-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dog 11
tag
Az UPC honlapján, a"mediacard" nál találsz információt típusra bontva , hogy a CI+ modulok mely tv vel kompatibilisek, garantáltan.A rossz hírem,hogy gyakorlatilag a Samsung az "E" évjárattól szerepel.A korábbiak CI modul fogadására voltak előkészítve, és ezért nem garantált a hibátlan működés a CI+ modul esetében.
-
veterán
válasz Kwisatzh #14150 üzenetére
Igen,ennyire hiányzik mivel a horgászat az egyik hobbim.
Ha nem lenne Hd tévém akkor szerinted verném itt a nyálam? Ennyire nem tudsz következtetni? Látod,most neked volt egy jó láma beszólásod. Ezt most csak azért kapod,mert te is rögtön a másiknak szoktál esni.Harmadjára: Nem is a Hal Hd elvesztése itt a probléma nálunk Dorogon,hanem mint írtam 10 Hd adónál többet nem bír el az itteni rendszer. Tehát ha a közeljövőben a digi berakna 2-3 Hd adót pluszba,abból itt mi nem látnánk semmit ha marad a jelenlegi helyzet. Érted már,Te,kötekedő okostojás.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Kwisatzh
senior tag
válasz sityupityu #14154 üzenetére
Értem én de fel nem foghatom, hiszen világosan írtam: nem alapvetően a problémáddal volt problémám csupán ez érzelmi reakciód ("Pusztulat retek egy társaság. " ) hevességével..... Pláne, hogy nem maradsz ki semmiből, hiszen SD ben megvan a halazás.
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
-
Kwisatzh
senior tag
Te sem bírsz értelmezve olvasni , lásd előző.... Semmi bajom a horgászokkal, megértem ha valaki napszámra azt nézi (mindenkinek van saját flúgja), csupán a kolléga HEVES ÉRZELMI REAKCIÓJÁT nem tudtam hova tenni... + Szerintem ha népszavazás lenne Dorogon hogy HALHD vagy ViasatNature/HistoryHD legyen az elsöprő többség nem a halast választaná...
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
veterán
válasz Kwisatzh #14155 üzenetére
Nem maradok ki semmiből,de Hd-t jobban szeretek nézni mint Sd-t. És különösen annak tudatában idegesít a dolog,hogy máshol erre van is mód,csak ahol én lakom ott nem. Nem idegesítene a dolog ha máshol is csak Sd-ben lenne. Nálunk is volt,csak hát mondom,nem bírta a rendszer. Egyébként is kevesebb digitális adó jön be nálunk mint pl a fővárosiaknak. Ez szintén idegesít!
(#14157) Kwisatzh! Nem! Horgász város vagyunk!!!
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
-
dh66e
veterán
válasz sityupityu #14160 üzenetére
gondolom
gondolom azt azért megérted hogy egy átvett rendszer bővítése esetleges teljes kicserélése manapság és főleg a diginél nem megy pikk pakk.
Természetesen igazad van ebben a dologban (ez bántja az ember igazságérzetét erősen) és még sok átvett rendszer usereinek is.
Nem tudom mennyire összetartó a közösség,egy tömeges felmondással előrébb lennétek,de ez fikció ilyen egyszerűen manapság nincs.[ Szerkesztve ]
-
Kwisatzh
senior tag
"ez van náluk akkor várni kell a fejlesztésekre." Pont ezért értelmetlen dühöngeni, hiszen ezek szerint "objektív külső körülmények" miatt szív a kolléga, és nem holmi rejtőzködő antihorgász összeesküvés van a háttérben...
14161: Szvsz világszám lenne ha tömegdemonstrálna egy jelentősebb csoport a HalHD miatt. Tuti a világsajtóba is bekerülne, hogyaszongya: "Egy magyar városban kábeltévé előfizetők tömegei helyezték kilátásba felmondásukat, mer a szolgálatató megvonta tőlük a halas csatorna HD verzióját"
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
Octopus21
aktív tag
Sziasztok!
Eltűnt a Travel Channel a csatornáim közül, a PVTV-t nem tudom fogni HD-ben, és amit ma kaptam a Digitől egy kis szórólapot, na azon kiakadtam. Ahogy nézem el akarják tűntetni a NatGeoHD-t és NatgeoWildHD-t valamint a SuperOne HD-t is. Ezt nem értem, mert az interneten más van fenn mint a papíron. Most melyiknek higyjek?
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
Flashget
félisten
válasz leslieke #14169 üzenetére
Már holnap megyek is lemondani..
úgyis akkora a káosz náluk...Az új csatornák valóban nincsenek benne a november 1-én hatályba lépő ÁSZF mellékletében, ettől függetlenül a megadott időponttól kezdve foghatóak lesznek.
A Discovery csatornákkal kapcsolatban: egyelőre még nincs megállapodás a továbbiakról, de a tárgyalások jelenleg is zajlanak az október 31. utáni folytatásról.
Az, hogy a DIGI új csatornákat indít november 1-től (DIGI WORLD, DIGI LIFE), nem befolyásolja a Discoveryvel való együttműködést.Üdvözlettel:
DIGI[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Kecskoss
csendes tag
2012. november 1-jétől a DIGI kínálata saját filmcsatornával bővül, amely DIGI Film néven lesz elérhető.
A DIGI Film egy prémium filmcsatorna, amely elhozza a legnagyobb filmsztárok legjobb filmjeit, olyan változatos kínálattal, amelyben a nézők összes kedvence megtalálható. A DIGI Film a mozizás értékeire helyezi a hangsúlyt – a színészekre, a képi világra, a történetre és az érzésekre. Az itt látható filmekre garancia a világ legismertebb stúdióinak sora: Sony, NBC, Warner, stb.
A DIGI Film a DIGI hálózatán lesz elérhető, digitális kábeles és műholdas előfizetőink részére.
Az új csatorna 2012. november 30-ig díjmentesen lesz nézhető a legtöbb helyen, mind digitális kábeles, mind műholdas előfizetőink részére és erre az időszakra analóg hálózatunkon is elérhetővé válik a kábeles előfizetőink számára.
Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk hamarosan öt saját gyártású televízió csatornával fog rendelkezni Magyarországon, amelyek a színes műsorkínálat mellett a minőségi televíziózás élményét is képesek lesznek megteremteni. A DIGI cégcsoport 2009-ben hozta létre első saját gyártású tematikus tévécsatornáját, a DIGI Sportot, majd két évvel később elindította a DIGI Sport társcsatornáját.
A DIGI portfóliójában 2012. november 1-jétől tehát az alábbi saját gyártású csatornák érhetőek el:
DIGI Sport 1
DIGI Sport 2
DIGI Film
DIGI Life
DIGI WorldReméljük, hogy a bővülő, változatos programkínálatunkkal hosszú távra elnyerjük nézőink elégedettségét.
DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Kecskoss #14177 üzenetére
A DIGI Film a DIGI hálózatán lesz elérhető, digitális kábeles és műholdas előfizetőink részére.
Az új csatorna 2012. november 30-ig díjmentesen lesz nézhető a legtöbb helyen,
Vajon milyen filmek lesznek és mennyiért kérnek majd a csatornáért?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
unravel
őstag
válasz leslieke #14178 üzenetére
"Vajon milyen filmek lesznek és mennyiért kérnek majd a csatornáért?"
http://www.digi-film.ro/¯\_(ツ)_/¯
-
Octopus21
aktív tag
Mit kell tárgyalni ennyit? 2012 van ébresztő sőt mindjárt 2013, ha a maják is úgy akarják . Legyen minden csatorna HD-ben. Örüljenek neki, hogy nem 3D-t követelünk Digitális átállás az van, meg fizessünk, mint a katonatiszt, nade miért is? Meg miért vegyenek az emberek LCD, LED, meg Plazma TV-t? Senki nem a szar felbontású képet akarja nézni, ha már ennyi pénzt költött TV-re. És ez minden szolgáltatóra vonatkozik. Természetesen ez a HD-zás már csak nálunk gond.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Kecskoss #14177 üzenetére
"Az itt látható filmekre garancia a világ legismertebb stúdióinak sora: Sony, NBC, Warner, stb."
Nekem sohasem jelentett garanciát a film forgalmazója arra, hogy jó is a film. Inkább a rendező, az író, az alaptörténet, esetleg a színész
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
alitta73
csendes tag
válasz sityupityu #14154 üzenetére
Csatlakozom, a Dorogi "kolléga" hozzászólásaihoz, bár én nem horgászom és annyira nem idegesít a Hal HD eltűnése , de a Dorogi Digi töketlenkedése igen.
Amikor bejelentették, hogy lesz DigiWord, DigiLife meg DigiFilm rögtön beugrott, hogy melyik HD csatikat veszik ki, hogy beleférjenek a 10-es keretbe és ne keljen fejleszteniük.
A tippem pont a NatGeoHD, és a NatGeoWildHD volt .
Amúgy én már többször balhéztam velük a Face-n is, ki is tiltottak onnan , mert észrevételeztem, hogy pl. ugyanúgy Digi+ kábel TV csomagom van mint a pestieknek, ugyanannyit is fizetek érte mint Ők és mégis kevesebb csatornát kapok érte, az optikai LAN internet dorogi hiányáról pedig nem is beszélve, a szutyok lassú kábelmodemes netért (4/1 Mbit/s) annyit fizetek mint a pestiek a LAN-os 40/20 Mbit/s-es netért -
ronson
őstag
válasz alitta73 #14183 üzenetére
Gondolom ez előző szolgáltató, sokkal jobb és olcsóbb volt, aki a hálózaton szolgáltatott, mint a digi.
Semmit nem tudtok értékelni.
Ez olyan, hogy akkor meg nekem pl. olcsóbban kellene kapnom a repülőjegyet, mert sokkal messzebb van Miskolc, mint Dorog, a Liszt Ferenctől.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz leslieke #14180 üzenetére
külön box kell majd hozzá mint a HBO-nak...az a 210Ft szerintem 500-1000 között lesz.
és majd lesz 10% előfizető rá mint inkább 3100-ből csinálnának 3300Ft-os csomagot oda beraknák és 100%-ot érnének el. Ez olyan gondolkodásra val mint a bKV meg BKK..adnák 5000Ft-ért a bérletet..nem inkább megemelik a 9xxxFt-ost 10K-ra és még annyian sem fogják megvenni.Realme GT Master Edition
-
forrest85
senior tag
Digi vajon közzé fogja tenni, hogy milyen frekiken jönnek majd az új csatornák?
A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
dh66e
veterán
Már megy a mozgolódás egy tesztcsatorna megjelent.
-
alitta73
csendes tag
válasz ronson #14186 üzenetére
Nem teljesen.
Hogy érthetőbb legyen:
A Digi legyen mondjuk egy pék aki kenyeret árul. Ez a pék 300.-Ft-ért ad egy 1kg-s kenyeret a Dorogiaknak, ÉS ugyanez a pék ugyanennyiért adja ugyanezt az egy 1kg-s kenyeret a pestieknek is, csak nekik még ingyen ráadásként ad még 10 db kiflit is....
Most akkor ezt így rendben van szerinted?Más:
Látom a Digi Film csatit is majd csak boxal lehet nézni mint az HBO-t november 30.-után. Ezzel csak magukkal csesznek ki a Digisek, mert pl. én nem fogok +még boxot is igényelni amikor az LCD tv-mben van kártyahely, miért nem adnak kártyát is box helyett akinek az kell? Pedig már épp gondolkodtam rajta, hogy megrendelem a Digi Film csatit + HBO-t is, ha nem kellene hozzájuk kötelezően box -
Flashget
félisten
válasz alitta73 #14190 üzenetére
szerintem eleve idióták, hogy HBO mintára kezelik a csatornát és stb-nek, de hát ők tudják mennyivel több bevételhez jutnak így mint ha hozzácsapnák a 3100Ft-os csomaghoz és azon emelnének 200-300Ft-ot...
nekem 2003 óta nincs HBO-m mióta freestartom sincs... :pRealme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz alitta73 #14196 üzenetére
Én Pesti vagyok de elég sok rendszer amit a emktv/digi átvett mástól, azt abban a formában hagyta meg esetleg kiegészítve a digisporttal. Nálatok is ez lehet tippem szerint.
Pesten meg az alap elég erős volt vagy 5-6 kerületi kábeltv társaságból lett egy így sok csatornát is örökölt amit az évek során inkább növelt db számban..Realme GT Master Edition
-
alitta73
csendes tag
válasz Flashget #14197 üzenetére
Ez rendben van, nem ezzel van a probléma Dorogon, hanem azzal hogy ugyanannyi pénzért , ugyanannál a szolgáltatónál sokkal kevesebb szolgáltatást kapok mint máshol más városban.
Ha pedig az a probléma, hogy régi a hálózat, az engem mint fogyasztót nem érdekel - lehet megértem, DE akkor kérjen kevesebb pénzt a kevesebb szolgáltatásért pl. a szutyok kábel modemes 4/1 Mbit/s netért ne 3.500.-Ft-ot, hanem csak pl. 2.000.-Ft-ot.
-
ronson
őstag
válasz alitta73 #14196 üzenetére
Még mindig nem értem, hol az átverés?
Van egy szolgáltató egy ajánlattal. Vagy élsz vele, vagy nem.
Nem vagyok pesti, miskolci vagyok.
Ez olyan, hogy nálunk ugyanannyi és ugyanolyan munkáért kevesebbet, kapsz mint Dorogon.
Mégse érzem magam átverve, mert az én választásom, hogy itt élek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest