-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
marad
csendes tag
Bocsánat ha valakit megsértettem volna.Nagyon ritkán irok viszont mindig figyelem és rengeteget tanulok itt a forumon.Kwisatzh forumtárs viszont nagyon dühit,mert mindig lekezelöen beszél,és ugygondolja hogy ö a legokosabb.Mégegyszer elnézést
-
PeterPH
senior tag
válasz unravel #13781 üzenetére
Ezen a vonalon elindulva nekem is sikerült végre használhatóvá tennem az EPG-t a DVBViewer RecordingService alatt.
Az EPG-t az EPG Collector tölti le a DVB-C stream-ből. Az általa létrehozott XML adatbázist pedig az Xepg importálja be a Recording Service-be. Mindkettő ütemezett feladatként fut a RecordingService alatt, naponta egyszer egymás után.
Az EPG Collector elvileg képes közvetlenül a DVBViewer-be, és/vagy RecordingService-be dolgozni, de ez nekem nem működött. -
digikábeles
aktív tag
válasz vidra1221 #13829 üzenetére
Engem sem érdekel különösebben, ha néhány csatornát kivesznek, beraknak. Nézek helyette mást. Számomra a Digi legfőbb erénye a kódolatlanság, kifogástalan EPG. /Legalább is a Samsung tévén./
Egyébként pedig lehet, hogy a Digi drágábban kapja a csatornákat, mivel nem kódolja, mint a többi szolgáltató. -
viragzo79
csendes tag
válasz sityupityu #13799 üzenetére
CSAK AZT SZERETNÉM TUDNI! MI A KÜLÖMBSÉG A DVB-C ÉS A DVB-T KÖZÖTT ?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz sityupityu #13799 üzenetére
Az nem dekóder, hanem tuner.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
csibuk666
csendes tag
Sziasztok
A DIGInek innen kellene példát vennie:
http://www.hellohd.tv/index.php?option=com_offers&view=channelsbypackslisting&layout=digital&Itemid=178160 Ft -ért 4 szabadon választható csatorna a viszonylag széles repertoárból.
Akkor mennyi lehet egy csatorna: 40 Ft?T-home minicsomagjai is királyak szerintem, bár tudom hogy drága. De basszus valamiért igen is fizetnék pluszba.
Nekem továbbra is hiányzik a DIGI +++ csomag mondjuk ComedyCentrallal, Jim-Jam, Nickleodeon, SpektumHome csatornákkal pl.
A többi a Diginél pipa.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz csibuk666 #13873 üzenetére
Én nem tudom hol olvastad de ilyen 160 Ft-os válogatóst én nem látok náluk.
Van egy 140 Ft-os "szabadon választható" nevű tematikus csomagjuk, amiben bent van 4 db egzotikus adó (arab, román, orosz és kínai).
Nincs itt ilyen válogatós buli.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
hb000
aktív tag
válasz csibuk666 #13873 üzenetére
Ott sem választhatsz, fel van sorolva a négy csatorna. Marketing rizsa. Azoknak való, akik csak a címeket olvassák. Összeválogatós lehetőség nemcsak a hellohd-nál nincs, de más szolgáltatóknál sem.
A t-home minicsomagjai szintén csomagok, ott sincs szabad vásár. Ha egy csatorna kell, másik ötöt is kell fizetned. És jelentősen túl van árazva (az alapdíjjal együtt).
Egyébként az nem világos, hogy ha fizetnél többet, miért nem teszed? Miért nem használod ki a t-home méregdrága minicsomagjait? Vagy az általad mutatott hellohd-t? -
unravel
őstag
válasz PeterPH #13865 üzenetére
Király. Bár én az xmltv-s verziót jobban szeretem, mert több olyan csatornához is lehet EPG-t tenni amihez a streamben nincs. De az általad leírt megoldás jó lehet azoknak akiknek nincs internete.
"Az EPG Collector elvileg képes közvetlenül a DVBViewer-be, és/vagy RecordingService-be dolgozni, de ez nekem nem működött."
Nem használtam soha EPG Collectort, nem lehet, hogy a DVB szerver felhasználóneve és jelszava kell neki az importáláshoz?Szerk: Kérsz egy high quality logo pakkot? [link] C:\Program Files\DVBViewer\Images -be kell tenni.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
veterán
-
PeterPH
senior tag
válasz unravel #13876 üzenetére
Az xmltv a lassúsága miatt nem jött be, még egy C2D-n is örökkévalóság mire lefut, a Brazos-on tripla örökkévalóság. Amihez meg nem jön EPG ott eddig sem volt hiányérzetem.
"Nem használtam soha EPG Collectort, nem lehet, hogy a DVB szerver felhasználóneve és jelszava kell neki az importáláshoz?"
Én is erre tippelek, azonban nincs ilyen megadható partaméter benne. Az Xepg-ben van és működök is. -
PeterPH
senior tag
válasz unravel #13879 üzenetére
Szűrt csatornalistával még nem próbáltam, lehet majd kisérletezem vele, de igen, sokallom Bár hajnali 4-re ütemeztem, úgyhogy végülis mindegy lenne.
Az EPG Collector kb 3 perc alatt lefut, úgy hogy végighangolja az összes DIGI mux-ot, és közben nem 100% a CPU használat.
A logókat köszönöm[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz sityupityu #13877 üzenetére
Távol áll tőlem. Csak beszólogatok.
-
csibuk666
csendes tag
Fizetem is. Mert még jelenleg IPTV-s vagyok.
Alapvetően az alábbi gonjaim vannak vele:
1, megbízhatatlan. Beakad a kép stb.
2, 3 TV-n szeretném nézni, de csak 2 boxot adnak sávszélesség korlát miatt.
3, Utálom a + dobozokat és távirányítókat, mikor ott a DVB C és T -s TV
4, Szar a netje. Csak 1 Megám van fölfele, gondolhatod mennyire jó torrnetreLové van, szolgáltatás nincs.
Digi feeling kellene még több hasznos csatornával, több pénzért!
-
Ferlingfan
csendes tag
DIGI
Tisztelt Előfizetőink!
A DIGI két új saját gyártású csatornát indít Magyarországon!
2012. november 1-től a DIGI kínálata újabb két saját csatornával bővül, melyek DIGI Life és DIGI World néven lesznek láthatóak.
Itt megtaláljátok a két csatorna FACEBOOK oldalát:
DIGI Life: http://www.facebook.com/pages/DIGI-Life/424971564232735?sk=info
DIGI World: http://www.facebook.com/pages/DIGI-World/227834260678792
Üdv.,
DIGI Kft.@ DIGI Facebook oldal
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Ferlingfan #13885 üzenetére
A DIGI két új saját gyártású csatornát indít Magyarországon
De ezek mind félbemaradt hírek.
Lemaradt a végükről még az alábbi:...és ezzel együtt 2012 november 1-től kikerül kínálatunkból a Discovery Channel, a Discovery Science, a TLC, a Travel Channel, a Discovery World, az Investigation Discovery és az Animal Planet csatorna.
[ Szerkesztve ]
-
klaczi
aktív tag
válasz digikábeles #13868 üzenetére
Ez a lényeg!!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz digikábeles #13868 üzenetére
"kifogástalan EPG" ???
Azért, egy tisztes EPG-ben nem másfél mondat van a filmekhez, az egyéb műsorokhoz meg csak annyi, hogy "Dokumentumfilm", vagy "Szórakoztató műsor". És az sincs, hogy a csatornák 15%-nál meg semmi sincs.
-
allfinanz
senior tag
ProgDVB ingyenes valtozatat hasznalom. Egy csatornalistaba rakhatsz mindent: dvb-c, internetes streamek, dvb-t az RTL Klubhoz, stb. EPG-hez xml.czo.hu oldalt hasznalom par masodperc alatt frissit vele.
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
modflow
veterán
Ma kaptam egy Teletronik CK 201-es DVB-C tunert.
Az a problémám, hogy az istennek se tudom beállítani azt, hogy X csatorna legyen az 1-esen, Y a 2-esen, stb.
Vagyis a sorrenden szeretnék variálni.
Hogy lehet ezt beállítani? -
Kwisatzh
senior tag
-
Kwisatzh
senior tag
válasz Kwisatzh #13895 üzenetére
De hogy konstruktív legyek ,
1. esetleg azért nem engedi rendezni a csatornákat, mert az első beállításnál lehetséges, hogy beikszelve maradt valami olyan opció, hogy kötött csatornalista. Ez az Lg nél is előfordul. Ilyenkor előröl meg kell ismételni a setupot, de már engedélyezve a csatornarendezést.
2. vannak olyan stb-k, amiken nem lehet rendezni, de lehet saját "kedvenc/saját/stb listát" csinálni amit viszont már sorrendbe lehet rakni.
3. + bónusz
Persze ezer más oka is lehet....
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest