- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
forrest85
senior tag
A DIGI Life és a DIGI World hagyományos felbontású változatára még várni kell, így a műholdas illetve az analóg kábeles előfizetők egyelőre nem érik az új csatornákat.
Hurrá!A futás csak azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez!
-
HoryThePooh
aktív tag
válasz d.véderjoe #14895 üzenetére
Vecsés detto.
Csak HD-n jön. Szikron, kép rendbenvan. EPG még üres.
The one who has a true friend doesn't need a mirror :)
-
sandró60
addikt
Szeretném megkérdezni a Samsung D-szériás tv tulajoktól,hogy ha a kézi keresésnél már van egy bizonyos számu frekvencia kiosztás akkor ott,hogy tudom kézi beirással módositani a frekvenciát .Mert csak a meglévő csatornák frekijét látom.A mai napon megjelent a 2-digi ami a 738-on található.Pechemre erre nincs programozva semmi.Nem szeretném az egész csatorna(105) ujra kerestetését.Előre is köszönöm
-
sandró60
addikt
válasz Gyufaaa #14908 üzenetére
Sajnos nem.A menűben a kézi hangolásnál előjön egy freki táblázat ami a meglévő csatornákhoz tartozik,azon belűl lehet egy új keresést inditani.Azért irtam,"hogy pechemre",mert abban a 738-as tartományban nálam nincs semmi programozva,ha lenne akkor megtalálná.Elég fura elnevezés ez a "kézi"hangolás amikor gyakorlatilag nem tudom beirni kézzel a frekit
Mint már fentebb irtam D-szériás tavalyi gyártmányú tv és csak a meglévő már beprogramozott csatornák frekvenciályát pásztázza végig ezt "nevezi"új keresésnek[ Szerkesztve ]
-
gaborh
aktív tag
arról van már hír hogy mikor lesz hd a sport1 & sport2?
Gábor
-
Bogyi007
veterán
válasz Ahab77 #14904 üzenetére
Jelentem Kelebián (Kiskunhalasi hálózat) is elérhető a Digi Life HD és Digi World Hd. Itt is okés a kép és a hang is. SD adás szerintem lesz ezekből mivel Digitális platformon ott a helyük csak most még fekete képernyővel....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Az egy magánvélemény volt hogy biztosan nem lesz Digire....
Mivel a Sport 1-2 csatik eleve a legdrágább csomagban vannak a Diginél így simán elképzelhető hogy oda belapátolják azoknak akik arra a csomagra előfizettek vagy előfizetnek a későbbiekben....Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
sandró60
addikt
válasz gaborh #14916 üzenetére
Ja bocs már megvagyok kavarodva amin most próbálom az szintén egy EH-sorozatú tehát idei,de mégse ok
mivel nincs a 738-on semmi. Kézzel meg nem tudom beirni.Az új keresésnél kiadja az ép azon lévő csatornát,de beirni nem tudok,Hogy kell? Mit kell még a menűben csinálnom azon kivűl,hogy kézinél próbálok mindent?Ha tudod akkor próbáld meg PÜ-ben leirni.Kösz[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Helló Urak!
Miért történhet az, hogy először összetörik a kép, aztán nincs M1, több adó tök jól jön, de M1 pl sehogy...(egy jó kis Híradót akartam nézni)
:-)
-
Kwisatzh
senior tag
A DIGI Life/World HD bár 1080i nek írja a kütyü de köze nincs a valódi HD hez, csak felkonvertált SD, legalábbis amit eddig láttam belőle. Még a "csak" 720p (de valszeg "valódi") Viasat Nature/HistoryHD is ezerszer szebb nála.
(152 cm plazma)[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
törölt tag
Bizony eltűnt az M1.....se M2, se DUNA..
-
vanek
tag
Üdv!
Olyan problémám lenne, hogy elég nagy kuszaság volt a csatornákkal ezért nyomtam egy gyári beállítást Hyundai HSS-3169NA beltérimen, -vagyis a beállítás ezt írja ki..- most pedig, csak az alap csatornák jönnek be.. semmi supertv2 se tv6 pro4 semmi.. pontosabban, csak ami az intelsat1002 es múholdon van..még van a hotbird meg a thor3 de azokról nem hoz be semmit..
Próbáltam szoftverfrissítést, de nem akar elindulni..csak bedobja az frissítés képét, majd megy tovább és újra bejön az adás.
Valami ötlet?
Előre is köszi!
-
Flashget
félisten
Kicsit morbid dolog, hogy a Győri női kézicsapat mezén ott vírít a Digi felirat és csak a Digi userek nem láthatják a Sportklubbot, csak streamen :p
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
g0dl
addikt
válasz Flashget #14933 üzenetére
Ideges is voltam, hogy nem találok új streamet, de egy szurkolótárs kisegített. (( ezzel a sportklub erre a félévre el is lőtte a puskaporát, szóval a sportklubot kézi szurkolóként sem választanám a digisport helyett ))
Ez a legnagyobb hiányérzetem a digivel kapcsolatban.
-
zichie
senior tag
válasz Kwisatzh #14926 üzenetére
A Digi Life úgy tűnik, hogy most felkonvertált műsort ad, de határeset. Rosszabb, mint a hd, de jobb, mint a felkonvertált sd, a kettő között van. A Digi World hd műsort ad, de ott több, mint egy percet csúszik a hang a képhez képest.
Ki fog ez alakulni, de még vannak problémák. -
cobranco
csendes tag
Segitség!
Egész nap küzdök,először eltünt a két Super TV2 meg a Viasat HD,elinditottam egy újratelepitést,odáig jutottam,hogy mostmár nem talál többet 9 azaz kilenc darab digitális csatornánál.
Philips a TV,a beállitások a következők:
-Jelsebesség: 6000
-Frekvenciakeresés: Gyors
-Hálozati frekvencia üzem: Kézi
-Hálózati frekvencia:121.50Jaah igen,helyszin: Miskolc
Ha van valakinek okos ötlete,annak nevét imáimba fogadom...köszi!
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu/
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Flashget #14933 üzenetére
Neked tényleg ilyen bonyolult ez a világ, vagy direkt játszod a hülyét?
A Sk nem a Győrrel van szerződésben a bajnoki meccsek közvetítésére, hanem a szövetséggel, az összes csapat mérkőzését ők közvetítik, azok saját szponzori szerződéseiktől függetlenül. A Digi viszont a Győrrel szerződött.
Iyenről még nem hallottál?Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
tamas.nick
aktív tag
Digi csomagom van, mégis bejön a Super TV2 és a Viasat Nature History csatorna, ami elvileg a Digi+ csomagban van
-
tamas.nick
aktív tag
Ja oké, Digi+ csomagom van
Digi Life HD-n eléggé szaggat a kép, a többi adás megy rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- GTA: San Andreas
- Minden ami hőszivattyú
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest