Hirdetés

Aktív témák

  • Wolverine

    félisten

    válasz Ren Hoek #24340 üzenetére

    Tapasztalatok alapján. 8. éve játszom folyamatosan a játékaikkal, és tudom, hogy mindig keményen dolgoznak az ilyen hibák elhárításán, amelyek sosem oldódnak meg 1 héten belül. Persze azok, akik nem játszottak Blizzard-játékkal a LoD óta vagy türelmetlenek és most azonnal akarnak mindent, azoknak ez nyilván magas lehet.

    A "single játék" a legtöbb usernek offline játékot jelent, ahol a teljes program ott van a gépén. A Diablo III nem ilyen és nem is lesz ilyen, ezért hangsúlyozom mindig, hogy a D3 nem single game, hanem online co-op (amelyben van szóló mód is, de nem arra találták ki).

    #24345: ennyi erővel téged meg lehetne büntetni lassú haladásért, amikor a jádán sétálsz, mert a KRESZ-ben van olyan kötelezettség, hogy nem mehetsz a minimális haladási sebességnél lassabban :U Igaz, hogy az a járdára nem vonatkozik, csak az autóutakra és az autópályákra - de miért ne alkalmazhatnánk a járdára is?
    Amit beidéztél, az államközi szerződésekre vonatkozik és nem polgárjogi szerződésekre egy szolgáltató és egy magánember között.

    [ Szerkesztve ]

    "I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

Aktív témák