- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
válasz Dani82 #23749 üzenetére
belial a legkönnyebb boss kb... amiko már az utolsó fázisban vagy, akkor vagy kiszlalomozod simán a meteor ágyút, amit csinál időnként, vagy fogod, és amikor már látod, h nem tudnál tovább slalomozni, akkor betolod a diamond skint azzal a rúnával, amelyikkel több sebzést kibírsz... (eleve diamond skin nélkül wizard kb nem is létezik)
-
Televan74
nagyúr
[Boxi] nevű spambot kibannolva. "1qar2wsx" üzenet ment egyfolytában. Kóstolgatják a szervert valakik.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
őstag
Csinált másnak is olyat, hogy egy csata közben simán megállt a kép és a hang is, mint ha megakadt volna a bakelit lemez, aztán mire magához tért, már ki is nyírtak?
Hell, ACT I-en vagyok és van, hogy 15perc alatt 4-szer kinyírnak a kék dögök.
3500-as a sebzésem és a sima moob-okat is néha már sokat kell csépelni, hogy kidőljenek. -
törölt tag
Elkezdtem leszedni a client, 99%-nál megállt végleg, na mondom akkor kilépek majd vissza, elkezdte az egészet újra
És ezt nem 1x
(de legalább lenne egy torrent client és akkor nem lenne ilyen gondom)[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz Cingáriusz #23756 üzenetére
ha singleben vagy, akkor bármilyen lagnál instant escape-et kell nyomni, ha nem szeretnél meghalni.
@23757: ha ugyanazt a helyet adod meg, akkor csak ellenőrzi, egyébként meg a végénél várni kell, vagy esetleg beállításban kapcsold ki a p2p-t, és úgy próbáld.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
föccer
nagyúr
válasz #57919488 #23757 üzenetére
Nekem is 99% sokáig várt, de pár perc után befejezte a töltést. Ugyan ezt eljátszotta a telepítésnél is.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Cyberbeni
addikt
válasz Cingáriusz #23759 üzenetére
ha nincs más a játékban, akkor escape-et nyomva pauzálja a játékot.
-
őstag
-
DjDanee87
addikt
A játék végre megy, vagy mégsem ?
Elindultam ott, ahol 2 napja abbahagytam, Act1 pókboss után. Kell a Kazhra staff, ami egy szekérből lootolható a mezőn. Odaértem, rányomtam, dobott goldot meg egy fehér fegyvert. A kecskék nem támadtak meg a levelek alól, a staffot nem kaptam meg, a küldi nem lett kész.
Továbbmenni így nem enged a kapun, mert nincs meg a staff.Pápá 5ös Valorbuff, léphetek ki, hogy tovább tudjak menni: Video a bugról
-
whitezo88
nagyúr
vegyetek fel BTW
Zoley#2316
-
törölt tag
Eddig nem zavart, hogy a D-day-en nem ment ez a szutykos játék. A szerdákat is megértem, but it's a fucking thursday! Szóval biztos érződik, hogy eddig abszolút toleráns voltam, sosem szóltam egy szót sem, megértettem, de ez a mai nappal egy kicsit megváltozott. Ergo kezdem unni. Jobb nem lesz tőle, h ezt leírtam, de a haragom egy picit mérséklődött, hogy kiönthettem a lelkem. Motherfucker Blizzard.
[ Szerkesztve ]
-
Jazz
veterán
Nem neged be a game. A Retriving hero list-nél leakad a loginoláskor -.-
free your mind
-
WhiteWalker
nagyúr
mennek a szerók? nálam a retriving hero list-nél homokórázik...
-
Jazz
veterán
válasz WhiteWalker #23770 üzenetére
Úgy néz ki mennek a szerók mert a többiek játszanak, de ha egyszer kiléptél a game-ből, akkor kint is maradsz.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Myth
aktív tag
-
Scholes9
nagyúr
válasz WhiteWalker #23770 üzenetére
Épp akartam kérdezni, h csak nálam van-e ez, de ezek után már nem kell, most kerültem csak a gép elé és jó lett volna 1 órácskát játszani...
Lassan itt az ideje, h újra legyen Steam accountom
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Dani82
senior tag
válasz Lézerparaszt #23762 üzenetére
Tündér vagy,de már kikapcsoltam a gépem (amin játszom) és egyenlőre kedvem se lenne hozzá
-
thesound
addikt
tudom csepp a tengerben, de ez volt az első és az utolsó blizz játékom az fix
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Blizz
őstag
Monknak szerintetek melyik a legjobb mantra+rune?
No mistakes, just happy little accidents
-
radi8tor
MODERÁTOR
470 hozzászólás reggel óta. Tuti nem megy a game.
⭐ Stella
-
MODERÁTOR
válasz Bobrooney #23781 üzenetére
Mint nem elsőre, többször is volt probléma a Warcraftal, egyszer konkrétan 3 - 4 hétig fix laggal játszott mindenki. Mint kiderült a baj forrása a Francia szolgáltató volt. Szerintem türelem, majd megoldják lassan. Ami ugye nem lehetetlen továbbá, hogy olyan hibák jöttek elő amire ők sem számítottak.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
válasz Bobrooney #23781 üzenetére
Lehet hogy ez ugrott kozbe:
"Diablo 3 expected to sell 5 million copies within first year of release"
"While 3.5 million copies were sold in the first 24 hours, the game managed to rake in over 6.3 million copies at the end of the first week."
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
L_ajos
őstag
Aktuális: [link]
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Sonja
nagyúr
"We will be performing scheduled maintenance beginning at 3:00 am CEST to launch patch 1.0.2a. We anticipate that maintenance will conclude at approximately 4:00 am CEST!"
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
törölt tag
Engem beengedett ez a retek.
szerk: csak éppen olyan lassú, h játszhatatlan. Ez egy f#s.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Nofene, már ilyen is van.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
atidzsiforc
őstag
Mennyi hp regent ajanlotok barbarnak hell act1-re, hogy jol lehessen tankolni vele?
[ Szerkesztve ]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
icons
addikt
http://www.youtube.com/watch?v=PEyk63UaBI4
Sejtem, hogy nem tartozik közvetlenül a tárgyhoz, de azt hiszem, ezt muszáj megnézni
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest