- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz Vistaboy #24450 üzenetére
lehet az ottani IT részleg korábban termelésben melózott ahol maintenance weekendekhoz voltak szokva, csak itt meg épp fordítva van, akkor kell csinálni mikor az emberek dolgoznak és akkor kell mennie a szervernek mikor az emberek nem dolgoznak
May the Force be with you!
-
troland26
őstag
válasz Vistaboy #24450 üzenetére
Max Payne 3
Egyébként számomra mostanára kristályosodott ki , hogy , bár tetszik a játék , de nem fogok idegeskedni a folyamatos error-ok miatt . Ezért nem veszem meg egy jó darabig még . A starter az jó volt viszont sajnos nekem is korlátozott a játékra szánt időm kerete és kb felrobbannék , ha nem tudnék akkor játszani amikor akarok ill van rá időm
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz troland26 #24452 üzenetére
Ne érts félre, én sem kapok idegrohamot, csak éppen tényleg olyan érzésem van, mintha a játék szándékosan figyelné, mikor lépek be és 30 perc múlva generál egy hibát hogy mások is bejuthassanak.
A Max Payne 3-ra jelenleg nincs keret, pont a Diablo III miatt, sajnos két játék nem fér bele egy hónapon belül a tervezett költségvetésbe. Majd ha kapunk a hazai forgalmazótól kódot, letesztelem, ha nem, akkor majd megcsinálja más, aki meg tudta venni.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
K3NZO
senior tag
Van magyar chat channel? Valszeg láma kérdés de mit vártok eg kezdő Diablo-stól
"Per aspera ad astra"
-
Huma
addikt
Végre találtam egy jó vállvértet 400e-ért erre elvitték az orrom elől.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
kovsol
titán
én meg rányomtam a buyoutra és addigra sold lett egy olyan egykezes fegyver amin volt 230 dexterity és mellé még más stat is megesik én viszont most elutazom 4 napra és remélem mire visszajövök mindennek lejjebb megy az ára AH ban
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz kovsol #24456 üzenetére
Már napok óta bújom az AH-t, hogy tudjak felszerelést venni a WD-mnek és tovább tudjak haladni inf Act 2-n. Eddig még egy licitet sem nyertem meg és ez már a második eset, hogy találok emberi áron valamit ami jó lenne és erre elviszik az orrom elől.
Több mint két milla aranyam van, de nem tudok belőle bevásárolni mert kéne vagy 8 millió, hogy mindenem meglegyen ami kell.
Lehet én azt csinálom, hogy felviszek még két karakter 60-ra és majd utána folytatom az AH-zást. Biztos lejjebb mennek majd az árak.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
kovsol
titán
Én inferno act3 ban járok, de most ide már nekem is kevésnek bizonyult a gearem monkkal, de majd felszerelem, addig farmolom act2 -t, meg act3 egyes részeit Act1-re sikerült egy olyan geart kiszednem, hogy szinte semmit nem cseréltem és végigmentem act2 -n is. Monk+wizzard, néha még DH is jött mellénk és sima ügy volt act2 így. Egyszer egy WD is bejött a partiba. Ha az ember nem egyedül próbálkozik akkor szerintem kifejezetten élvezetes inferno, egyedül mentem még act1 ben és néhány helyen amikor egy elit pakli ilyen szinte nulla hp val életben maradt és mire visszafutottam és fullon volt, na ott elment az életkedvem is. Ha többen mentek akkor jóval nehezebben resetelődnek a mobok és könnyebb kinyírni őket, ez az én tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
válasz ProEvoFan #24459 üzenetére
Aktuális skillek: [link]
(#24458) kovsol:
Inferno már tényleg a csapatjátékról szól. Kell egy tank (monk v barbár) és valami nagy sebzésű karakter (wiz, DH). Sokkal könnyebb így haladni. Nehéz egyszerre mindenben jónak lenni ezért egyszerűbb szétválasztani, hogy ki mire gyúrjon.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
DjDanee87
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Találtam egy jó gyűrűt. Csak 50 millióba kerül.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
DjDanee87
addikt
Barbárral nem nehéz Inferno Act1
2 képesség szükséges csupán. Berserker és Ignore Pain
Amúgy tényleg. Benne lehet állni minden szutyokban, kit érdekel: [link] -
vendingo
veterán
Tegnap éjjel meglett act3-act4 lvl60 lettem és átkerültem infernora.
Nem nagyon volt időm próbálgatni infernot. Leöltem a kapuig azt a pár zombit, ennyi.
Milyen esélyekkel indul a WD karim?
Van 11K DPS, 3K armor, 300-400-as resist-ek 22K life.Tegnap nagyon ideges voltam. Volt egy nagyon tuti fegyver olcsón, és amikor megakartam venni, akkor error illetve time out...
Illetve milyen skillekkel kellene nekiindulnom ennek a nehézségnek?
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
WayneGace
őstag
Én ezzel vagyok avt2-ön és viszonylag jól boldogulok. Resiből kellene nekem még, meg egy kicsit erősebb fegyver.
Szerk.: Nagyon kevés a mana regisztrációd. Neked 58 volt, most 50 és nem lenne rossz, ha több lenne. Denevérekkel nagyon jó lehet irtani. Az attack speeded is nagyon kevés. Szerintem jobban járnál egy jó egykezessel és egy mojoval. A resit viszont hihetetlenül jó.
[ Szerkesztve ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
sith7
nagyúr
Én jelenleg ezzel a skillel játszom, hell ACT1 - ben, lvl 53 [link]
Minden skill gyógyít engem, illetve van amelyik a csapattársat is, ha van. Így potion - nal együtt 5 lehetőségem van a gyógyításra
Az 1 - es skill a 4290 dps -t megemeli 4900 - ra, a mantra pedig a hp - t 34k - ról, 38k - ra
Vélemény ? -
Ha latok egy fegyvert AH-ba +attack speed-del, akkor ez mar bele van kalkulalva a kiirt dps-re, vagy meg rajon?
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Alg
veterán
Ez érdekel valakit?
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
kutga
nagyúr
Craftolással mennyire éri meg foglalkozni?
A kék tárgyaimat mindig salvage-re pakolom és már csomó crafting materialom van, de még egyszer sem használtam a kovácsot.
Esetleg jó áron el lehet adni a crafting materialt? AH-ban vásárolok inkább.
Let the Zone take me if I am.
-
Huma
addikt
válasz vendingo #24480 üzenetére
Én igyekszem a lábmunkára helyezni a hangsúlyt. Lassítás-->sáskák aztán hátrálás és néhány denevér. Ha valami komolyabb jön akkor egy hauntot is rányomok. Esetleg haunt vagy lassítás helyett soul harvest a gyógyulós rúnával.
-
Sonja
nagyúr
Hell Act 1-ben a ~8,5k damage-es barbárom is elég gyengusz szvsz. HP-val nincs gondom, pedig csak 21k, de a damaget 10 fölé kéne vinnem, hogy normálisan tudjak írtani. Szvsz kevés az a ~4300 alap damage a monkodnak.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Alg
veterán
Nem tudom, én hell Act2-ben most toltam fel a barbit 6K körüli DPS-re, 20K health, 4500 armor, 150-200 resistek, és elég könnyedén haladok (most csaptam le magdit)
Igaz. ha bedurvulok, van ott 15K damage is WotB-el...
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Sonja
nagyúr
-
őstag
Hell, Aci I. 54-es barbár. Kék és sárga dögök rendre kinyírnak. Van, hogy egy sárga dög kinyírásához háromszor halok meg.
Hogy tudnak itt egyesek 7-8millát összeszedni? Nekem még 250ezernél soha nem volt több aranyam
[ Szerkesztve ]
-
almafa42
aktív tag
Sziasztok,
Most kezdtem csak hétfőn, egyelőre inf act2 legelejéig jutottam soloban, de ez itt már tényleg kegyetlen.
Wiz, 11.5k dps,32k hp, ~320 allres, 3k+ armor (skillekkel együtt)
Alacsony a dps-em, ugye? 950 dps-u staffom van 15ias-el, ezt kellene fejlesztenem? Vagy lecserélni a cuccaimat olyanra, ami intet ad vmi más (vita, allres) helyett?
Goldom van kb 50k , szóval farmolni is kellene kicsit. Butcher nem probléma, így érdemes lenne őt farmolni, vagy van valami ajánlott hely act1-ben?
Köszi előre a választ a sok-sok kérdésre.
-
félisten
Inferno Act3-hoz keresnék partyt.
Tudok hozni egy wizardot ~67K DPS, ~350 allres, ~46K HPKezdem unni, hogy a sampionokkal percekig kell kergetőzni...
(#24494) almafa42: Act1 Q9-től érdemes.
Ha gondolod mehetünk együtt, akkor is ledarálom őket, ha van bent másik player.
Egyébként igen, a DPS nagyon kevés nekem akkor volt 20K körül amikor átértem infernora.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
-
őstag
Nem nagyon tudom 4K fölé vinni a damage-em. Valami ötlet?
-
Huma
addikt
válasz almafa42 #24494 üzenetére
Varázslóhoz képest kevés a DPS-ed. Hp megfelelő. Nagyobb res kellene.
Farmolásra a legjobb hely act 1-ben a Shattered Crown-tól a csontvázkirályig tartó rész. Gyengék az ellenfelek és sok a hordó és a váza.(#24495) D1Rect:
-Q9?
-Hamarosan felfejlesztem a barbim aztán mehetünk gyakni. Már 34-ik szintű.[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Na, Hell Act 1 letudva. Meglepően könnyű volt Butcher, nem számítottam ennyire könnyűre. Ennek azért örülök. Jöhet a Hell Act 2!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Djuree
félisten
skacok vki este game velem? unom kicsit egyedül. lvl42 monk vagyok, act2 nm-ben járok.
milyen skilleket kéne használnom? fogalmam sincs mi a legjobb[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest