- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
execute93
őstag
Cuccaimat ki tudja megjavítani a városban?! Mert kb Durrablity vagy micsoda 0 D
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
execute93
őstag
Köszi a helpet!
-
b3Ro
senior tag
Hogy olyan magas egyeseknek a DPS? En 13 as DH vagyok es 33 a DPS-em
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mire jók azok a fogak? Valami craftolásnál jók, de mire pontosan?
⭐ Stella
-
biggamer
veterán
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Ármester
Srácok ez a gomba mire jó?
-
b3Ro
senior tag
A DPS nem a karakter valasztasnal lehet megnezni ? Jobb gomb es a statjai kozott.... Miert kell hozza calculator?
-
execute93
őstag
Kinyírtam a Wardent, rohadt könnyű volt.. Főleg azzal a baromi jó skillel.. gyorsabban támad megy stb. (Barbár)
Fegyó javítások megtörténtek a MerchantnálMAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
rt06
veterán
válasz Expendable #15968 üzenetére
ha kinai, akkor mindegy
szerk.: eredetileg az allt a fentebbi post-ban, hogy a gomba uvegben van, erre irodott a valaszom
p.s.: a hotdoghoz kersz ketchupot
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Tenken
őstag
Letölthető verziójú diablóhoz is jár guest pass? Hol lehet megtalálni ha igen?!
Köszi előre is!"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
CactuS
Arcképgyáros
Nightmare-en már esnek BS receptek? Champion mobokból, vagy honnan?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
freelanced
addikt
Hali! Megy valaki Demon Hunterrel?
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Ptech
addikt
válasz freelanced #15977 üzenetére
Szerintem elég sokan
-
-conrad-
addikt
A dps-hez: párom wizarddal megy, neki 402 dps-e van 26os karival de csak 730 hp-ja, mert nem hord vitality-s cuccokat.
Nekem a monkkal most (lvl26) van 360 dps-em de emellé van 2140 hp-m. Sztem a dps mellett azért érdemes vitality-s cuccokat is felvenni, mert atc3-ban már van olyan aoe effect ami simán megesz 700 hp-t.[ Szerkesztve ]
-
Tenken
őstag
Ejj.. Valakinek egy véletlen nincs elfekvőben, mennék nyaralni Sanctuary-ba.
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
execute93
őstag
ACT II-n vagyok 17 es szinttel. Most vettem észre, hogy a barbárom eltapossa a skorpiókat meg a kígyókat meg az ilyen csúszómászókat, öcsém.. megérte.. Act II bevezető videója valami hihetetlen szép volt.
-
kovsol
titán
nem elég, hogy alapból amcsi szerver volt beállítva és most kezdtem elölről EU ban, de kb 10 percenként kidob a game, miközben nem is töltök meg a pingem is jó máshol.
May the Force be with you!
-
Huma
addikt
Act 3 eleje. 25 és fél szint. Witch Doctor. 111DPS és 1666 HP. Ha elnyomom az int növelő skillt akkor fél percig 249 lesz a DPS.
Az aukciós házban már eladtam két cuccot össz 9500 aranyért.Mardok#1180 a battle tagem.
Lehet kéne majd csinálni az első hozzászólás végére egy PH-s Battle tag összesítést, nem?
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
wmarci
senior tag
Sziasztok!
A bétát nem tudtam kipróbálni, mert rengeteg dolgom volt, de nagyon kíváncsi vagyok a játékra.
Nincs esetleg valakinek egy fölös/elfekvő félben levő guest pass-a?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nem tud megdobni 1 guest passal? Életemben nem diabloztam még, de ez a diablo "mánia" felkeltette az érdeklődésemet, és kipróbálnám a gamet(ha tetszik meg is venném )
Előre is köszönöm a segítséget/felajánlást.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz kovsol #15983 üzenetére
If you are experiencing errors, please visit the Technical Support Forum or the Bug Report Forum for additional information.
⭐ Stella
-
megint én
őstag
Nem lehet félrerakatni cuccot az árusnál? Ott egy kib@szott gyűrű, ami +11 strenght, és 8% magic item 120 gold hijja, de nincs meg...
-
-conrad-
addikt
válasz radi8tor #15984 üzenetére
A java esett, meg kifogtam pár AH-s cuccot is. Öv+fejes+naci meg craftolt cucc. Mi ketten vagyunk asszonnyal, így a kovácsot is csak én fejlesztem, feleannyi pénzbe kerül, így több pénzünk marad. Plusz még trükköztünk is kicsit azért van ennyi sárga cuccunk - de ez már spoiler lenne
#15994: A blizzardos hivatalos túl drága? (nem tudom, hogy tudsz-e róla, hogy ott is meg lehet venni)
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Srácok,
Valamilyen külföldi webáruházat tudtok vagy játék áruházat, ahol megvehető a játék? Nem kell dobozos, elég ha kódot adnak a pízért. Itthon már sehol nem lehet kapni.
-
-
kexksz
addikt
-
paavoo
aktív tag
Nálam megfeküdt Diablo, 14 óra gameplay volt normálon.
wizard, lv31 a vége, kb 200k gold jött össze végére
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest