- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
DeckardCain
senior tag
-
persil
nagyúr
Hú, most értem át a második fejezetbe(első két nap nem volt időm játszani sajnos).
Megnéztem az átvezető videót és... AZT A KURVA!.... AZT A ROHADT...
Mondjuk nem mondom, hogy nem sejtettem, hogy ez lesz, de attól még nagyon ütött a mozi.Most így utólag belegondolva ezt a játékot 26 ezerért is megvettem volna, nem hogy 13-ért.
Ha ez most nem nyeri el az év játéka címet, hanem valami cod/elder scrolls/mmorpg lesz az, akkor esküszöm, hogy soha többet semmilyen játéktesztet, díjkiosztót nem olvasok el és nem nézek megEladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
törölt tag
-
Khelben
nagyúr
8. szint elég a Skeleton Kinghez?
-
-
félisten
válasz DeckardCain #16751 üzenetére
Érdekes. Néhányan pedig azt írták, hogy HD Graphics 3000-rel simán ment nekik a demó. Viszont ezek szerint az már karcsú lesz ide.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Scholes9
nagyúr
500+ új hsz tegnap óta Azon ritka játékok egyike, melyet érdemes volt megjelenése napján megvenni, mostanában nem is emléxem ilyenre
Ez biztos volt, de csak annyit írok, h LOL, én inkább élvezem a játékot
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
pézoli
csendes tag
-
Kobe
veterán
Üdv
A guest passok gazdára leltek, kérem ne jelentkezzenek többen priviben.
-
hudyfiu
senior tag
Köszönöm -=Libria=- -nak a Pass-t ezúton is!!!
-
Tenken
őstag
Elajándokzható guest-passal rendelkező valaki, esetleg segíthetne rajtam. 2 nap alatt vagy 20 pass-t láttam elmenni úgy, hogy csak pár perccel maradtam le róla.
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
DeckardCain
senior tag
Na ezt dobta az egyik boss
Alakul. [link] -
Blizz
őstag
jesszusom 3an mentünk belial-ra nightmaren,valami iszonyat nehéz volt 2 wizard volt velem kb 7-8x resseltem őket,nagyon nagyon hard
No mistakes, just happy little accidents
-
Amur
addikt
Nekem már van guest pass-om és battlenet accountom is.
Le is töltöttem a klienst,de nem enged belépni azzal az indokkal hogy ehhez az accounthoz nem tartozik diablo3 kód..
Pedig beírtam a guest pass-t,érvényesítettem rendesen.
Lehet azért mert elnéztem és nem a starter-t töltöttem le,hanem még korábban a fullt?
(nem mindegy neki? ha nem muszáj nem huznék le még 8gigát csak hogy limitálva legyen egy karim 13mas szintig..)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
persil
nagyúr
válasz DeckardCain #16775 üzenetére
Ennél a boss-nál(most nem szeretnék lelőni semmi poént) valami eszméletlen volt a zene.
Fülessel játszok, mert ezerszer jobb minőségű, mint a pc hangszóróim és valami brutális élmény volt. Eleve irtózat jók a hangok és zenék a játékban, sokszor nem is tudom, hogy a hangokra/zenére, a grafikára, vagy a hentelésre figyeljek jobban.
Nálam teljesen évtized játéka lett, annyira "diablo", hogy nem igaz. Akinek a béta alapján nem jött be, az mindenképp próbáljon meg egy guest pass-t szerezni, mert a bétás tartalom után kezdődik igazából a móka és rengeteg dolog, amire panaszkodtak a béta alapján sokan, az pont ott kezd változni.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
sith7
nagyúr
válasz DeckardCain #16775 üzenetére
finom
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
őstag
Mire jók a "followers" cuccok? Hol és hogyan lehet használni őket?
-
dilipok
veterán
válasz Cingáriusz #16782 üzenetére
ha hiszed, ha nem, a followereknek lehet adni
Klikk a portrejukra es rogton vilagos lesz, hogy hogyan mukodik.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
whitezo88
nagyúr
hamar elértem az act1 végére a starterrel. amúgy valóban nem lebutított, hanem revampolt inkább a skillrendszer. mert ugye nem tree szerű, de d2ben ott alaposan meg kellett gondolni, mert könnyen legyengült rossz osztással az ember nightmareben már... Paladint töbször indítottam, de az volt a legizzasztóbb. Illetve talán még a druid, mert nagyon medvére nyomtam aminek már normál diablonál kb semmi sebzése nem volt.
-
execute93
őstag
LVL 28 barbárom DPS: 268. Ez már türhető? ACT III vagyok, minden alá benézek
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
kovsol
titán
más nem tapasztalt olyan gondot, hogy belassul a gép coopban mikor elkezdődik egy nagyobb harc? CPU használatom és a GPU használat is a béka segge alatt van a vsync miatt és mégis miért megy le az fps mégis ? lehet driver gond ? most a 12.1 driver van még fent. Eddig nem volt semmi gond, most így act3 ban mikor jön a sok démon és csak coopban.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
-
törölt tag
Ha valakinek van egy guest passa ne habozzon...
-
rt06
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #16789 üzenetére
addig ok, hogy nem erted, de miert zavar, hogy mas abban talal kihivast, hogy minel gyorsabban vegig tudja jatszani a jatekot?
ha megnezed, achievement is jar azert, ha egy-egy ora alatt vegigviszed az egyes fejezeteketPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
megint én
őstag
HELP!!!
AHban hogyan keresek olyan cuccra, ami demage-t ad?Mármint találtam olyant ami poison demage-ra stűkíti a kört, olyat is ami lighteningre, arcanpowert is találtam, de ha tök mindegy, csak PL egy amulett adjon bármi sebzést, azt hogyan????
-
JSaN
addikt
válasz execute93 #16785 üzenetére
Jo szerintem.
En Witch Doctor lvl 24 es a dps-em most lett 200-bol 264, koszonhetoen az AH-nak.
En is csak ajanlani tudom rengeteg cucc van fillerekert, en altalaban a masodik harmadik oldalrol szoktam valogatni.
Ezt vettem most:Latvanyos az elorelepes, es gem-et sem kellet rakni bele. Mind ez 2000 arany.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
addikt
Másnak is 200-300 as pingje van ? Azért ezt nem várnám (account régió Europe pedig)
-
execute93
őstag
Ezzel egyetértek! AH remek dolog, csak elvannak szállva az árakkal. Én is vettem 1-2 cuccot. Mindjárt más lett a sebzés.. Csak azt sajnálom, hogy kesztyűt meg még pár ilyen ketyerét nem lehet venni, csak fegyvert 1-2 kezest meg páncélt.
Barbárnál mit érdemes? Egy kezes fegyver + 1 pajzs vagy pedig 2 kezes fegyver?
Perpill 1 kezes kalapácsot használok ami +4-5 dolgot ad. 45 DPS stb. A pajzs szintúgy ad ennyit. 2 kezes fegyvernél meg hátrány nekem az, hogy nagyon sok képességet elvisz a pajzstól!FragStaR: Nekem 50 max 70!!
[ Szerkesztve ]
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
BloodyEddie
őstag
válasz ImpersonatoR #16797 üzenetére
Nekem is akörül, EU régió.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest