Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Quent1n

    senior tag

    válasz gollum #4389 üzenetére

    Ő nemtom én idáig ahány tesztet olvastam mindenhol azt irtak h 6 cellás akksival max. energiagazd. emllett. 2,5 - 3 orat kibir. Jatek mellett meg kb masfelet. Azért vettem ujonnan mert ez olyan elvi dolog nálam. 1. notim, 3év garral. Van ra lehetöség h megvegyem, igy belevágtam. Egyébként igy lesz az enyém 275 körül 2 giga rammal win xpvel antiglare kijelzövel, C2D procival, és X1400s karival. Ezekben a parameterekben jobb mint az általad linkelt noti. Ha számolunk.

    - +1gb ram 13k
    - antiglare kijelzö 5k
    - C2D proci. hát ezt nem tom csak saccra mondjuk egy 10 - 15el csak többet ér mint a sima CD
    - X1400 as szintén drágább. Legyen 10k +
    - plussz a garibövités ami egy 20rugo tuti van + 2évre
    - bilcsere ugye ahogy irtad 8k

    Ha ezt igy összeadom akkor kb. 80 - 85 ezer forint plusszköltség plussz a szaladgálás kijelzöcsere után, na meg ugye munkadij is plusszba. Rambövités meginnt futkosás. Igy már nem éri meg nekem annyira. Nemsoká megyek is átvenni a gépet. Sztem ilyen árba ujonnan, jobb gép nemigen van. Vecsési vagyok tehát nincsenek a szomszédban a boltok. PL. notebookstore is 1ora utazás min.

    Amire kell nekem az főként munka mondjuk olyan 70% ban (mm director, flash, dreamweaver, corel, ps) de szükségem van arra, hogy néha igenis kikapcsolodjak egy kis játékkal (CS:S, KOTOR stb.) ahol épp vagyok. Igy az X1400 -as kari elég jo kompromisszumnak tünik. Ahhoz képest h a gép müanyag, nem rossz, sztem ár/értékben is elég jo, mert 270ért ilyen felszereltséggel 3 év garival antiglare -es kijelzövel nemtok jobb notit. Az h nehéz az relativ dolog. Hátitatyoban lesz, meg azért nem vok egy olyan kis darab ember, szoval el birom majd. Ha meg gáz lesz, majd gyurok még karra meg hátra. ;) :D

    Lehet h majd a masodik notim üzleti célu lesz, akár egy latitude. Majd kiderül. 1. notinak egy olyat akartam ami kicsit mindenre jo. Akkuidö amugy nem hat meg annyira, mert a legtöbb helyen lesz 220. Ha meg nem akkor energiagazd. és csak kihuz 2-3 orat valoban. Vagy max veszek egy ilyen 9cellás akksit hozzá.

    [Szerkesztve]

    Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

Új hozzászólás Aktív témák