- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabis
őstag
sziasztok
jelenleg 2*1 GB Corsair memó csücsül a gépemben de sajna 1-2 game kidob Vista alatt mert kevesli a memóriát (visszatenném én az XP-t de a win7 elég tetszetős és lehet az menne fel elsődleges rendszernek)
melyik felállás lenne a jobb tuning ill. teljesítmény szempontjából?
1. bedobok mellé + 1gigát
2. kiveszem az egyik 1gigást és beteszek a helyére egy 2gigást
előre is köszönöm a hsz-eket és bocsi ha nem éppen ide vág a dilemmám -
Tidus
addikt
Hali. a Vistádhoz nem tudok hozzászólni mert én még nem raktam fel , pedig figyel a fiókban, van ismerőseimnek és nem vágyom rá, pedig a rendszerem megvan hozzá! Maradok a jól bevált XP-nél, a Dx-10-et pedig bekrekkelem neki ha kell!!
A ramok-ról szólva, egy giga mellé ne tegyél kettőt, mert duálban nem ajánlott lebutitják egymást! Egy gigát pedig ne dobjál be, dual kettő mellé, mert nem fog érni semmit!!
Kétszer dual egy gigát tegyél be, és ami nagyon fontos egyformák legyenek, (típus, sorozat) mind a négyen! Ha ez megvan és jó a proci hűtésed még annak is tudsz adni néhány 10MHz-t!![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ExZsole #4563 üzenetére
Gyári speci szerint tudnia kellene? Esetleg egy kis plusz feszt adhatsz nekik, a Max-ok VDimm-ben szeretnek dropolni. Egyébként az, hogy 18 vagy 24, nincs aemmien érezhető hatással a teljesítményre.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz subaruwrc #4567 üzenetére
talán olyan nagy a kép hogy nem látod a Vista oldalsávot?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
winfier
senior tag
Na egy kicsit tesztelgettem a ramokat, hátha ki tudok préselni valamit hát ezt sikerült.
1066MHz 5-5-5-15 1,79 V
1100MHz 5-5-5-15 1,79 V
1152MHz 5-5-5-15 1,98 VMég a 1200MHz-et kéne valahogy stabillá tenni.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy erős motort, akassz rá négy kereket, és te győzöl!" - Régi szép idők
-
Laraxior
titán
válasz subaruwrc #4570 üzenetére
nyugodtan valld be hogy színtévesztő vagy...mert az közel sem fosszínű
-
Gabis
őstag
Ha van 2*1GB Corsair XMS2 kit-em és szeretnék mellé még 2*1-et akkor az lehet más gyártótól ill. lehet magasabb órejűvel társítani (tudom, hogy az alacsonyabb sebességén fog menni de akkor a tuning legalább nem lesz zsákbamacska)
-
Zájec
veterán
-
rybank
senior tag
az én corsair value 1gb os ramom 667 helyett 950-et megy, pluszz fesz adagolására viszont el sem indul a gép, így alapfezsen megy ennyit, de lehet tudna többet is, valyon miből kell viszzavennem ami foghatja?
(intel burn test stable)
[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
Van még benne,csak igy 1320 MHZ stabil.....
OCZ Reaper ..
[ Szerkesztve ]
-
k78chriss
tag
Sziasztok
Geil utra 800 as ramokat huzott már valaki? mi a max?
Most 900on mennek 4-4-4-12be 2,1V
Előre is köszi
-
-
Tidus
addikt
válasz lacos001 #4578 üzenetére
Az SPD oldalt dobhattad volna még CPU-Z-ben !! De olyan feleslegesnek tartom ezeket a teszteketz 800MHz-n, és 1066MHz-n! Mert ha én többre vágyom akkor 1200MHz-s memót veszek! Behűtőm rendesen aztán dobom a teszteket, viszont kit érdekel hogy a 800MHz-s körüli memó esetleg 900-at megy, mert ha ilyen jó az alaplapod és a deszkád, akkor miért komolytalankodsz komolytalanal!! Ez csak a szuvenir véleményem, és nem leminősítés!! Végül is konkrétan nem is neked szól!!
[ Szerkesztve ]
-
oldsaman
tag
Helló .
Valós lehet , hogy a 32-bites OS nem látja a 4 giga ramot ? LGA775-ös lapomban van 4 giga buffalo , de csak 3,2 nek látja az XP home . A biosnál ír valami 894 izét , de az nem tudom mi lehet . Esetleg a cerka proci miatt ?
Ha rossz helyre írtam dobjátok ki .
Buga Jakab 0631-316-46-56
-
Gabis
őstag
erre valaki
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
A probléma a következő: próbálok huzni egy e6400-as procit 266 -rol. Alaplap Gigabyte EP45-ds3p. Az alaplapos topikban levő hozzáértők szerint ennek a procinak alap beállításokkal birnia kellene a 400mhz-et. Nekem nem igazán sikerült 300 felett elinditanom. Kérdésem a következő: lehet, hogy ebben a memóriák ludasak?
2 darab kingston khx8500d2/2g 2 gigás modul. Tudom-tudom, hogy ezt nem kellett volna megvenni, meg ilyenek.. ezt már megkaptam Most csak azt szeretném megtudni, hogy lehet e ez a tuning akadálya?
Köszi előre is a választ... -
Madmax81
aktív tag
Hali
G. Skill Ramokról mit lehet tudni .
Valakinek már van tapasztalata velük ??????1956-2010 07.22 Varga László
-
dan390
aktív tag
hello
az baj ha az elsö 2*1gb ramom idözitese 5-5-5-18
es a masik kettö 2*1gb é 4-4-4-12 lenne
es ha oszt meg proc tuning vagyis vissza osztas lenne? -
Madmax81
aktív tag
Hali
Valahogy nekem nem ez jött le , ezzel a G Skill memóriával valahogy nem akar működni a gép az előző alaplapban is szórakoztak de a mostaniban ha emelem az Fsb-t akár milyen kicsit is elkezdenek hibázni , ja és 1066 os de csak 800 on hajlandóak menni
1956-2010 07.22 Varga László
-
CséZé
őstag
Hi!
Mivel nem vagyok tuningban olyan jártas, érdekelne miként lehet azt megcsinálni (egyáltalán ha meglehet) hogy az E5200-as prockómat úgy felhúzom 3ghz-re, hogy a RAM megmarad 800Mhz 4-4-4-12-ben? Mert tegnap fel próbáltam húzni és a RAM effektíve 960Mhz-en ment, de az istenért sem akart CL4-ben menni még 2.1v-on sem marhára nem ezt vártam a GEiL-től...
Tehát van rá megoldás?
(minden cucc az adatlapomon)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte aorus b450M io shield is megvan ! egyik legolcsóbb am4 alaplap
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 CL16 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)
- GIGABYTE GA-H87-D3H Alaplap 1150
- CL14 -es Időzítés Ryzenhez - 3600Mhz - 64GB (4X16GB) G.SKILL Trident Z Memória DDR4 -
- ASUS ROG STRIX B660-F GAMING WIFI, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs