- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
-
FecoGee
Topikgazda
Atolvastam a CCNA Wireless konyvet. Az eleje szaraz volt de a vege mar egesz jo.
-
quby
őstag
válasz FecoGee #11210 üzenetére
Mennyi ideig tart egy ilyen könyv nálatok? Csak mert én kezdem magam szarul érezni, mert olyan rohadt lassan olvasok el egy OCG-t...angolul...ha napi 2 órám van rá akkor is több mint egy hónap. nem megtanulni csak átolvasni. Mondd hogy neked is ennyi idő.
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
quby
őstag
válasz FecoGee #11212 üzenetére
Akkor megnyugodtam. Időarányosan nem vagyok sokkal rosszabb Kb csak annyival amennyivel mostanság tiltakozik a szervezetem minden féle tanulástól...
[ Szerkesztve ]
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
quby
őstag
válasz FecoGee #11216 üzenetére
Aha! Már bocsi hogy itt a tanulási módszereket firtatom, de mostanában nekem nagyon nem megy! Lassan haladok, és nem hatékony. Úgy érzem most ennek a fejlesztése továbblépésemnek a kulcsa.
Ha nem nagy kérés megosztanál egy bármilyen evernote-os jegyzetedt. Bármilyet. (természetesen megértem ha nem)A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
-
quby
őstag
válasz FecoGee #11218 üzenetére
Köszi. Igen ezt olvastam. Csak arra vagyok kivancsi mennyire részletesen jegyzetelsz. A jegyzeteles már a fősulin is a gyengém volt.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Konkrét mac-et hogy lehet keresni? van 1-2 kliens amiket az istenért se látok egyik switch-ben sem, többszöri átnyálazásra sem és ha lehetne direktben keresni 1-1 címet az hatékonyabb lenne, mint átnyálazni mindig a listát amit az "sh mac add dyn" és egyűbb szűkített eredményei adnak, ott könnyebb átsiklani az esetleges találat felett.
Valamint ugye ha az egyik uplinken mutatja a címet, pl. Gi0/1, akkor azt nem lehet lekérni, hogy konkrétan melyik eszközön csücsül az a kliens?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
válasz jerry311 #11222 üzenetére
Áhhá! Köszi
2. kérdésre esetleg?
Egyik mac címre azt írja, hogy Po1. Az összes switch-ünkből ez az egyetlen eszköz ami ilyen portra "mutat".
Amennyire kugugliztam, ugye ez egy Port channel port akar lenni, ami amennyire jól értelmeztem trunk akar lenni, bár ez esetben gondolom ez más.show etherchannel summary-re ezt kapom:
1 Po1(SU) - Fa0/1(D) Fa0/2(P)
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
quby
őstag
Ilyen nálunk is volt! Ügyfélnél magát hozzártőnek tartó kolléga kihuzta a kábelt, majd közölte hogy az a kábel felesleges volt mert igy is megy a trunk. Még jó hogy nem lett loop..modta büszkén.
Örörm ilyenekkel dolgozni[ Szerkesztve ]
-
olloczky
senior tag
Hali
GLBP-vel kapcsolatban lenne kérdésem. Nem tudom mennyire használják való életben, vagy mennyire van ennek jelentősége, de nem értek valamit. Ugye ez hostonként load balancingol (de szépen hangzik ). A könyvben úgy van a példa, hogy host A R1 (AVG)-nek küldi az off-subnet csomagokat, host B pedig R2-nek (forwarder), mert az AVG ezt a virtuális MAC címet küldte az ARP replyban. A kérdésem: a következő mondjuk host C már megint R1-nek küldeni a csomagjait? Így működik ez? Egyiket ide másikat oda?
üdv: olloczky
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
FecoGee
Topikgazda
válasz Cyber_Bird #11232 üzenetére
Hatha vegre valaki elmagyarazza nekik hogy mukodik
-
crok
Topikgazda
válasz FecoGee #11233 üzenetére
Sajnos használtunk GLBP-t, sokat, sokfaileképp.. "imádam".. nem lenne ez hülyeség, csak.. most érted, azért loadbalance-oltatni FHRP-ben mert van 2 routered ami iNet-et ad de a sávszéljük nagyban különbözik.. egyrészt megöli az élményt, nehezen tshootolható, mert lehet hogy A felhasználó R1-en megy ki 20Mbps/10Mbps (10Mbps/5Mbps garantált) Interneten de a B meg egy rattyanat 5Mbps/2Mbps-en (1Mbps/0.5Mbps garantált.. érted..) aztán megy a baszakodás hogy hogy lehet hogy az egyikőjüknek jó, a melletteülőnek meg nem.. és ha ehhez még egy szarul kitalált Wifi környezet is van, mondjuk mindenki BlueTooth fülest használ mert kurvamenő : D nem.. neeeeemm.. ne szopassuk magunkat.
-
seadrone
őstag
Sziasztok!
Cisco Design-hoz keresek anyagot, csinált valaki mostanában ilyen vizsgát?
Miből érdemes készülni?200-310 DESGN
Köszi
-
olloczky
senior tag
egy kis humor forrás ez tavalyi beszelgetes ekkor meg csak az okj-s kepzest csinaltuk es o egy oszt.tarsam volt. Valamennyire egy kepet is ad arrol hogy mennyire erdekli a diakokat az, amit sajat maguk valasztanak..
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
seadrone
őstag
heló!
CCNA Cloud-dal van valakinek tapasztalata?
két vizsgás ahogy nézem, szerintem lehet értéke a dolognak
210-451 CLDFND Understanding Cisco Cloud Fundamentals (CLDFND)
210-455 CLDADM Introducing Cisco Cloud Administration (CLDADM)szerintetek?
-
FecoGee
Topikgazda
Csak en jarok ugy mindig hogy "nem szar" parameterre konfiguralom a portokat ?
conf t
int x/x
no shit -
-
FecoGee
Topikgazda
válasz Cyber_Bird #11247 üzenetére
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz FecoGee #11248 üzenetére
Egyebkent linuxra van ilyen shell extension:
https://github.com/nvbn/thefuck
Elirod a parancsot, beirod utana, hogy fuck, es kijavitja neked, hogy mit akartal irni. (mar ha kozel jar az ertelmezhetohoz amit beirtal)
-
crok
Topikgazda
válasz Cyber_Bird #11249 üzenetére
Hiánypótló, mint egy falat kenyér : D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Dolce Gusto
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest