-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
-
Teplic
tag
Sziasztok!
CCNA voice-ból volt valaki mostanában? mire lehet számítani? frissebb teszt kérdéseket, felkészüléshez tananyagot tudtok ajánlani?
Előre is köszönöm!
-
tusi_
addikt
válasz Hedgehanter #10905 üzenetére
Köszi. 5let elvetve, mashogy oldjak meg....
eat, sleep, play, replay
-
FecoGee
Topikgazda
Mindjárt kezdődik a CiscoLive! Las Vegas keynote, nézhető itt:
-
Cyber_Bird
senior tag
tegnap ejszaka tanulsaga:
asr9006 IOS XR 5.3.3 SP1Az egyik subinterface neve elott maradt egy ! jel amikor copy pasteltem a configot
ezert elhasalt a parseruk!interface gig1104/0/0/14.665 l2transport
encaps dot1q 665RP/0/RSP1/CPU0:Jul 12 01:50:28.714 : sysdb_mc[429]: %SYSDB-SYSDBUTILS-7-INTERNAL_NODEID_STR : NodeID to string conversion failed for node id 0 (rc 0xa31e8816 - 'Subsystem(1597)' detected the 'fatal' condition 'Code(4)': Invalid argument) : pkg/bin/sysdb_mc : (PID=319582) : -Traceback= e6c3a7c 4214791 4216822 421c100 421c6da 4207d95 420b8c1 e723dfa e72611f e726bd1 e7278d9 d9d0445 d9ce518 420c3ef da14050
show conf failed jofej volt es ennyit irt:
end
Kivettem a ! jelet egybol megette. Cisco en igy szeretlek
[ Szerkesztve ]
-
zsolti.22
senior tag
válasz Cyber_Bird #10908 üzenetére
Tessék frissíteni SP2-re, vagy 6.0.1-re
-
FeRkE
őstag
Sziasztok,
Cisco 6500-on hasznalt mar valaki VACL-t a max 2db SPAN session limitaciojanak kikuszobolesere?
-
Cyber_Bird
senior tag
-
zsolti.22
senior tag
válasz Cyber_Bird #10911 üzenetére
Csak beblöfföltem, nem mondtam, hogy megoldja a hibát Csak megláttam a verziót, amit írtál és ....
@Feco: szerintem így 11 nap alatt túl sokat nem lehet megmondani De engem is érdekel, hogy gépként kezelik az embert, vagy emberként...
[ Szerkesztve ]
-
kmisi99
addikt
Sziasztok jelenleg nagy munkakeresgetés közben vagyok, már már pazarlásnak érzem a "nyári szünetet" ezért már lassan el akarok kezdeni tanulni. Láttam a CCNA megújult. Ebbe a security is beletartozik? Mert a CCNP előtt még gyorsan pár hónap alatt le akarom security vonalat zavarni mert eléggé érdekel, és hülyeség lenne CCNP utánra tenni.
-
kmisi99
addikt
válasz FecoGee #10917 üzenetére
Igen azt olvastam is a blogodon . Akkor a közeljövőben nem is valószínű az újítás? Bár ahogy láttam 2015 szeptember 1. adták ki a mostani sec OCG könyvet. Mert akkor nekiesek szerintem a securitynek. Belenéztem már az OCG be, rohadtul érdekelnek a különböző kódolások, tűzfalak stb.
Egyébként neked eddig mi a véleményed a Security vonalról? Jó ötlet még a CCNP előtt letenni?
[ Szerkesztve ]
-
zsolti.22
senior tag
Ha nem akarom megvenni a Prime Infrastructure-t, akkor ügyeskedő megoldásokkal fogom tudni használni? (Nincs 16 magvas procim és 24G ram sincs mellé)
-
kmisi99
addikt
Sziasztok! Tudtok valami jó linket a WDM techonlógia megértésére? Valamelyik Cisco OCG foglalkozik ezzel?
-
crok
Topikgazda
-
Gyurike
tag
Sziasztok!
Megvan valakinek a [CCNA Routing and Switching Portable Command Guide (ICND1 100-105, ICND2 200-105, and CCNA 200-125)] valamilyen digitális formában?
Nagy segítség lenne.
Előre is köszönöm! -
FecoGee
Topikgazda
-
Methionyl
senior tag
Hali a következő technológiákról szeretnék kicsit többet tudni/tanulni. Valaki találkozott velük és/vagy használja?
Amik érdekelnek: Riverbed, Ipanema/Infovista, Dynatrace, Cisco iWAN
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Az alábbi jelenséggel hogy lehet a leggyorsabban, legkönnyebben életet lehelni a vasba? Nem szükséges semmilyen backup, csak a szűz rendszer a lényeg.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
jerry311
nagyúr
Moderátorok tudnak
De ha van topikgazda akkor lehet csak az ő kérésére vagy valami. Nem ismerem a pontos folyamat.[ Szerkesztve ]
-
jerry311
nagyúr
válasz TheProb #10937 üzenetére
A mellékelt kép első 3 sor szövege a lényeg.
Van egy env_vars fájlod és ~8 MB üres helyed. Ez a hely kb. annyi mint a platformra elérhető legújabb (10 éves ) IOS.
Lehet nem írja a guide, de ha felrakod a switch és a soros portod sebességét is 115200 bps-re akkor 12x gyorsabb lesz. Azért nem mindegy, hogy 10 perc vagy 2 óra. -
FecoGee
Topikgazda
-
RogerP
csendes tag
Gyors kérdés: 10 GbE twinax kábel működik egy "sima" SFP portban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest