Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #7926 üzenetére

    Bakker, tényleg ennyire nem érthető, mit írok? :F
    A hiba reprodukálható, de NEM reprodukálják, hanem ráfogják a userre, hogy ő használ vmit, amit nem kéne. Bármely nagy gyártó cég így jár el, nem csak az AMD. Az autógyárak is csak azt mondják, hogy előfordulhat egy hiba, még ha több M kocsit hívnak is vissza. Na mondjuk ilyesmit PC-gyártóktók sosem fogunk látn, pedig okuk lenne rá. :DDD
    Azt meg kb 3X írtam, hogy a 10.2 RC2 RC3 volt AMD oldalán kint. Melyik szó kerüli el a receptoraidat? :F (10.1 után asszem ide is belinkelte vki, de lehet, hogy más ATI topicban volt.)
    Leírom azt is 20-adszor, hogy az hogy a user is okozhatja a hibát, nem feltétlenül jelenti azt, hogy ő is okozza, és még mindig semmi magyarázatod nincs a mantrád hangoztatásán kívül arra, hogy szűz rendszeren, csak ATI drivert telepítve vajon mitől jönnek elő grafikai v. rendszerhibák (mert ugye az AMD meghajtója nem okoz ilyesmit). :U Lehetnél politikus is, azok is addig beszélnek mellé, amíg a kérdező elunja a dolgot. :P De ahányszor erre fogsz hivatkozni, én majd annyiszor ismét rákérdezek. ;)

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák