- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Autóhifi
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
Letöltöttem a 5.10-es Catalystot a CCC-t.Windows ujrainditáskor hibaüzenetet dob ki hogy a a cli.exe nem elinditható.....Valami ötlet?
-
ftc
nagyúr
full új rendszerre akartam feltenni...
-
Pipó
őstag
Az Omega drájverek beállításai magyar nyelvűek? Nekem még csak control paneles catalyst volt-van fenn, de van egy rejtélyes fagyásom:[link]
és most gondolkodom más alternatívában. Már van 5.10a-ra épülő Omega is, konkrétan ez érdekelne. Ezt próbálta már valaki?"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
fueled18
tag
Hy all
most találtam[link] ezen az oldalon
egy 5.11-es béta catalyst drivert
valaki próbálta már???
ha igen akkor tud valami tapasztalatot mondani???
thxA vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra
-
Silencer83
addikt
x800gt-m van, / HIS x800gt iceq2 256/256 /, eddíg 5.10 volt fenn, lehet leszedem ezt az 5.11 et! érdemes? van vmi jelentős tapasz vmi gamehoz benne? mondjuk eddíg nem volt gond semmivel ! /le is kopogtam ../
-
ftc
nagyúr
válasz Silencer83 #615 üzenetére
olvasd el hogy mit irnak hozzá milyen javitásokat tartalmaz,ha megtalálod azt is benne amivel játszol érdemes...
-
free..man
csendes tag
S.O.S
A karim X800GT eddig a Catalyst 5.10-est használtam. A Catalyst C.C. eddig hibátlanul indult , de kb két napja nem tudom elindítani, rá kattintok de nem történik semmi.
5.11-et tettem fel de ennél sem jelenik meg a C.C.C.
Ha valaki találkozott már hasonlóval segítsen!!!
Köszi.free..man
-
X Factor
addikt
Nekem a Fable-ben volt olyan próblémám, hogy a desktop felbontást minden indítás előtt visszakellett raknom 1024*768-ba különben nem indult el, na most az 5.11-es C ezt meggoldotta
Make things work
-
Lev Andropov
senior tag
hi! Nah milyen az 5.11-es érdemes feltenni??!
van némi teljesítménynövekedés? pl.: Fear, cod2, NFSmw demo , quake4 stb.
jah és a whql-es verzió (71mb) ccc-s vagy cp-s? -
RpPRO
őstag
válasz Lev Andropov #619 üzenetére
Erdemes feltenni, nem csak az x1800-ak gyorsulnak vele, aszongyak es irjak forumokon, kulonosen q4 eseteben latvanyos a dolog magasabb felbontasokban.
Ati honlapjarol letoltheted. Hogyan jott ki neked a 71mega meretre?
Cp-vel 25.8mb, ccc-vel 34.7. Wdm-mel es a tobbi nyelvvel sincs annyi.
[Szerkesztve]Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
X Factor
addikt
válasz Lev Andropov #619 üzenetére
Ezt a 71 megát én se értem. Az ATI hivatalos oldalán nincs ilyen
Make things work
-
marcee
addikt
Softmod drivert használok az Xpert Vision 9800SE 128MB/128bit-es ( ) kártyámhoz. Megy a 8 pipe hibátlanul. Gyári órajelen használom 380/500.
2-3 havonta rakom fel a legújabb drivert. Annó amikor meglett a kártya, február környékén, kiteszteltem, hogy hibátlan-e a moddolhatósága, milyen a teljesítménye, de egyetlen értékre emlékszem igazán, hogy az AtiTool 3d ablakában a szőrös kocka átlagosan 120fps körül pörgött, még akkor egy 2133MHz-re tuningolt TBred-B-vel. A hét végén lehalt a kártya gyári hűtése (besült majd eltört a venti), ezért raktam rá egy chipset hűtőt ami kéznél volt és elővettem újra az AtiTool-t, hogy visszaállítsam a chip sebességét 250MHz-re, hogy ne főjön meg. Azóta - hála Tts-nak - lett rá új, fasza hűtés, visszaállítottam a gyári sebességet és akkor tünt fel, hogy az AtiTool-os teszt most 80-85fps-sel pörög csak, pedig most egy 2400MHz-es A64 van mellette. A 8 pipe megy, a memória is megduplázódott azóta, az egyetlen lényegi különbség, hogy annó az 5.1 vagy 5.2 softmod volt rajta, most meg az 5.10-es!!!
Lehetséges, hogy a ''régi'' kártyákra ilyen rossz hatással lennének az új driverek???\m/
-
Szab81
csendes tag
Sziasztok!
Athlon64 3200+, Samsung Sata150, X600pro VGA,2x256DDR...
Feltettem a Gigabyte x600pro-hoz a gyár honlapján levő drivert...Az eszközkezelőben és az Everest tesztprogramban is viszont két videóvezérlőt jelenít meg (mintha két vga lenne a gépben). Az X600xt-t elsődlegesnek és a x600pro-t másodlagosnak! Mit keres ott az x600xt???Ez normális???És nem is tökéletes igy a monitor!
SOS SEGITSETEK!!! szab81@freemail.hu
Thanks! -
Szab81
csendes tag
válasz cousin333 #625 üzenetére
Szia!
Úgy értem hogy nem tökéletes,hogy többször újraindul a gép, megváltozik a monitor felbontás, újraindulásnál bevillanó pirosas fény....a monitor egyébként 15''-ös Samsung...kb 5éves! Lehet hogy túl durva a VGA és vmi jobb monitor kellene hozzá?
Én sme értem miért nem egyezik meg a két videóvezérlő neve! Az egyik X600Xt a secondery(ami a gépben van!) az x600pro....
Üdv.Szabolcs -
-
TOM!K@
tag
a 9600pro topic utolsó hozzászólásaimnál tudnátok segíteni? köszi
teljesen tanácstalan vagyok -
t_ferenc
őstag
van magyar nyelv a control centeres változathoz?
if you fall seven times, stand up eight
-
m_balazs
csendes tag
Hy!
klérdésem lenne h a 9600np topicban feltett kérdésre nem tudtok e valami választ? lécci-lécci -
hefe
aktív tag
Melyik az a progi ami eltávolít minden egyes ati driver maradványt?
Nvidia csere volt havernál és ati smart fagyasztja a gépet pedig mindent uninstallált....Lehetetlen, mint CON mappa a Windows-ban :D
-
thedrummer
csendes tag
Van egy xpertvision 9800 se karim, és a következő a problémám. Remélem a megfelelő topicot találtam meg, de ez tűnt a leg kézenfekvőbbnek. Nem olyan rég feltettem a gta san andreas és talán itt kezdődtek a gondok. Az első pár napban még simán futotta a game de utána - számomra teljesen érthetetlen módon - rendszersen mikor játszottam a monitorom elsötétült és kiírta hogy nincs összeköttetés a gép és monitor között. Ne ekkor ugye minden alkalommal kénytelen voltam nyomni egy izmos rezetet, és a windowsban nem is tapasztaltam semmi hibát. Na ekkor gondoltam hát biztos a san andreassal vannak a gondok, de persze rosszul gondoltam, ugyanis innentől fogva az összes játék ugyan ezt játszotta. (mindig más ütemben de kivétel nélkül megjelent a fekete képernyő). El sem tudom képzelni mi lehet a gond (korábban minden gond nélkül játszottam az gta-val.
Nekiláttam új drivereket kipróbálni hátha vmelyik segít az én problémámon de persze nem így történt (próbáltam omega drivert és rendes ati catalyst drivert is). És a legfurcsább hogy a bartátomomnak is hasonló bajai vannak, neki is rendszeresen a san andreas dobálja a fekete ablakokat, de ő az esetek 90%- ában ki tud lépni a windowsba mintha mi sem történt volna.
Gondoltam már táp hibára vagy túlmelegedésre, de kérlek most ti is gondoljatok vmire és osszátok meg velem mert teljesen tanácstalan vagyok.The Drummer
-
jagada
addikt
válasz thedrummer #636 üzenetére
gta-nál nem raktál fel mod-ot? esetleg magyarítást? mer azok között sok a bug-os..
esetleg a monitorkábel érintkezési hibája (meg van törve) is okozhatja, ha más alkalmazásoknál is csinálja..
[Szerkesztve]Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
thedrummer
csendes tag
Nem raktam fel modokat. De mondom az a fura hogy az összes többi játék is ugyan ezt a hibát generálja. Pedig már újra raktam windowst de az sem segített.
The Drummer
-
cousin333
addikt
Szép csendben kijött a Catalyst 5.12!
Letölthető innen: [link]
A változások listája: [link]
Összességében jópár hibát javít, és elvileg gyorsulást is hoz. Főleg emiatt:
''The Catalyst® 5.12 software suite introduces dual core support for CPU bound cases. This feature provides improved graphics performance for DX 9 supported graphics adapters installed in systems running the Windows XP and Windows XP Professional x64 Edition operating systems.''
[Szerkesztve]"We spared no expense"
-
Fori23
őstag
Rühellem a CCC-t.
Először az alternat változat nem megy fel, ami ugye tudna magyarul is.
Minden gombnyomást jelent az ATI-nak /vmi command line f@szom/, és ha letiltom a tűzfalban, elő sem jön a Control Center. Remélem Omegáék kitalálnak valami értelmeset."mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix
-
Alvin_ti4200
félisten
Érdekes nekem semmi gondom nincs a Control Centerrel RadLinker helyett meg használjatok ATiTool-t vagy RivaTuner-t.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Battlefield V
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest