- 3D nyomtatás
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Analóg fényképezés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
várnarancs
addikt
Milyiket ajánljátok egy Connect3D 9800Pro-hoz?
Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
MODERÁTOR
válasz várnarancs #303 üzenetére
5.7
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
t.tomi
tag
válasz Motion_Blur #292 üzenetére
Kicsit görgetni kell és fáj? ;)
Legközelebb úgy lesz!Life begins @ 40! (knots) :)
-
rocket
nagyúr
Catalyst 5.7 teszt.
Bővebben: link"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
-Deejay-
csendes tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a Catalys Control Centert háromszori klikkeléssel sem lehet megnyitni, csak ha előtte a Restart Runtime ikonra klikkelek..
Ha a mégis nagy nehezen elindult, akkor a proprtiesben beikszelem a tray ikon feliratot. Ennek ellenére a köv. indításnál mégsem indul...
Micsoda szar!
Más proggival nem lehet az élsimítást állítani? -
SLYM
veterán
válasz várnarancs #310 üzenetére
Ja én is így használom!
-
AND1
őstag
Érdemes egy Excalibur 9500Pro-hoz feltenni az 5.7-es catalyst-ot? Régen foglalkoztam ezekkel a driverekkel, egy régebbi hw-hoz most ezek az újabb driverek érnek vmit? Nincs kedvem lutrira cserélni a drivert, mert október xp-m még véletlenül megfekszik
Szóval?Egy régi PH-s.
-
Midas 22
csendes tag
Szerintem csak akkor tegyél új drivert, ha az újabb játékokkal szeretnél játszani, mert talán azok kicsit jobban fognak menni. Különben meg felesleges. Egy öreg XP-re akartam drivert tenni és winreinstall lett a vége, mert sehogysem akarta működttni a cuccot, és a régit se lehetett visszatenni. Úgyhogy csak szoftveresen volt ott a karesz, de cseszett működni.
-
Szabesz
őstag
A 5,7 CCC ATiTool mellett miért nem megy?
Másnak bevált ez a meghajtó? Nálam fagyott össze vissza (GTA, HL2, 3DMark). Mikor felraktam kíváncsi voltam hogy mennyivel megy többet... Fin Max Mem, Max Core... egy idő után kidobta hogy 199(!!!!!)/118(!!!!) [alap 500/300] on stabil , mondom ne szórakozzál felraktam 550/320-ra (amin előzőleg ment) 3DMark, Aquamark kifagy.. azért a gaméket kipróbáltam hogy ott mit teljesít... ott is hasonló képpen
Hát eddig volt fenn az 5,7-es Catalyst.
5,6-os szerencsére sikerrel visszament, és megy rendesen¯\_(ツ)_/¯
-
rocket
nagyúr
Ugytunik hamarosan jon a catalyst windows vista beta 1 ala az ati oldala szerint:
''Catalyst for Windows Vista
beta 1 (code name Longhorn)
Coming Soon''"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
tuskooo
addikt
válasz várnarancs #316 üzenetére
Semmivel se, csak a Vista alá driver...
-
piqla
őstag
hellosztok
az ati drivereit mi szerint szamozzak? catalystre gondolok.Szereted az állatokat?
-
tuskooo
addikt
válasz várnarancs #318 üzenetére
Windows Vista=Windows Longhorn
-
piqla
őstag
varnarancs es daaraa koszi
[Szerkesztve]Szereted az állatokat?
-
biboistvan
tag
van új omega!!!
Doma - gyerekek, a Commodore 64 alatt miért nem fut a FarCry?
-
várnarancs
addikt
válasz biboistvan #326 üzenetére
És ez mit tud? Egy linket lehetne kapni?
Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
HÁZIGAZDA
válasz Szaki@Pécs #325 üzenetére
ki is zártam a játékból mindhármójukat
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
kodani
tag
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hogy lehet azt megcsinálni, RADEON kártyánál, hogy ha egyszerre van kép a TV-n és a Monitoron is akkor a TV-n is látszódjon a Media Player-ben a lejátszott video??????
Előre is nagoyn köszi mert kezdek beleőrülni..... -
Waterman
aktív tag
Én így csinálom,eddig még mindig bejött.
Ha látod a képet a TV-n akkor gondolom a klón módig már eljutottál.nyisd le az Átfedés nevű fülecskét majd ott a Szinházi mód beállításai kapcsoló.Ott állítsd át Szinház módba és Teljes képernyős videora,az eszköz méretarányát meg a TV-nek megfelelőre. -
Loretto
veterán
Már lezárult az ATI és a PH! közös játéka... Bővebben: link Bővebben: link
Soirée...
-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
játékok alatt ér valamit a catalyst AI? -
Speeedfire
félisten
Helósztok!!!
2 kérdésem lenne!
1. Miért van az hogy sok játékban jobb oldalon és lent színes csík van? Driver hiba?
2. Ha a control centert rakom fel akkor a gép indulás után kiír egy hibát! Hogy nem tudta az alkalmazást elindítani .... 00x000125! Ez miért van?
Előre is köszi!
[OFF]AMD Athlon 64 3000+ , Abit NF-8 , 512 ddr 400 MHz , 120 Gb Maxtor 8 Mb cache , His Radeon 9600 XT 128 Mb/128bit[OFF]Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Akheron
senior tag
válasz Speeedfire #340 üzenetére
Nálam is gyakran van egy egypixeles színes csík
"It’s not the noise disturbing your meditation, it’s you who is disturbing the noise." – Ajahn Chah
-
Waterman
aktív tag
válasz Speeedfire #340 üzenetére
A CC verziónak kell a NET keretrendszer is.Fönnt van neked?
-
spongya77
csendes tag
Sziasztok
Van egy gondom, amivel, nézelődve a neten, nem vagyok egyedül... Elöljáróban bejelentem, hogy egy nyavajás kis felhasználó vagyok, aki nem sokat ért a hardware-hez.
Szóval a gond: amióta VIA chipsetes alaplapra tértem át, az ATI Radeon 9200-as kártyám rendszeresen leáll a hardware-igényes alkalmazások közben, és a VPU Recovery Errorral örvendezteti meg kis szívem. Az ATI helpdesk természetesen füle botját sem mozgatja, és mindenfajta fórumokon nézelődve úgy tűnt, hogy ez a VIA és az ATI közötti konfliktusnak köszönhető, nem pedig túlmelegedésnek, és hasonló dolognak (amúgy is tettem egy hűtőt a kártyára). Ráadásul nem csak az ócska 9200-ok csinálják, hanem a 9600-9800-as kártyákról is írták.
Erre ajánlják, hogy régi Catalystot használjunk, de a hiba továbbra is fennmarad. (Max ritkább.)
Vegyek egy NVidia kártyát?? (Nemcsak béna, csóró is vagyok.)
Mielőtt egy ilyen drasztikus lépéshez folyamodnék, azért megkérdezném, tud-e erről bárki bármit is. -
-
Skica
őstag
Másnál is tapasztalható ez a hiba?
ATI WDM telepítése (a mostani 2005-ös szériánál) Videó bemenetnél a kép jobb oldalán egy széles fekete csík található! A régebbi WDM -nél nem tapasztalható ez a hiba. Van valakinek valami megoldása hogy ez ne legyen? A TV csatorna váltása is sokat romlott, 2-3 mp míg vált képet..: No Comment Grp:.
-
Skica
őstag
Nem kell az a tanács hogy ''használd a régebbi drivert!'' ,mert a VGA a régi WDM-el de a friss VGA driver nem megy. Nem talál sem Videó bemenetet, sem a TV tunert.
Nincs valami alternatív megoldás? WDM mód?
[Szerkesztve].: No Comment Grp:.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz (Kolombusz) #338 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatás
- Gitáros topic
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest