- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
Tud vki 4.11-es vagy 4.12-es elérhetőséget?
https://www.coreinfinity.tech
-
szimcsi
senior tag
Omega vagy a hivatalos catalyst a jobb? Hol lehet omegát letölteni?
XP
-
a-laca
csendes tag
Sziasztok!
Következő gondom van:
A munkahelyemen van egy gépem, amin teljeskörű rendszergazda jogosultsággal rendelkezem, fel van telepítve a ''Catalyst Control Center'', és gép indítása után ez a hibaüzenet jelenik meg a képernyőn:
''A Catalyst Control Center beállítások változtatása az Ön számára nem engedélyezett. További segítségért lépjen kapcsolatba a rendszergazdájával.''
Találkozott-e már valaki közületek ilyen jellegű problémával, ha igen, legyetek szívesek segíteni. Előre is köszi mindenkinek. -
szimcsi
senior tag
Csináltam pár tesztet azok alapján nem lett jobb az omegával, talán még kicsit gyengébb eredmények is születtek.
XP
-
sh4d0w
félisten
válasz szimcsi #1265 üzenetére
Erőteljesen függ attól, mire akarod használni a gépet. Ha játszani akarsz, Omega arra jobb, ha minden mást csinálsz, akkor arra inkább Catalyst. Omegával gyengébb eredmények jönnek a mesterséges tesztek alatt (3DMark0x), de játék közben gyorsabb, mint a Catalyst.
https://www.coreinfinity.tech
-
cousin333
addikt
válasz mikk2000 #1268 üzenetére
A 3DMark azért nem játék, hanem teszt, és a VGA gyártók bizony szeretnek a tesztjeire ''gyúrni'', hogy a nagyobb ponttal villantsanak a játékosoknak (és egymásnak). Omega alapból gyorsabb, de nem optimalizál a 3DMark-okra (vagy a játékokra igen ).
"We spared no expense"
-
Dictator^
veterán
hali
igazán nem olvastam bele az összes catalyst totyikba, de remélem itt választ kapok...
az lenne a problémám, hogy néha videónézés közbe lefagy egyszerüen a gép.. néha birja pár órát néha 5 perc mulva lefagy. win installkor egy 5.x es catalyst volt fent most asszem 6.2-es (ati radeon 9600xt-m van egyébként)..És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
mikk2000
őstag
Szia, BIOS-ban megadod hogy CD legyen az első amiről bootol, neroban megadod hogy bootable CD, a floppy-nál beadsz neki egy win98se boot floppy-t, aztán azt pakolsz rá amit akarsz. Mikor bootolsz a cd-ről (98se) kiválasztod hogy lássa a CD-t. Aztán mikor felállt ez a minimum DOS, megkeresed melyik meghajtó lett a CD, és voálá, mint a floppy.
-
xlaci
senior tag
Nagyonnagyonnagyon kezdő vagyok, és lenne egy egyszerű kérdésem: catalyst 5.8 van a gépemen és szeretnék újat rakni bele. Namármost én sokmindent olvastam már a catalyst uninstalálásáról sok mindent, hogy az nem csak oly egyszerű, ezt kell csinálni aztán amazt leszedni stb... Elég egy driver uninstalálásához ha csk simán lefuttatom a catalyst uninstallert, utána pedig install az új catalyst? Légyszi segítsetek
''valami nóném szar, pedig direkt nem a legolcsóbbat vettem hanem a 2. legolcsóbbat :)''
-
rocket
nagyúr
Add/remove software alatt van egy ''ati szoftver eltavolito'' azt elinditod, aztan vegzett keri a rebootot.
Ha esetleg eddig control panelt hasznaltal a driverhez, akkor azt meg tudni kell, hogy a 6.4-es driver control centeres verzioban toltheto le, ehez pedig kell a .net framework 1.1+ verzio [link] , vagy kulon letoltheted majd felrakhatod a display drivert, es mas alternativ programot (pl. ati traytoolst) hasznalhatsz a beallitasokhoz."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
slayer006
addikt
Nem fog.
Mivel gyakorlatilag ''ugyanazok'' a file -ok, ugyanabba a könyvtárakba, ugyanabba a struktúrába kerülnek.
''Ugyanazok'' - mivel a neve nem változik csak a tartalma
Registry -be unistall után marad szemét, ha egy program képtelen eltávolítani maga után a bejegyzéseket.
No uninstall - no szemét"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
-
xlaci
senior tag
Több kérdés már nem lesz megígérem!
''valami nóném szar, pedig direkt nem a legolcsóbbat vettem hanem a 2. legolcsóbbat :)''
-
rocket
nagyúr
Default ugyanaz mint a control panelnel, application controlleden vannak a beallitasok, tehat amit jatekban allitasz be, azt hasznalja (vsync,AA,AF)
Control panelt hasznaltad valamire? nem ter el lenyegeben a control center, csak mas a feluletet, meg van 1-2 uj opcio, letolheto magyar nyelven is, kulon toltsd le az ati oldalarol a 6.4-es display drivert, majd control centernel jobb oldal van egy kis ablak, ott tudsz magyar nyelvet valasztani, aztan ha fent van .net framework, utana felrakod display drivert, majd ha ker rebootot akkor nem rebootolsz meg, felrakod control centert, es utana mehet a reboot, done
Van kevesbe hozzaertoknek control centerben, ilyen beallitas varazslo hasznald azt ha elakadnal, de nem bonyolult ha valamennyire ismerted a regebbi control panelt."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
xlaci
senior tag
Nem használtam én még semmi ilyesmit, control panelt sem Slayernek igaza van , még egy kérdés: írod hogy a driver felrakása után nem kell reboot hanem rakjam fel a control centert. A driver és a contol center két külön cucc amiket külön kell instalálni ?
-
rocket
nagyúr
Ha nem hasznaltal control panelt se eddig, akkor toltsd le a display drivert (ott van az ati oldalan ''display driver only''), akkor nem kell control centerrel veszodni es .net framework se kell
Angol verzio van csak egyben display driver+control centerbol, azt egymas utan installalja, magyar nyelvu control centert csak kulon lehet letolteni, igy azt kulon kell installalni de nem muszaj rebootolni display driver instalallasa utan, fellehet rakni a kulon letolheto magyar nyelvu control centert is, es utana rebootolni
[Szerkesztve]"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
xlaci
senior tag
Mindent sikeresen megcsináltam, és ami a legjobb 3dmar05: 4255-ről feljavult 4378-ra!!! örülök
-
Male
nagyúr
Ha 9600Pro-ról váltok X700Pro-ra, akkor elötte leszedjem a Catalystot, vagy nem kell? (ugyan azt a verziót raknám vissza, mert eddig minden progival jó)
-
Kloss
őstag
Én még régen csináltam ilyet. Annyi történt, hogy a Control panel eltűnt, de a driver működött az új karival. Szóval le kellett szednem, majd újra felrakni. De egyszer sikerült már gond nélkül kicserélni. Szóval megér 1 próbát, hátha nem kell drivert uninstallálni / installálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest