-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Mrdevil #25049 üzenetére
jó ez így.. a játékélmény a lényeg
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
LamaCube
addikt
válasz Laraxior #25048 üzenetére
Hááát nem is tudom... nem dobogtatta meg a szívem.
Olyan cod 2-es grafikaWinne
Úgy kapcsolódik a fejlesztés, hogy a crysisel kezdtél el játszani és behalt az alaplapod és így
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
-
tupacamaru
veterán
Hogy ON is legyen, THX a gémet mindenkinek aki ma volt!
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
busman
veterán
válasz tupacamaru #25060 üzenetére
Este màr leszek,habàr rettenetesen sajog a fejem..
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Svájcinéger
őstag
Már megrendelted a 2500K-t ? És mennyiért ? Mondtam, hogy segítek, csak pénteken még nem kaptam árat.
Tupacamaru: hát igen, a keménymag az volt tegnap, a puddingfejek meg nem tudom merre jártak.Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #25063 üzenetére
A puddingok családi életet éltek vazze Néha muszáj azt is
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #25063 üzenetére
A procira jó árat találtam, azzal nem vártam, Iponról rendeltem, még fennt van. Kukkants rá. A lapra még várok árat.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Svájcinéger
őstag
Ez tényleg jó, bár szerintem olcsóbbért is összejött volna. Ok, próbálkozok hétfőn, de szerintem levették a polcról ott is. Azért ez nem gyenge. IPON-on a sima 2600 55 nettó, ebolton meg 72. Most legyek okos, hogy mennyit várjak a rendelésre, mert össze vissza ugrálnak az árak.
LamaCube: tom. Néha tényleg kell(ene) azt is.[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #25067 üzenetére
Szerintem nem nagyon érdemes várni, mert inkább felfele mennek, mint lefele.
-
busman
veterán
Idle 36-37 maghőmérsékletnél 1200-1300 között pörög a procihűtő.Ezt egy kicsit sokallom
Egy Arctic Cooling Freezer 7 Pro van rajta.
Eléggé zavaró a hangja....
Ötlet?I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
LackoMester
addikt
Uraim, köszönet a játékért. Nagyon jó volt.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
válasz S4ND3R #25074 üzenetére
Telefonon nyomod ? Már az MW2-őt ? Milyen gombát ettél vazze ? Vagy valami hatásosabb cuccal volt dolgod ?
Én is köszi mindenkinek, jók voltunk tegnap ismét és most még egy db vereség sem csúszott be, pedig csalóba is belefutottunk.[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
koshmar
addikt
Most ott tartok a COD6-ban, hogy bent vagyunk Sgt. Foley-val egy épületben, aminek így már leszakadt az oldala.
Helikopterek is lőnek, mint az állat, ez meg folyton azt kiabálja, hogy a grab a Javelin, and take 'em out!!.
De már nincs több Javelin!!
Mit tegyek?Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
tupacamaru
veterán
válasz koshmar #25077 üzenetére
Ha kilőtted a megfelelő számú helit, akkor menni kell tovább a folyosón és írtani kell az embereket.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
koshmar
addikt
válasz tupacamaru #25078 üzenetére
Csakhogy elfogyott a Javelin, amivel kilőhetném.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Pickle Rick
senior tag
válasz koshmar #25077 üzenetére
Kell lennie ott még Javelinnek, tele van vele a ház. Olyan 10,12 rakéta biztos van. Elvileg ott vannak Helik és Tankok is. Az elején próbáld meg kilőni a tankokat, mert azokat könnyebb, és aztán, ha emlékeim nem csalnak, már csak 1 helit kell kilőni.
Ha mégse lenne több, akkor az egyel előbbi mentett állástól próbáld újra az egészet. Az 1 rakéta 1 tank/heli arányt próbáld megtartani.
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
koshmar
addikt
válasz Pickle Rick #25080 üzenetére
Köszi a tippet, valószínű, hogy egy korábbi mentésről fogom kezdeni, mert az a baj szerintem, hogy az elején össze-vissza lőttem a Javelinnel, és elpazaroltam a nagy semmire.
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Lankadatlan
tag
Hali Skacok!!
Lenne egy kér(és)dés!
A lényeg annyi, hogy a mai napon szerettem volna játszani az mw2-mel és nem tudok pulickra csatlakozni, mert valami hiba van és státusznak strictrik van írva és fel is kerestem az infinityward.com/nat oldalt, de semmiben nem volta a hasznomra, továbbra sem tudok játszani!
Kérlek titeket, hogy segítsetek, hogy hogyan tudnék a routeremen állítani, hogy tudjak gammelni!
Előre is köszönöm!
Üdvobold
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének."
-
LamaCube
addikt
Kösz skacok a gamet, bár most inkább golyófogó voltam, de megnéztem volna annak a csíternek az arcát, amikor 24:0-nál repült
-
tupacamaru
veterán
válasz LamaCube #25083 üzenetére
Pedig az elején hogy tiltakoztatok. A végére pedig meg is sikerült nyerni a meccset.
S4ND3R nesze:
[ Szerkesztve ]
-
Pickle Rick
senior tag
válasz tupacamaru #25089 üzenetére
Nyomkodom, de semmi. Valami rossz azon a gombon.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #25090 üzenetére
Akkor nem lájkoljuk azt a gombot...
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #25089 üzenetére
Persze, hogy tiltakoztak, főleg Hyper, mert megakadt volna 200-nál a WS-ben. Amúgy én is tiltakoztam, mert nem akartam veszíteni egy pöcs miatt. Azért a chopperem sokat segítettet. Tegnap nagyon ment a thermalnoobkodás. Volt aki ezért lépett ki. Ezek a mai fiatalok nem bírják a feszültséget.
-
Svájcinéger
őstag
-
LackoMester
addikt
Ami még azt a ( csalós gyerek ) meccset illeti 0-6-on voltam a PolgármesterSzanyiTuber meg 0-7-en mikor is 24-0 -mál búcsút vett tőlünk. Mekkora jelenet volt mikor elszállt. Azért végöl is hoztuk a meccset.
Köszi a játékot.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #25093 üzenetére
Én is vissza.
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #25093 üzenetére
Írtam én is egy PÜ-t ha nem nagy gond.
-
albert8
veterán
válasz Lankadatlan #25097 üzenetére
Állits a routeren valamit
én nem tudom mit de majd megmondja valakiFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
albert8
veterán
válasz LamaCube #25099 üzenetére
Nem vagyok informatikus annak ellenére hogy sok mindent tudok géppel kapcsolatban
De megmondtam neki, hogy jó helyen jár mert arra emlékszem hogy Tupa nemrég segitett valakinek akinek ilyen gondja voltTupa:
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest