-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wans
aktív tag
én is köszönöm!
Cube: grat a TN-hez!Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
Pickle Rick
senior tag
válasz LamaCube #25696 üzenetére
Grat a nukehoz. Remélem ma már én is tudok lenni. Sajnos csomó dolgom van, diplomára készülök, és most kaptam 50 oldal angol cikket a 'Koegzisztens rendszerek Interferenciavizsgálatáról' amit holnapra el kell olvasnom. Remélem 8-ig végzek vele, és akkor leszek hajnalig.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #25703 üzenetére
Elolvasni, vagy megérteni is?
Nem feleződ volt most?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Pickle Rick
senior tag
Hát szerintem csak elolvasom, megérteni majd megértem később. Igen felezőm volt, bár már csak 1 évem van hátra. Ebben a félévben vettem fel egy önlab tárgyat ami a diplomamunka előkészítése, így 1 évem van foglalkozni vele, nem pedig csak fél ahogy más egyetemeken.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #25705 üzenetére
Cseles.
-
BigStraw
senior tag
válasz Pickle Rick #25703 üzenetére
Jó munkát !!! Bele ne gebedj
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
Wans
aktív tag
Akkor kezdődjék a mai hent!!!
Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006
-
Pickle Rick
senior tag
Köszöntem a mai gémet urak! Volt pár idegesítő ellen, de azért így is hoztuk az összes kört.
-
tupacamaru
veterán
válasz Pickle Rick #25709 üzenetére
Én is THX a mai gémet mindenkinek.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
BigStraw
senior tag
válasz Pickle Rick #25709 üzenetére
Jaja énköszi, hogy befértem
Holnap nem biztos, hogy leszek !
-
Winne
nagyúr
Ha már így mindenki köszöni, akkor én azért sem! NEM köszönöm!
-
goodluck
tag
Köszönöm Én is ma esti játékot, jó volt új arcokat megismerni.
MSI GV72 8RE =+= ASUS PG248Q ROG SWIFT =+= IphX
-
BigStraw
senior tag
válasz Pickle Rick #25715 üzenetére
-
Winne
nagyúr
válasz goodluck #25714 üzenetére
Gyere máskor is.
@(#25715) Pavti: nekem valami nem jó mostanában, nehezen tudok ellent kifektetni, és amikor azt látom, hogy bevetődött a pali elém és kilőtt fél másodperc alatt, akkor a killcamből az látszik, hogy kilőtt rám vagy 10 töltényt. Nem tudom mi lehet a baj, de szerintem a netemmel lehet valami...
-
Winne
nagyúr
Most nézegettem a screenshotokat és az esti játékban kb egy használható menetem volt, ami azért lássuk be nem sok, és ami a legrosszabb, hogy már nem is vonz annyira, kicsit kevésnek érzem a kihívást benne. Nagyon jól kitalálták ezt a 10 prestige-t, mert az embernek volt miért feljárni és gyakni a népet, de nem tudom meddig tart ez így ki.
-
-
LamaCube
addikt
Látom menni akarsz a crysis fele. Na ott van kihívás. Kb 5 éves gyerek szint.
A baj az mw2-el, hogy nehezen megoldható a war része. Lenne kihívás, ha klánok ellen lehetne játszani.Bár az SD játszik inkább warokon, ami igencsak taktikus és izgalmas játék.
Cod4 és az 1-2 még igencsak népszerű ezen okoknál fogva.
Egyébként leszarom a kihívást, ha a banda ilyen jó és jól érzem magam.Egyébként a hanyatlásod a crysis kipróbálása után indult el Szétment a géped, platformot váltottál és még így se jó
Tegnap benyeltem ezt a hányós vírust a gyerektől. Egész nap 39.6 volt a lázam, így nem is voltam, de este leszek
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Én benne lennék. Bizarreval már felvetettük, hogy legyenek ilyen meccsek. Kupa szerű ökörködések, de leszavazták a pudingok.
6 évig cod1-ben napi szinten waroztam volt cb és nagyon sokszor ismert, úgynevezett baráti klán ellen. Úgyhogy nekem a sikerélményt az sem veszi el, ha kikapunk. Mondjuk ilyen esetben taktikát is bele kell vinni a játékba és nem csak a féktelen henteléstA crysis onnan jött, hogy amikor elmentél pihenni elkezdted a a játékot és onnantól kezdve mélyrepülés
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz LamaCube #25722 üzenetére
Szerintem is jólenne egy war csak nincs kivel sajnos mindenki megunta vagy átmnet BO-ra
Timeg nem birjátok az SD-t
JAh és a 12 ember szerintem simán meglenne majdnem minden este vagyunk 9 en
nem hiszem hogy még vagy 5 embert nem tudnánk össze szedni
Szerintem inkább az időpontokkal lenne baj mert mindenki máskor ér ráFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
LackoMester
addikt
Én is benne vagyok, bár nekem jó az is, ahogy most van.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Dictator^
veterán
Üdv!
Most kezdtem az MW2-vel, kb 3 napja játszok. LVL22 voltam, M4A1-et kezdtem el kitolni. Fasza élvezetes, de beléptem ma egyik haverommal egy TDM-re és lvl70 lettem.. Ez mi?!
Ráadásul minden szart megadott, de nem lettek maxosam a challangeim.. ez mi?!
Azért örültem, mert szeretem kihuzni a karit maxra, de ez így...
Ha prestigere rámegyek, akkor megint megeshet, hogy ilyen faszom serverre rak be?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Laraxior
titán
válasz albert8 #25729 üzenetére
én se maradjak ki heeee
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
tupacamaru
veterán
válasz Dictator^ #25732 üzenetére
Hack-elt host-ba futottál sajnos, ez megeshet többször is. Mondjuk mintha mostanában már ritkább lenne a dolog.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Laraxior
titán
válasz tupacamaru #25734 üzenetére
keressek?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Dictator^
veterán
válasz tupacamaru #25734 üzenetére
De, ha most rámegyek, hogy prestige, és elkezdek újra lvl-ezni, megeshet megint, hogy felrántja lvl70-re a 2-es prestigem? :\
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
-
Mappa
addikt
válasz Dictator^ #25736 üzenetére
előfordulhat ..de erre elég kicsi az esély ...2 ből 2??... persze nem lehetetten. nekem a közel 1000 óra játék után egy ilyen hostom volt ami fel pakolt lvl70 -re
nekem most a sok mocsok csaló tűnt fel hogy elvannak szaporodva wh wh wh wh mindenütt
nem kötelező megadni
-
tupacamaru
veterán
válasz Laraxior #25735 üzenetére
Mappa Most 3-4 napja megvadultak teljesen, nem tudom mi lett velük.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #25737 üzenetére
Mostanában a sok ember miatt kb csak Ground War megy és mégsem hackelt, bár a legtöbbször tőlünk van a host.
-
Dictator^
veterán
válasz Pickle Rick #25737 üzenetére
TDM volt. Aztán a leaveltem, kövi gamebe meg volt velünk egy WH-s...
-
Mappa
addikt
OFF Left4Dead játszik itt valaki ??? jó game ?
nem kötelező megadni
-
-
Dictator^
veterán
válasz sp@rtan #25744 üzenetére
Nálam az idegesitöbb, hogy ráadásul a fegyverekre semmit nem adott meg csak a fegyvereket... érdekes.. és idegesitő.. legalább húztam volna szépen 20as szinttől, most vagy teljesen kezdem előről, amikor már kezdtem megszokni a fegyókat, vagy nyomom ezekkel, de nincs semmi rájuk..
-
Dictator^
veterán
válasz albert8 #25747 üzenetére
Nem vagyok már se farmer, se HC gamer mint voltam.
Elirtam amúgy, mert pont volt egy képem, 28as szintü voltam 14 óra playeddel
Egyedül nem játszok, csak cimbikkel, " single " playerezés már nem megy, unalmas..
/Csak M4A1-el mentem.. mást nem toltam közbe../[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest