Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Hardverapró oldalon csak az Ingyenes hirdetések lekérdezhetőek valahogy?
Nulla értéket a Részletes keresésnél nem lehet megadni árnak...
-
MODERÁTOR
válasz Oldman2 #15901 üzenetére
Hát elvileg ezeknek külön kategóriája van - Ingyen elvihető / elvinném -, de ha valaki mégis a hirdetett termék szerinti kategóriába adja fel, akkor legjobb tudomásom szerint nem.
-
válasz Intruder2k5 #15902 üzenetére
Ez is egy megoldás, én oda tettem most 3-at, ahová típusa szerint való.
Viszont amit most látok, hogy ár szerint emelkedő sorrendbe rendezve ezek nem legelöl, hanem a legvégén jelennek meg.
Jut eszembe, hogy a fenti Kategória esetében az ingyenesség 2x van a DB-ben:
1. Ár alapján (ingyenes)
2. Kategória alapján (Ingyenes)[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
csendes tag
Sziasztok!
Egy paypal fizetási hiba: cKctkhEGjIWf9RN4RWOduep
-
-
mm00
aktív tag
Elég zavaró, hogy a hirdetés területén az egér backward/forward gombját megnyomva a hirdetés nyílik meg új ablakban, ahelyet, hogy a böngésző előzményei között navigálhatnék.
Ezen például: [link]
-
Demizson92
aktív tag
Előfizettem a prémium tagságra, de sajnos nem hozza fel az új 65 arcképet
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
MODERÁTOR
válasz Demizson92 #15908 üzenetére
Logout alól nézd, külön sor a prémium arcképek.
-
r4z
nagyúr
Beragadt egy ertesitesem, es nem tudom kitorolni. Raadasul reg lejart a hirdetes. [kép]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
macilaci78
nagyúr
debug kód: nn9vyU3HcPL-a2I2n-wEqa-
https://logout.hu/muvelet/hsz/uj.php?thrid=182075&url=%2Ftema%2Fmindent_a_robogokrol%2Fhsz_79601-79650.html
Robogós topikban új hsz írásakor képfeltöltés.Win10Pro 19041.388 build, Chrome Verzió: 84.0.4147.89 (Hivatalos verzió) (64 bites)
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MODERÁTOR
-
r4z
nagyúr
válasz Viktor0610 #15915 üzenetére
Igen, ugy sikerult. De telon miert nem?
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
MODERÁTOR
-
újonc
Üdv.
2X vásároltam 5000ft ért hirdetés csomagot, 1x megkaptam a plusz 4db hirdetést, második utalást követően semmi nem történik, utalás megtörtént! Kinek tudom ezt jelezni mert nem találtam semmit ezzel kapcsolatosan?.Írj a hét minden napján 8-22 órá -ig, ünnepnapokon is"
-
MODERÁTOR
válasz Számtech Pro #15918 üzenetére
Üdv!
Hirdetéscsomagot? Ilyen tudtommal nem létezik a Hardveraprón. Esetleg a Prémium tagságira gondolsz? Az ugyan valóban ad lehetőséget +4 darab hirdetés feladására, de ha másodikat vásárolsz belőle, akkor csak a Prémium tagsági érvényessége hosszabbodik meg két évre, az ingyen feladható hirdetések száma nem nő tovább.
[ Szerkesztve ]
-
újonc
válasz Intruder2k5 #15919 üzenetére
Erre milyen lehetőség van hogy több hirdetésem legyen?
Írj a hét minden napján 8-22 órá -ig, ünnepnapokon is"
-
MODERÁTOR
válasz Számtech Pro #15920 üzenetére
A hirdetés feladásakor tudsz választani a fizetős opciók közül, azok feladhatók a 12 ingyenesen felül is.
Illetve van még a "Bazár" mint lehetőség, lásd Hardverapró 1x1!
[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
Sziasztok!
Abba a furcsaságba futottam bele, hogy PH! alatt beléptem és amikor átkattintottam Logoutra, már nem voltam belépve. Vissza a PH!-ra, ott be voltam lépve."Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
válasz Geri Bátyó #15922 üzenetére
Szia!
Kapcsold vissza a 3rd party (harmadik féltől származó) sütiket.
Make Asia Great Again!
-
MODERÁTOR
válasz Geri Bátyó #15924 üzenetére
Néha nekem is van ilyen.
Akkor kilépek, belépek és megjavul.Mintha azt vettem volna észre, hogy akkor nem léptet be minden oldalra, mikor sokáig tart a belépés.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Viktor0610 #15925 üzenetére
Most nálam sem volt jó.
Mármint az írt kilép/belép nem oldotta meg a gondot.
Ezen az oldalon azt írta, hogy nincsenek engedélyezve a 3rd party cookie-k.
Teljes adattörlés megoldotta végül. Bár fogalmam sincs, mi változott, mert pár napja még engedélyezettek voltak a sütik, és egyrészt mobilos Chrome alatt nem lehet csak a 3rd party cookie-kat tiltani, másrészt nem módosítottam a beállításokon semmit.
No mindegy, megjavult.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
csendes tag
Üdv!
Vásároltam prémium előfizetést a következők miatt:
plusz 4 db ingyenes hirdetés (és 5 db kép) a Hardveraprón!
A Plusz négy darab hirdetés rendben van, de továbbra is csak tíz képet enged feltölteni.
Félreértettem volna valamit?
Üdv! Péter
-
david1104
újonc
Üdv!
Valaki volt már úgy hogy a fiókja eltünt? Mivel nekem érdekes modon eltünt, és 2015 évben regisztráltam egy negativ értékelésem sem volt, és azt irja nem létezik ez a felhasználó, és jelszót sem lehet email cimre küldeni, és semmi értesités nem jött email-en! Kérdezem valaki volt igy? Vagy az admint kérdezném?![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
válasz david1104 #15928 üzenetére
Olyasmit belépésnél nem ír az oldal, hogy "nem létezik ilyen felhasználó". Csak olyat, hogy "Hibás belépési email cím vagy jelszó!". Szóval a belépési email vagy jelszó nem jó.
A jelszó-emlékezetető küldés pontosan hogy nem megy? Ott kétféle hibaüzenetet kaphatsz:
1. "Nem létezik a megadott adatokkal rendelkező felhasználó!"
2. "Ennek a felhasználónak a jelszava nem pótolható!"
A második esetén létezik a felhasználó csak pl freemailes vagy hasonló email címe van, amire biztonsági okokból nem lehet új jelszót kérni, ekkora Kalandort kell keresni.Make Asia Great Again!
-
david1104
újonc
válasz lezso6 #15931 üzenetére
Igen csináltam, egy hete léptem be utoljára elég gyakran "adtam el és vettem" . Igen azt irja mikor beakarok lépni hibás email cim vagy jelszo, és mikor kiakarok küldeni jelszot email cimre, és freemail-os voltam nem lehet. Arra gondoltam hogy ha feltörte valaki és megváltoztatta a belépési email cimem, és akkor mit lehet tenni?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Tagot hol tudok letiltani, vagy nem lehetséges egyáltalán? Úgy értem a letiltást, hogy az adatlapom skubizása ne legyen elérhető a számára.
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
MODERÁTOR
-
csendes tag
Üdv!
Vásároltam prémium előfizetést a következők miatt:
plusz 4 db ingyenes hirdetés (és 5 db kép) a Hardveraprón!
A Plusz négy darab hirdetés rendben van, de továbbra is csak tíz képet enged feltölteni.
Félreértettem volna valamit?Üdv! Péter
-
MODERÁTOR
válasz EzAz@ Laptop #15941 üzenetére
Üdv!
Alapesetben 5 képet lehet feltölteni, Prémium tagoknak ez még plusz 5, ami összesen 10.
-
csendes tag
-
őstag
válasz Viktor0610 #15934 üzenetére
Rendben, köszönöm.
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
DaaVee5
csendes tag
Üdv!
Archivált hirdetésre nem lehet már értékelést kérni/adni? Pont a hirdetést lejárta előtt vásárolták meg, és most nem tudok vele mit kezdeni. Ilyenkor mi a teendő? -
LandComputer
csendes tag
Sziasztok. Próbálok hirdetést feladni mire ez az üzenet fogad (ki van töltve minden és a végén dobja ki)
[WARNING!][WARNING!][WARNING!]{"fieldErrors":{"content":"A le\u00edr\u00e1s nincs kit\u00f6ltve."},"formError":null} -
LandComputer
csendes tag
válasz LandComputer #15946 üzenetére
Megjavult.
-
gregorien21
újonc
Valaki tud segíteni?
Fel akarok rakni egy hirdetést és a képfeltöltés nem működik, semmi sem történik és semmit nem ír ki -
gregorien21
újonc
válasz gregorien21 #15948 üzenetére
Tárgytalan, megoldottam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i3-4GEN I 6GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i3-4GEN I 8GB I 240SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I NVIDIA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- i5 10400 + RTX 3060 + 16GB DDR4 Igényes GAMER PC
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB újszerű állapotban 1 év jótállással
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Számlával + Garanciával Futár - Beszámítás ON!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- B450 AORUS ELITE
- CPU 4- 8 tűs táp ellátó kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest