Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ide várjuk a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt bugok (hibák) leírását, tehát csak a hibákét! (Ötleteket, fejlesztési javaslatokat ide írhatjátok: Javítsuk a Prohardvert!)
Riport előtt próbáld meg:
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Töröld a böngésződben a sütiket, de ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● Frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● Lépj ki, lépj be
● Próbáld meg másik böngészővel
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Hozzászólok Aktív témák
-
sasa134
addikt
Tegnap delután óta én sem tudok bejelentkezni a fórumra telefonról (külföldön vagyok, ha ez számít) - se wifin, se mobilneten....(de jelenthetem a hibát itt a fórumon ami nehéz, ha nem tudok ugye bejelentkezni..)
Laptopon, másik hálózatról, Firefox alatt megy - mint látható.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Danecay
őstag
(#15855) sasa134
"de jelenthetem a hibát itt a fórumon ami nehéz, ha nem tudok ugye bejelentkezni.."
Ezen én is mosolyogtam de nyilvánvalóan nem csak ilyen jellegű hibát lehet itt jelenteni.Mindazonáltal nálam még mindig nem működik a dolog, mármint, hogy nem tudok hozzászólást írni. Nálam VPN-en keresztül sem megy, asztali PC-m ről csak úgy tudok ide hozzászólást írni, hogy USB-n keresztül megosztottam a mobilnetemet.
Kedves PH, mikorra várható, hogy megoldódik a dolog?
-
Danecay
őstag
válasz
Carlos Padre #15857 üzenetére
Az a legszebb, hogy még csak nem is reagálnak
Továbbra is mobilnetről asztali PC-n
[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz
Carlos Padre #15857 üzenetére
Nekem "csak" mobileszközön jön a hiba, de ott mindegy, hogy wifi, mobilnet, vagy hogy melyik böngésző.
Amúgy sztem sok embert érint, csak rengetegen nem tudják jelezni, hiszen nem tudnak bejelentkezni és így nem tűnik fel.... A Ph mondhatna erre vmit facebookon vagy instán..
Avanti Roma
-
Danecay
őstag
válasz
Intruder2k5 #15860 üzenetére
Igen, olvasok és ezt tegnap írtátok. Mondjuk sejtettem, hogy erre lesz reakció, pedig nem erre kellene, hogy legyen, hanem arra, hogy egyre többen írják be, hogy geb*sz van.
-
válasz
Danecay #15861 üzenetére
Igen, láttam, már legalább 5 tag jelezte. Elhiheted, amint lehet javítva lesz, de attól nem lesz gyorsabb, hogy itt mindenkinek külön-külön megválaszoljuk a jelzését.
Illetve ha láttad a választ, akkor jó lenne ha nem állítanál valótlant, hogy nem reagálunk!
[ Szerkesztve ]
ELADÓ egy Xiaomi Redmi 5A, és egy Nokia 6300 telefon | https://bit.ly/3dvYYsY
-
Danecay
őstag
válasz
Intruder2k5 #15862 üzenetére
"Illetve ha láttad a választ, akkor jó lenne ha nem állítanál valótlant, hogy nem reagálunk!"
Igen, ez egy hét vagy egy hónap távlatából is igaz lenne. Nem kötekedni akarok, de azt sem szeretem ha én vagyok hülyének beállítva. Tudom, hogy Te vagy az Admin de elvileg Te vagy értünk nem pedig fordítva. Legalább annyi infót adjatok, hogy látjátok már az alagút végét?
Mindazonáltal úgy látom, hogy mégsem esik nehezetekre reagálni ha úgy adódik.
-
válasz
Danecay #15863 üzenetére
Én nem látok semmit, mert moderátor vagyok és nem fejlesztő vagy rendszergazda. Ez viszont nem ügyfélszolgálat hanem egy bugreport topik, adott hibát már többen jeleztétek, vissza is lett jelezve, hogy rajta vannak, téma lezárva, felesleges beszólogatni, türelem, amint lehet javítva lesz.
-
1500 karakterig tudsz ingyenes hirdetést feladni, 5000 a maximum karakterszám, Ultra hirdetés esetén. Sajnos ha egyszer átléped az 1500-at, akkor automatikusan átvált Extra csomagra, és onnantól csak fizetősen tudod aktiválni. Szerintem a meglévő inaktív hirdetés tartalmát másold át egy új hirdetésbe, aztán a régit töröld.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
-
-
SzabóTamàs90
aktív tag
Sziasztok.
Vodafone vezetékes (lánykori nevén UPC) hálózatból is jelentkezik a hiba, ha ez plusz infó a megoldáshoz.
Ha nem, akkor törölhető.
Köszi."Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá." Esterházy Péter
-
sasa134
addikt
Nem tudom, menniyre hálózat függő, de én Németországban, o2 mobilneten, és Vodafone mobilneten is kapom a macskát bejelentkezéskor (állandóan, sem újraindítás, sem airplane mode on/off nem segít) minden mobileszközön. Ugyanez a helyzet otthon 1&1 Wifin és céges wifin is - telefonon (Samu S10 és Pixel 4XL).
Viszont 2 különböző laptopon ami 2 különböző hálózaton lóg, simán megy a dolog Firefox alatt.
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
Mi van a rendszerrel? Nem tudok 2 napja privátot küldeni
debug kód: d6UH-8_WdkKCYjyuq6nXPUn
HP notebookok, tabletek és ALL-IN-ONE PC-k jó áron, gyártói garanciával, számlával.
-
sasa134
addikt
Prohardver! facebook oldaláról: (3 órája tették ki)
"Előfordulhat egy bug miatt, hogy valaki a belépésnél 500-as hibaüzenetet kap, attól elnézést és egy kis türelmet kérünk, dolgozunk a problémán'"
[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
válasz
SeniorTilla #15874 üzenetére
Nem árt, ha picit visszaolvasol: [link]
"Látom kimozdultál a biztonságot jelentő PH-ról. Ez itt a vadon. Megeszünk." :DDD
-
Rick4
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #15867 üzenetére
Köszönöm a tippet... Viszont azóta elkelt mindkét telefon, így jártak a PH-n nézelődők.
"amilyennek te látsz engem az többet mond el rólad mint rólam" Buddha
-
válasz
Viktor0610 #15876 üzenetére
Igen, most már látom. A Balcsin 2 szülinap közt nem volt időm visszaolvasni, de most már működik
, ez a lényeg.
HP notebookok, tabletek és ALL-IN-ONE PC-k jó áron, gyártói garanciával, számlával.
-
azt hogy lehet elérni, hogy a "programkód formázás" egy blokkba tegye a többsoros szöveget? (mármint azon túl hogy a kódszerkesztőben én kiszedem a tageket)
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
-
válasz
Viktor0610 #15888 üzenetére
Mert a blokkszintűvel nem lehetne
ilyet
csinálni, csakis a komplett bekezdés formázni.8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra kijárási korlátozás
-
Ennél a kiemelt (fizetett) hirdetésnél nincs automatikus előresorolás, 4 napja, pedig minden nap kellene lennie:
-
válasz
SeniorTilla #15893 üzenetére
Ez bug, első nap nincs autoup bizonyos esetekben. Szóval holnap már lesz autoup. Javítva lesz...
8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra kijárási korlátozás
-
MtHq
tag
Sziasztok!
A problémám a következő lenne:
Nem töltődnek be az ellenőrzőkódok.
Próbáltam különböző böngészőkkel, Firefox (default), és Chromium is.
Reklámblokkoló a Chromiumon nincs, Firefoxon tiltva van.
Browser: FF 78.0.2-1 / Chromium 84.0.4147.89-1
Valakinek esetleg valami tipp? Köszi. -
tomazin
veterán
Sikerult egy ilyet osszehoznom. Kicsit kohogos volt a mobilnet.
Hozzászólok Aktív témák
- Okosóra és okos kiegészítő topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- A koronavírusról komolyan
- [Re:] A Scythe már csak festőműhelyként működik?
- [Re:] ASUS Radeon R9 280X DirectCU II 3GB GDDR5 384bit (R9280X-DC2T-3GD5) videokártya eladó!
- Komoly Covid Kocsma
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Midori Global Consulting Kft.
Város: Budapest
Cég: Green Tech Innováció Zrt.
Város: Szombathely