- [Re:] Halott hozzátartozóink hangján szólhat majd hozzánk az Amazon Alexája
- [Re:] Hamarabb befuthat a One UI 5.0, mint várnánk
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
● És ha ezután se megy, akkor próbáld meg másik böngészővel
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiemelt hirdetésnél (60 naposnál) a rendszer (1 hónap múlva lejár) -t ír ki alapból:
Pedig 60 nap van rá, ha ráviszem a kurzort, akkor a 60 napos határidő jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
válasz
SeniorTilla #15101 üzenetére
Most már jónak kell lennie. Legalábbis 1.5 hónaptól felfelé kerekíteni, alatt meg lefelé. Eddig úgy volt, hogy a 1.999999 hónap is 1 hónap volt, ami nem igazán jó.
STOP RIOS! Állítsuk meg a moderációt!
-
-
IO.sys
őstag
Sziasztok!
A HA-n nem rég még működött az a keresés az LCD monitor kategóriában, hogy
"va " OR "mva " OR "pva "Ez kilistázta az idézőjelek közti részre kapott találatokat, természetes célja szerint.
De már nem működik, onnantól kezdve, hogy idézőjel van a kérésben, nem ad találatot. Idézőjelek nélkül ad, de akkor az összes *va végződésű szöveg kijön, pl. káva. Van mód, hogy az eredeti cél szerinti találatokat kapjam?凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
válasz
IO.sys #15104 üzenetére
Ezt én is tapasztalom, tényleg jó lenne, ha csak szótöredékre is rá lehetne keresni. Én pl. ha beírom a keresőben, hogy Envy 13, akkor kihozza azokat a gépeket is, amik nevében nincs is ilyen szó.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
subaruwrc
félisten
az mikor fog megoldódni hogy a csillagozott privátokra kattintva valóban a megcsillagozott üzenet töltsön be és ne a sima beszélgetés folyam ? mert így pont a lényeg nem működik
-
888mester
újonc
Sziasztok! nagy bibi van a Hardverapró PC rovatban. Át lett variálva a struktúra, és GAMER gép kategória kikerült, új hirdetéseimbe se tudom rakni, a régiek amik Gamer kategóriában voltak, nem látszanak asztaliban. Mi a javaslat? Gamer kategória nem lesz már? hirdetéseim tegyem asztali PC kategóriába?
-
dptrsk
addikt
HA lefagy sokszor Chrome böngésző, csak böngésző restart segít.
-
Winner_hun
félisten
Nem tudok privátot küldeni:
Piros háttérrel ez jelenik meg:
Valami érvénytelen formátumú! Mező: contentMindegy hogy mit írok be....
(megjavult. Hardverapróról küldtem privátot, utána már ment PH-n is (PH-n régi szerkesztővel nem ment, az újjal igen. Most megy már a régivel is)
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
lugosi
félisten
Téma összefoglalóját szeretném szerkeszteni, de egy ilyen üzenetet kapok:
Én csinálok valamit rosszul, vagy valamilyen hiba van?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Le lett tiltva a kedvenc fórumtémák drag and drop rendezése, vagy csak nálam van valami hiba? Próbáltam két böngészőben is, se fel, se le, egyik se.
Szakmai kérdésekkel és moderációval kapcsolatban privátban ne keress!
-
válasz
Intruder2k5 #15116 üzenetére
Én tudom rendezgetni. (Firefox 74 Dev)
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
OK köszi, akkor próbálkozom még, keresem a hibát. FF ESR 68.5-ben és WaterFox-ban nem megy, eddig ment.
szerk.:
Hát sajnos egyelőre nem megy, LMDE alól se. Nem tudom mi lelte, mindegy, most nem olyan fontos.[ Szerkesztve ]
-
bitpork
veterán
válasz
Intruder2k5 #15118 üzenetére
Erre kérdeztem anno rá én is.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
bitpork #15119 üzenetére
Valóban, ez nekem kimaradt. A különbség kettőnk esete közt csak annyi, hogy nekem nem keveredett össze, csak felvettem egy új topikot a listába, amit igazából a lista végén szerettem volna látni, és nem az első helyen. Most LO alól átrendeztem a hagyományos módszerrel.
Mivel több böngészőben és egy másik oprendszeren sem megy, így egyelőre azt gondolom, hogy a hiba nem nálam van. De holnap ha nem felejtem el, megpróbálom még a munkahelyi gépről is.
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
veterán
válasz
Intruder2k5 #15120 üzenetére
Én csak LO felől vagyok már nagyon régen (a reszponzív miatt
) és w10pro+ legfrisebb króm alól. az elmúlt héten kétszer próbáltam sikertelenül rendezni oszt ráhagytam.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
bitpork #15121 üzenetére
Te még megteheted, de minket a VARÁZSLÓ már átkényszerített a reszponzív felületre, mert mindent csak oda fejleszt. Ami persze érthető, csak hát na... Mondjuk én mindig is café-s voltam, de az új felületet szokni kellett. Aztán lásd mire megszoktam, mehetek vissza LOGOUT-ra.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5 #15120 üzenetére
A munkahelyi gépen ugyanúgy nem tudom rendezni, szóval egyértelműen PH oldali a hiba.szerk.:
Megvan, működik. Eddig ha az egérrel megfogtam bárhol a topik nevét a listában, akkor bal oldalon megjelent a kis fel/le nyíl (illetve már akkor megjelenik, amikor fölé viszem az egeret), és tudtam mozgatni az elemet a listában. Most csak akkor tudom áthelyezni, ha magát a kis fel/le nyilat fogom meg az egérrel. Végül is így jobb is, mert ezáltal egy ideje megszűntek a véletlen áthúzások is, csak hát még rájöttem...[ Szerkesztve ]
-
válasz
Intruder2k5 #15123 üzenetére
Köszönjük lezso6 -nak. Ez tényleg nagyon hasznos mod.
-
rgeorge
őstag
válasz
Ez nagyon jó hír. Sokszor nem tudtam emiatt megnyitni fórumot a kedvencekből elsőre, mert ha a kattintás közben volt akár 1 pixel elmozdulás is, akkor abból mozgatás lett, nem kattintás.
Köszönjük!Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
bitpork
veterán
válasz
Kipróbáltam csak hogy. Természetesen nem megy nekem még
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Olvasom, milyen nagy az öröm
És nálatok úgy is marad?
Én változtatok a sorrenden a piros nyilra kattintva és huzigálva, de refresh után visszaugrik.
Próbáltam ki-be lépést is refresh előtt...
FF 73.0.1 (64 bites)gyulaszu
-
fehér_ember
addikt
Az imént fizettem 3 lejárt hirdetésem 1 hónapos hosszabbításáért de annak ellenére hogy mindhárom be volt dobva a kosárba és mindháromért fizettem csak 1 aktiválódott újra.
Sajnos nem találtam meg a hardveraprós tudnivalókból hogy hová kell írnom (vagy ez is egy bug?)
Dobnátok egy illetékes elérhetőséget vagy ki kell posztolni mindent ide?[ Szerkesztve ]
Ha egy általam elrejtett tagnak válaszolsz és abban a hozzászólásban pl. nekem is írsz, én azt sem látom. https://www.youtube.com/channel/UCxEcGB0k7PzpdTY7PyUCj2A/playlists
-
válasz
fehér_ember #15138 üzenetére
Lezso6 szokta látogatni ezt a topikot.
Türelmed kérjük."A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait!" :D
-
Rimuru
veterán
-
-
Lécci-lécci kukázzátok már azt, hogy ha cikkben lévő nagyítható képre rákattintok, akkor utána a jobb felső sarokba kelljen mászkálnom az X-re, hogy eltüntessem az overlayt!
Ha a feldobott képen kívülre kattintok, záródjon az overlay, slusszpassz - ez nem ördöngősség (sőt, inkább sztenderd...) Köszi!
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
sztikac
senior tag
Sziasztok,
nem igazán bug, csak nem tudom hol kérdezhetném meg...
A ProtonVPN által használt IP címek tiltva vannak a Prohardveren? -
DJ. Ru$y
nagyúr
-
Udv tisztelt hardverapro. Nagyon zavaro ez az ertesites, ami szerintem tuti hiba. Ugyanis meg van újítva hiretes es ez jelenik meg. Kérem segitsenek eltuntetni koszonom
Kornel..
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] Halott hozzátartozóink hangján szólhat majd hozzánk az Amazon Alexája
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- DIGI kábel TV
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Hamarabb befuthat a One UI 5.0, mint várnánk
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Visoft Kft.
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest