- Ütős RISC-V processzorokat ígér a MIPS tulajdonosa
- Előállt az iparág első fél terabájtos CXL memóriájával a Samsung
- Közszemlén az ASUS x Neon Genesis Evangelion házasság egyelőre végső felvonása
- Aktív hűtéssel érkeznek a nyári melegben a GeIL új memóriamoduljai
- Működne a FidelityFX Super Resolution 2.0 a Switch konzolokon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Micro Four Thirds
- [Re:] Közszemlén az ASUS x Neon Genesis Evangelion házasság egyelőre végső felvonása
- [Re:] Frissítések és újdonságok az Acertől
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5500 / 5600 / 5600X / 5700X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 12xxx "Alder Lake" (LGA1700)
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Bad Pritt:] Introduction to Microsoft Excel 1992
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [Kalandor:] Ez most bíróság és újságcikk, anno egy átlag nap volt az iskolában
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
PROHARDVER!
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
● És ha ezután se megy, akkor próbáld meg másik böngészővel
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
laskr99
addikt
válasz
Viktor0610 #16001 üzenetére
Ja igen, bocsi, siettem:
Android 10, Oneplus 7 Pro, Chrome.
Kép jpeg. Mindegyik ugyan azzal a géppel készült egymás után.
Semmit se ír, ha többet akarok megjelenik az adott kép feltöltése többié nem.
Ha másikat akarok semmi se történik.
-
-
laskr99
addikt
válasz
Viktor0610 #16003 üzenetére
Egyszerre ha jelöltem az adott kép ment csak fel. Külön meg egyik se csak az adott
-
CoF
veterán
Az új fórumon prohardver.hu még mindig nem lehet normálisan fórumozni mobilon.
Entert ütök a virtuális billentyűzeten, ugyan új sorban kezd, de el is tűnik a billentyűzet. Aztán néha az egész szövegbevitel mező meghal enter után, semmit nem lehet benne csinálni, ilyenkor elköldöm a hsz-t, aztán szerkesztés.
Dőlt, vastag, programkód még mindig katyvasz. Addig valamennyire használható volt amíg itt is megjelentek a BB kódok, de mióta megint nem jelennek meg használhatatlan a formázás.
Most pl. azt csinálja ha beillesztek egy mondatot, és mondjuk dőltre formáznám, kijelölöm az egész mondatot, de csak egy szót formáz meg belőle.
Logout-al 1 perc egy hsz. megírása. Ph-val ugyanaz legalább 3.
[ Szerkesztve ]
CoreELEC útmutató, telepítés, segédlet! https://bit.ly/2MOoxqz
-
-
CoF
veterán
válasz
Viktor0610 #16006 üzenetére
Oké, én a logout-ot használom csak néha ránézek erre is mert az gondolom előbb utóbb megszűnik. És az kényelmesebb is mobilon olvasásra mint az asztali logout.
A mobil logouton meg nem látszik a profilom, meg az elmentett topikok.
[ Szerkesztve ]
CoreELEC útmutató, telepítés, segédlet! https://bit.ly/2MOoxqz
-
Pure_NZ
csendes tag
Letezo hirdeteshez nem tudok utolag kepet feltolteni. Semekkorat. Egy 200KB-os 1000x1000p-es ures, feher kepet sem enged. De ha uj hirdetest keszitek es akkor toltok fel, akkor mukodik. Teljesen jo volt a regi honlap. Minek kell allandoan varialni? Gyors volt, rendesen mukodott. Ezt is majd lecserelik. Akkor meg minek van most ez? Egyet talaljatok ki, mukodjon rendesen. Ez megvolt. Mostmeg mar egy eve(Vagy miota uj a honlap) mindenhol a hibak jonnek elo egymas utan.
IBM World Community Grid - www.worldcommunitygrid.org
-
válasz
Pure_NZ #16008 üzenetére
Semmi hiba nincs a képfeltöltéssel.
Illetve max. annyi, hogy van olyan hirdetésed, aminél több mint öt kép van.
Amennyiben nem vagy prémium tag, max. öt képet tudsz a hirdetéshez csatolni.
Bővebben: [link][ Szerkesztve ]
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait!" :D
-
-
MtHq
tag
Nem tudom hova tegyem, itt talán elfér.
Adott egy hirdetés. Megvettem a terméket, értékeltük egymást. Eddig pipa.
Azonban úgy hozta a sors, hogy később vettem még egyet, hirdetés szintén ugyanaz.
Nem tudok értékelést kezdeményezni, mert "Már kezdeményeztél értékelést".
Ilyenkor mi a bevett szokás? -
MtHq
tag
válasz
s7evcsenko #16012 üzenetére
Annyira nem fontos, akkor elengedem
Köszi!
-
CyberJedi
tag
Sziasztok, pár hete, ha írok egy hirdetőnek, ugye idéződik a hirdetés linkje - de nem kattintható többé, így jelenik meg:
Chrome, IE11, Win10.
(Vajon mi ez?) ''Gaff had been there... and let her live. '4 years' - he figured. He was wrong. Tyrell had told me Rachael was special. No termination date. I didn't know how long we'd have together. Who does?...''
-
dqdb
veterán
Azért, mert az oldalon a régebbi cikkekben http:// címről vannak linkelve képek, azaz a nem biztonságos kapcsolat miatt az ilyen képeket bárki lecserélheti a letöltés közben, mire eljut hozzád. Ha HTTPS tartalomba vannak beágyazva HTTP-ről szolgáltatott dolgok (képek, scriptek, stíluslapok), akkor jön a nem teljesen biztonságos figyelmeztetés.
Ez ellen a PH nem tud semmit sem tenni, mert a felhasználó által generált tartalomban van a probléma, nem a PH oldalán.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
-
válasz
s7evcsenko #16012 üzenetére
Igen, így van, ez szándékos. Sőt, igazából eleve ugyanazt az embert se lenne nagyon értelme 2x értékelni, de ez attól még megengedett.
Eladó Adam Audio Sub8 stúdió monitor mélyláda!
-
-
dqdb
veterán
Ha egy bank vagy egy webshop oldalán jön, akkor aggódhatsz és aggódjál. Akkor is, ha PH-s cikkben dob ilyet a böngésző. De a fórumban vagy a felhasználók által írt logoutos cikkekben előfordulhat ilyen, az 1-2 évnél fiatalabbak fórum-/Logout bejegyzéseknél ritka lesz, a régebbieknél gyakoribb, a nagyon régieknél garantált.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Sziasztok, ma lettem prémium tag, viszont az új hirdetéseim inaktívak, már a 3. hirdetést tettem fel Plussz csomaggal, de nem tudom megoldani, hogy aktív legyen. Kérem a segítségeteket. Köszönöm.
Üdv,
PéterÜdvözlettel, Péter
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Danubius L #16022 üzenetére
Szia!
Jelenleg 11 aktív és 2 jegelt hirdetésed látom, ezen kívül archiváltak vannak még, de inaktívat egyet sem találtam.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel és moderációval kapcsolatban privátban ne keress!
-
-
-
-
válasz
Viktor0610 #16027 üzenetére
10 percig próbáltam, de mindegy. Biztos a PH kiszolgálónál minden rendben van.
-
"Biztos a PH kiszolgálónál minden rendben van."
Nem mondtam, hogy így van.(Amúgy sem látok rá az oldal működésére. Pedig tök jó lenne.)
Én 99%-ban mobilról vagyok, nagy ritkán találkozom ilyennel, akkor az említett dolgok megoldják.
[ Szerkesztve ]
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait!" :D
-
looser
addikt
A probléma megoldódott :-)
[ Szerkesztve ]
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
laskr99
addikt
Sziasztok!
Újabb bug vagy feature?Ha nyomok egy spacet mobilon, amivel sort ugrok, a billentyűzet leugrik és újra a mezőbe kell kattintanom emiatt hogy írni tudjak.
Android 10, chrome legfrissebb.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
s7evcsenko #16034 üzenetére
Egy soros szövegdoboz esetén ez teljesen normális működés, hisz ott nincs soremelés. Vagy esteleg ez a hsz-írásnál jelentkezne? Mert nálam jó (Android 10, Chrome, Google Pixel 3a).
[ Szerkesztve ]
-
válasz
s7evcsenko #16036 üzenetére
Milyen virtuális billentyűzet? Ha nem stock, akkor ki tudod próbálni a stockkal is?
-
válasz
s7evcsenko #16038 üzenetére
Hm, de akkor hogy csinálsz soremelést, ha enterre bezárja a virtuális billentyűzetet?
-
válasz
s7evcsenko #16040 üzenetére
Tehát megcsinálja az enter a soremelést, de kilép a szövegdobozból? Az több, mint fura.
Megpróbálom frissíteni a TMCE-t, mert amúgy is kell, meg hátha megjavul...
-
válasz
s7evcsenko #16043 üzenetére
Frissítettem mobilon a Chrome-ot, s most már nálam is rossz, ugyanezt csinálja. Marhajó.
Szóval Chrome bug.
[ Szerkesztve ]
-
CyberJedi
tag
válasz
essexboy #16025 üzenetére
oké, nem emlékszem ilyenre, hogyan kell "visszaváltani" az újra?
(Vajon mi ez?) ''Gaff had been there... and let her live. '4 years' - he figured. He was wrong. Tyrell had told me Rachael was special. No termination date. I didn't know how long we'd have together. Who does?...''
-
CyberJedi
tag
válasz
lezso6 #16019 üzenetére
Ne viccelj, ki használ manapság IE11-et? Csak a teszt kedvéért írtam oda, hogy azzal is kipróbáltam.
-
válasz
s7evcsenko #16045 üzenetére
Mert nem sok helyen van WYSIWYG editor. A TinyMCE (ezt használjuk mi) biztosan eltörött ettől a Chrome-frissítéstől.
-
laskr99
addikt
válasz
s7evcsenko #16045 üzenetére
Detto, előtte jó volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Yettel topik
- [Re:] Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- [Re:] Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- Ukrajnai háború
- Micro Four Thirds
- [Re:] Közszemlén az ASUS x Neon Genesis Evangelion házasság egyelőre végső felvonása
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÚJ SZÁMLÁS 8 kártyás Gigabyte 3070 Ti Vision OC bányász rig 618MHs 1815W
- Dell PowerEdge R720 10c/20t 160GB ram
- Dogtrace D-Fence 2002 Elektromos Kerítés 100m antennavezetékkel szett
- Ára alatt, Új Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i7-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- HP Pavilion 14-dv0000nh - 2Q6R6EA - ÚJ - 14" FullHD IPS notebook - különleges púderszínben
Állásajánlatok
Cég: 2100Labs
Város: Budapest
Cég: Intland Software
Város: Budapest