Hirdetés
- Szögletes iMac, kocka házas Mac Pro és olcsóbb monitor is érkezhet az Apple-től
- Több célpiacon is leáll az Optane termékek forgalmazásával az Intel
- CES 2021: bemutatkoztak a Gigabyte Z590-es alaplapjai
- Megosztható játékélménnyel bővül idén a Stadia
- Jó döntés lenne a Panasonictól az Android TV-re váltás?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- OLED TV - Mélyvíz
- [Re:] Befutottak az új mobil Ryzenek hiányzó paraméterei
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes, vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- [Re:] Viszlát Touch Bar, helló portok – komoly változáson eshet át az idei MacBook Pro
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ide várjuk a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt bugok (hibák) leírását, tehát csak a hibákét! (Ötleteket, fejlesztési javaslatokat ide írhatjátok: Javítsuk a Prohardvert!)
Riport előtt próbáld meg:
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Töröld a böngésződben a sütiket, de ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● Frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● Lépj ki, lépj be
● Próbáld meg másik böngészővel
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Hozzászólok Aktív témák
-
tothjozsi96
őstag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy eddig ha beléptem Hardverapró-n akkor értelemszerűen a többi lapcsaládon is bejelentkezve voltam, viszont most nem megy automatikusan a dolog.
Azért is zavaró mert ha átlépek Prohardver-re akkor nem tudok hozzászólni semmihez, csak bejelentkezés után. De akkor meg Hardverapró-ról dob ki.
Nálam van a hiba?
-
válasz
tothjozsi96 #15301 üzenetére
Üdv!
Lehet valami frissítés okozott ilyet néhány felhasználónál. Próbáld meg a cookie + adat törlést. [link]
Mondjuk nem írtad le milyen oprendszer és milyen böngésző. Asztalin én semmi ilyet nem tapasztaltam, de mobilon nálam is volt ilyen probléma.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel és moderációval kapcsolatban privátban ne keress!
-
tothjozsi96
őstag
válasz
Intruder2k5 #15302 üzenetére
Windows 10, 64 bit és a legfrissebb Google Chrome.
Töröltem az összes sütit, de csináltam is róla egy videót.
Szerk: most próbáltam Explorerrel, az nem dob ki.[ Szerkesztve ]
-
balazsiza
újonc
Sziasztok. Párom egyáltalán nem tud belépni az azonosítójával. Egyszer beengedi, aztán háromszor nem. Utána megint beengedi, majd megint nem. Elfelejtett jelszóra azt mondja nincs ilyen felhasználó etc. Nem olyan stabil a belépése, mint például az enyém. Neki állandón kiírja, hogy nincs ilyen felhasználó. ??? Hogy lehet? Korábban hibátlan volt a login. Sosem volt vele probléma. Hogyan lehet ezt helyre rakni, mert nem szeretne újat regisztrálni? Előre is köszönöm a választ.
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Valami nem stimmel a hirdetések UP idejével, mert a tegnapi UP-ok mellett is "ma" áll.
pl.: ma 12:00
Vagy időgép van a dologban. -
tothjozsi96
őstag
válasz
Intruder2k5 #15302 üzenetére
Töröltem a Chrome-ot, újra feltelepítettem. Most már minden rendben.
1 éve telepítettem a Windows-t, lehet már sok benne a szemét, vagy a böngészőben volt sok felesleg, nem tudom.Köszi!
-
-
válasz
s7evcsenko #15305 üzenetére
Valami tényleg nem stimmel a PH! órájával. A pénteki hírekhez is tegnapot mutat, pedig vasárnap van.
<-ƘƘ->
-
törölt tag
Helló !
Már kétszer próbáltam törölni a felhasználói fiókomat, nem sikerült!
Első alkalommal végigmentem az összes szükseges lépésen, vártam majd egy hónapot.
Ma ismét megpróbáltam, folyton azt írja ki a végén, hogy : hibás , vagy lejárt kód próbálja újra.Köszönettel venném a segítséget .
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
törölt tag
Törölni szeretném az adatlapon. Beírom a jelszavam és az ellenörző kódot, de sokadik alkalommal is azt írja hogy hibás, vagy lejárt kód. Hogy tudnám mégis törölni?
-
-
molvany
senior tag
Üdv,
Eddig így lehetett kiválasztani a hirdetett termékkategóriát:
Apróhirdetések, MobilTartozékok, alkatrészek, Védőfólia
Most csak így:
Apróhirdetések, MobilTartozékok, alkatrészek , Egyéb tartozékok
Változás történt ? Szükítve lettek a kategóriák?molvany felhasználónak 432 Pozitív értékelése van a HardverApró -n. Továbbá 3 Rétegű Kijelzővédő Fólia gyakorlatilag minden létezö Mobltelefonra,Táblagépre, Navigációra,Fényképezőgépre. Raktárról azonnal. WhatsApp :+491737182060
-
-
molvany
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15315 üzenetére
Kösz a választ.
Bár nem értem, mivel elég sokan árulunk ilyet.
Van ahol azt nézik, minél pontosabban lehessen egy valamire rákeresni, itt csökentve van ez.molvany felhasználónak 432 Pozitív értékelése van a HardverApró -n. Továbbá 3 Rétegű Kijelzővédő Fólia gyakorlatilag minden létezö Mobltelefonra,Táblagépre, Navigációra,Fényképezőgépre. Raktárról azonnal. WhatsApp :+491737182060
-
-
molvany
senior tag
-
-
Más:
volt ez a című hirdetésem:
HP --- ÚJ --- ProBook, Elitebook, Zbook üzleti notebookok (számla, gyári garancia)
de eltűnt ,miután lejárt az előre sorolás, kiemelés. Ezért nem tudok linket sem küldeni. Nincs ott az archívak között sem. Szeretném újra aktiválni és kiemelni, már néhány éve fent van.
HP notebookok, tabletek és ALL-IN-ONE PC-k jó áron, gyártói garanciával, számlával.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
SeniorTilla #15322 üzenetére
Ez megoldódott? Mert én látom a hirdetéseid között és ki is van emelve. [link]
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
-
-
nihil
tag
Kedves fejlesztők!
Kicsit úgy érzem, hogy nem becsülitek meg azokat a nyomorult felhasználókat, akik legalább veszik a fáradságot, és jelzik a felmerülő problémákat...
Az új rendszerre való átálláskor 2x jeleztem, hogy a Hardverapró kereső szűrője reszeteli magát lapozáskor.
..azaz, ha szűrés után 201 találatom marad, akkor mindenképpen lapoznom kell, viszont az új lapon már nem alkalmazódnak a szűrők, és újra 370 találattal nézek szembe.TEL: 70/2870876 - Köszönjök a minőségi számtech-es fbuk csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Valószínűleg azért, mert nálad reseteli valami miatt. Az előbb benéztem a laptopok közé, beírtam, hogy "acer", dobott 175 találatot, lapoztam (mert 100-ra van állítva a blokk méret) és ugyanúgy a 175 találatot mutatta, abból is a 100 feletti 75-öt.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
tattooimi
újonc
sziasztok! nem tölt be a hardverapró! valami hiba van az oldallal?
-
-
-
válasz
tattooimi #15332 üzenetére
Többi oldal sem megy? Nekem gyanús, hogy a tűzfalad / vírusirtód valamilyen HTTP / webes tartalomszűrője kavar be. Pl Kaspersky, ESET biztonsági szoftvereknél fordult ilyen elő.
Nálunk egy ideje csak a legújabb TLS 1.2 és 1.3 titkosítások vannak támogatva, az ennél régebbi biztonsági résekkel teli régebbi verziók nem. Utóbbiak biztonsági réseit szokták kihasználni a vírusirtók (!!!) hogy elemezhessék a webes adatforgalmat. Igen, ez egy nagy WTF, de így van.
[ Szerkesztve ]
8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra kijárási korlátozás
-
Üdv!
Azt vettem észre, hogy ha HA-n egy hirdetés alatt letiltották a kommenteket, és én lementem a hirdetést, akkor a "Elmentett apróim" oldalsávon nem fogom látni, hogy jegelték a hirdetést, csak azt, hogy nem lehet alatta pofázni. Íme:
Kérdezném, hogy ez BUG, vagy FEATURE?
"Vásárolj Durex terméket, és nyerd meg a legújabb Microsoft Xbox Series X 1TB játékkonzolt!" .................. .................................................................................................................. Cable management is for the weak!
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Az normális, hogy mostanában 2-3 mailt kapok 1 privát üzenetről? -
Nem. Nálam Gmail címmel nincs ilyen gond.
"Látom kimozdultál a biztonságot jelentő PH-ról. Ez itt a vadon. Megeszünk." :DDD
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Viktor0610 #15338 üzenetére
Nekem is gmail-em van és eddig nekem se volt.
Viszont arra gondoltam, hogy hátha beleszerkesztettek az üzenetbe, és ekkor küld új mailt, ez nem lehet?
[ Szerkesztve ]
-
indulok
csendes tag
Értékelés jóváhagyásnál az alábbi hibaüzenet jött:
zzfP4GW3cKtV06nqF8lonkg
-
indulok
csendes tag
válasz
stanagovic #15341 üzenetére
Azóta sikerült. Ki-Be jelentkezés....nem tudom mit csináltam rosszul először.
-
Nem lehet új hirdetést feladni:
debug kód: iiTQ2ReNT8KyFxMak-T5LGW
hirdetés törlésénél is hibát dob
[ Szerkesztve ]
HP notebookok, tabletek és ALL-IN-ONE PC-k jó áron, gyártói garanciával, számlával.
-
cspguy
csendes tag
Sziasztok,
Paypal-os hirdetésfizetési buggal kapcsolatban hova lehet fordulni?
Egy hirdetést vettem 250 Ft-ért paypallal, 1x fizetve és duplán terheltétek be (a második tranzakciót visszavonattam a bankommal)
Köszi.
-
Bug vagy feature?
Ha mobilon nézem az oldalt, akkor bejelentkezés után csak ott vagyok belépve, ahol végrehajtottam a logint, a többi oldalon nem (pl. belépek IT Cafén, ott nyilván jó, de ha átlépek PH-ra, ott megint be kéne lépnem). Eddig jó volt, most megint nem jó néhány napja...
Android 10, BraveMOD: nyilván be van pipálva a belépve maradok opció.
[ Szerkesztve ]
https://coreinfinity.tech
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
sh4d0w #15345 üzenetére
Sütik tiltva vannak, vagy valami fogja a harmadik féltől származó sütiket, ezért a többi oldal nem tudja, hogy te már egyszer beléptél másik portálon.
-
válasz
cspguy #15344 üzenetére
Mi nem tudunk beterhelni, a Paypal tud. Ha utóbbin egy tranzakció elfogadtál, akkor azt csak egyszer kéne levonnia a Paypalnak. Ha többször csinálja, akkor ott valami gond van. Itt az oldalon egy tranzakciót látok csak, de megnézzük a Paypalt is. Vagy ott is csak egy tranzakció van?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
DJ. Ru$y #15346 üzenetére
Igen, ez probléma. Remélem csak valami ideiglenes chrome bug, mert az elmúlt pár hétben sokaknál előfordult ez. Ha a harmadik féltől származó sütik engedélyezése ellenére se léptet be a többi oldalra, akkor érdemes böngésző cache törléssel próbálkozni, ez pár esetben megoldotta a problémát.
-
válasz
DJ. Ru$y #15346 üzenetére
Semmihez nem nyúltam a böngészőben. Néha előfordul, hogy este leteszem e telefont, másnap ki vagyok léptetve. Belépek, nem gond, de a legutóbbi ilyen kiléptetés óta csak ott vagyok beléptetve, ahol ténylegesen logint nyomtam.
MOD: cache törlés nem segített.
[ Szerkesztve ]
https://coreinfinity.tech
-
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VOIP telefonálás
- [Re:] Kingston 128GB M.2 SATA SSD kártya, (2280) 80mm RBU-SNS8180S3/128GI
- Formula-1
- [Re:] Megindult az Android 11 a 2019-es Xperiákra
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 2-in-1, 13.3" FHD IPS érintő, i5-8350U, 8GB, 256GB NVMe, gyári gar 2022.06.17
- HP Elitebook x360 1030 G3, FHD IPS érintő 120 Hz, i5-8350U, 16GB, 512GB NVMe, IR, ujjl.olv.,6 hó gar
- Lenovo Legion Y720 / I7 7700 HQ / 16GB RAM/ 512 nvme SSD / 1TB (100/100) / gar
- GAMER PC i5-7500 / GTX1070 8GB GamingX / 16GB DDR4 / 256GB SSD / 1TB HDD! BeszámítOK!
- Microsoft Surface Pro 3 Touch DIGITIZER HIBÁS!!!
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest