Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Intruder2k5 #4087 üzenetére
Ez bug, este tudom legelőbb kideríteni mi ez. Elvileg nem kéne lennie ilyen bugnak, mert az RTIF ("bb code") kezelő kódhoz nem nyúltam, valami bagatell sorvége bug lesz.
(#4088) Winner_hun: RSS ikon javítva. Elvileg csak R6 alól kéne kapnod értesítőt, mert már mindenhol R6 a hsz-író.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
válasz Intruder2k5 #4407 üzenetére
Hm, mondjuk ez bug, tényleg nem volt megadva az 503-nál karakterkódolás, javítottam.
Make Asia Great Again!
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #4429 üzenetére
Húú, ez így tényleg gáz lesz, le fogok állni teljesen a privivel, én ezt nem fogom csinálni.
lezso6, nem lehetne ezt letiltani valahogy nálunk? Gondolom valahol Ti is tudjátok, hogy a Szakértők és a TG-k is jóval több privit kapnak az átlagtól, ezzel csak még tovább van nehezítve az amúgy sem könnyű életünk.
Persze lehetőség szerint mindenkit irányítok vissza a szakmai témákba, de amit indokolt priviben megbeszélni, ott nem tudok mit tenni, ráadásul ezek jönnek ha kell, ha nem, még akkor is, ha csak visszaterelni szeretnék valakit a topikba.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #4430 üzenetére
Priviknél ez a szabály jelenleg:
24 órán belül:
- maximum ötször lehet elküldeni ugyanazt a szöveget privát üzenetben,
- 20-nál több usernek csak captcha segítségével lehet írni,
- 40-nél több usernek nem lehet írni.
([link]) -
törölt tag
válasz Intruder2k5 #4441 üzenetére
Én mikor egyszer elértem a limitet nekem se állt le 24 óra után, hanem csak később.
-
-
ittakary
nagyúr
válasz Intruder2k5 #4470 üzenetére
hát bocsi de valahogy nem érzem azt , hogy nekem kellene backupokat csinálni a hszeimről
-
titán
válasz Intruder2k5 #4483 üzenetére
Ennek a hozzaszolasodnak mi ertelme volt?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Intruder2k5 #4564 üzenetére
akkor is ha már olvasta?
évek óta csak most vettem észre...
kösz!#?*@&!
-
válasz Intruder2k5 #4628 üzenetére
A 300+-os beszélgetések szerintem már problémásnak számítanak, új üzenet, törlés és módosítás szempontjából.
Most átalakítottam a rendszert, annyi a lényeg, hogy a kereső az 1 percnél újabb privátokat nem biztos, hogy meg fogja találni, mivel a privátok a küldés után (maximum) 1 perccel kerülnek a globális privát-kereső indexébe.
Make Asia Great Again!
-
BRIKLY
veterán
válasz Intruder2k5 #4665 üzenetére
Még...
-
Pickit3
aktív tag
válasz Intruder2k5 #4698 üzenetére
Nálam is volt ilyen, hogy az minden kattintásnál dobált ki vagy egyszerűen nem engedett be. Kértem egy elfelejtett jelszót mire azt írta ki hogy nem is létezek fent ph-n. Két hét után meguntam és csináltam egy új profilt, de az elejében ez is dobált, de most már bekopott és műxik.
Más:
Anomáliát észleltem! Jelzi a "hozzászólás buborék", hogy 3 új hozzászólás érkezett, rákattintok és megjelenek az utolsó hozzászólások. A legutolsóra válaszolok és válasz után látom, hogy már hárman válaszoltak neki. De nem azért mert lassan válaszoltam hanem a válaszom után jeleníti meg a "friss" hozzászólásokat. Pl: Egy gyerek 16:15kor kérdez valamit a topikban, megnézem 16:29 és mivel nem látok választ ezért válaszolok 16:30kor majd válasz után látom, hogy 16:20kor válaszoltak rá néhány perc eltéréssel már hárman. Nem sűrűn fordul el csak az esetek 25-30%-ban. Nem az erősségem a fogalmazás, de remélem érthető. -
BRIKLY
veterán
válasz Intruder2k5 #4709 üzenetére
Ez érdekes, próbáltam több emberrel folytatott privát beszélgetésben is keresni, de nincs találat semmire. hiába írok olyan szót,ami tudom,hogy van,akkor se talál semmit.
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #4717 üzenetére
Oda nem kétféle szöveg kéne, hanem inkább csak simán át kéne írni arra, hogy "e-mail értesítő". Aztán ha pipa akkor tudod hogy be van kapcsolva, ha nem pipa akkor nincs.
-
titán
válasz Intruder2k5 #4717 üzenetére
Logouton is mindig ugyan az a szoveg.
-
inoxcrom
csendes tag
válasz Intruder2k5 #4754 üzenetére
Szia! Másik böngészővel egyelőre nem próbáltam,de most a két pipával lehet,hogy jó lesz.
Köszi Neked is.[ Szerkesztve ]
-
válasz Intruder2k5 #4814 üzenetére
Ja, azt nézem, hogy a tiltás csak annyit jelent, hogy ha ő privátot küld, jobb oldalt nem mutatja, és értesítőt sem kapsz.
Most annyi "feature" van R6-ban, hogy meg tudod nézni, ha küld valamit -- a privátbeszélgetések listájának legvégén. A letiltott fél ugye küldhet privit ilyenkor is, nem tud róla, hogy tiltva van.
Make Asia Great Again!
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #4865 üzenetére
Köszi. Mindjárt meg is csinálom.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Intruder2k5 #4892 üzenetére
"Bár az esetleges további üzeneteket akkor is megkapod"
Mondjuk ennek aztán tényleg nem tudom, mi értelme van, ahelyett, hogy visszapattanna az üzenet (igen, ezzel értesítve a küldőt, hogy biza le lettél tiltva a címzettnél), ha már az a probléma merült fel, hogy túl sok privát üzenet van, töröltetni kéne a felhasználókkal, vagy limitálni azok max. számát, vagy önkényesen törölni (mármint a PH részéről indítva a törlést), exportálási lehetőség biztosítása nélkül... Az ilyenek visszapattintásával legalább picit kevesebb privát tömködné az adatbázist, meg kicsit vicces, hogy letiltás esetén úgyis csak a feladó látja, így magával beszélget.Sk8erPeter
-
B@ldrick
aktív tag
válasz Intruder2k5 #4986 üzenetére
Nem eldobható (freemail) és eddig jó volt.
▌iPhone 12 • Huawei P20 Pro • OnePlus 3 • HTC One ▌Linux Mint • EndeavourOS • OpenMediaVault ▌
-
B@ldrick
aktív tag
válasz Intruder2k5 #4988 üzenetére
Már mindegy, megváltoztattam, köszi az infót.
▌iPhone 12 • Huawei P20 Pro • OnePlus 3 • HTC One ▌Linux Mint • EndeavourOS • OpenMediaVault ▌
-
Bjørgersson
félisten
válasz Intruder2k5 #5013 üzenetére
Az egész fórumon össze-vissza, teljesen véletlenszerűen. Van amikor villámgyors az egész, van amikor fél perc kell egy topik betöltéséhez vagy egy hozzászólás elküldéséhez.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Intruder2k5 #5033 üzenetére
Modik, adminok, Kalandor már tudják, a többi már nem lényeg.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Intruder2k5 #5036 üzenetére
Ja, csak amit leírtál, nem ennyiben merül ki, ennek van egy szerveroldali része is, amire meg nem biztos, hogy lezso-nak most épp ideje van. De igen, gyakorlatban megoldható.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Intruder2k5 #5071 üzenetére
Úgy néz ki, engem nagyon utál a motor.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Piet_
tag
válasz Intruder2k5 #5108 üzenetére
nem, amióta regisztráltam ezt használom. minden egyéb e-mail rendesen megérkezik oda
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Intruder2k5 #5124 üzenetére
Igen, nekem is ezt csinálja, emiatt hittem hogy netgond. De közben már jött a hibaüzi is meg az 503.
Live-Die-Respawn
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Intruder2k5 #5162 üzenetére
Próbáld lenyomni bárhol, ahol nem linket kell megnyitni. Mindenhol máshol feljön a "navigáció", PH-n nem.
Magán az oldalon, nem a linkeken van letiltva, direkt ezért írtam az oldalt és nem linket.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Intruder2k5 #5213 üzenetére
Már várom hogy leesennek róla
-
bijesz
aktív tag
válasz Intruder2k5 #5240 üzenetére
hm, így jól megy
Egyébként a céges gépen csinálja ezt szóval valószínű, hogy ha ugyanarról az ip címről sokan vannak akkor jelentkezik a probléma.És ugye ez attól még egy bug, hogy van rá workaround.
-
Findzs
addikt
ki fogom próbálni, köszi
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
így jó
de azt nem értem, hogy mi történt vele?
több mint 10 éve vagyok regisztrált de eddig nem volt ilyen gondom[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
tikshow
addikt
-
Boxi88
őstag
válasz Intruder2k5 #5255 üzenetére
Értem, bár nem értek vele egyet... tehát egy emailcím amit minden más oldalon elfogadnak és már évek óta használok, az csak itt okoz problémát! Ez nekem bugnak számít, de mindegy, akkor hagyok így mindent.
Azért köszönöm a válaszokat!
-
EmberXY
veterán
válasz Intruder2k5 #5255 üzenetére
Én is kaptam ilyen mailt, éjfél után pár perccel, erre mutatott (volna) a link, bár a "beta"-ból arra következtetek, hogy valami tesztről lehetett szó.
Up the Irons!
-
KOMPHONE.HU
csendes tag
válasz Intruder2k5 #5265 üzenetére
Szia.
Elnézést, hogy rossz helyre írtam, köszönöm a gyors segítséget!
üdv, KomPhone
Tel: 0630-522-4188 E-mail: info@komphone.hu Webshop: www.komphone.hu Üzletünk címe: 1149 Budapest, Fogarasi út 11. Facebook: KomPhone Fizetési lehetőségek: készpénz, átutalás, bankkártya Nyitva tartás: Előzetes bejelentkezés alapján Hétfőtől Péntekig: 10:00-18:00 / Szombat - Vasárnap: ZÁRVA
-
randras
veterán
válasz Intruder2k5 #5307 üzenetére
Igen, most hogy mondod olyan 700 feletti beszélgetéseknél csinálja.
-
randras
veterán
válasz Intruder2k5 #5307 üzenetére
Hopp, most 23 üzenetesnél megint.
-
EmberXY
veterán
válasz Intruder2k5 #5370 üzenetére
De valami még mindig van, mert én napok óta nem tudtam privátot olvasni, ma sikerült megnyitni, de most meg írni nem tudok, mert "a manóba" üzenet jön.
Up the Irons!
-
1989rigo
tag
válasz Intruder2k5 #5386 üzenetére
Szia, már próbáltam azt is de semmi, érdekesség hogy viszont az értékelés megérkezik a gmailra.
De ha ph társtól kapok üzit akkor nemA megvásárolt termék értékelése után reklamációt nem fogadok el. Üdv Szabolcs
-
Minstrel
senior tag
válasz Intruder2k5 #5434 üzenetére
Köszi szépen!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Intruder2k5 #5438 üzenetére
Igazad van, véletlenül se írd le, hogy akkor hova is kell írni vagy mit kell csinálni...
-
titán
válasz Intruder2k5 #5438 üzenetére
Az alapelvekben nem ez van. Az apron hirdetest es vevot/eladot kell jelenteni, hozzaszolas javitast nem ott kersz.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Intruder2k5 #5471 üzenetére
nállam telenor nettel random müködik
-
válasz Intruder2k5 #5518 üzenetére
Igen, pontosan erre gondolok. Egész konkrétan december 14-én javítottam.
Make Asia Great Again!
-
Acef
addikt
válasz Intruder2k5 #5614 üzenetére
Köszönöm a választ!
Néhány kérdés/gondolat a "jogalkotókhoz":
így nem jelennek meg feleslegesen a sok éves bejegyzések miatti linkek
- Ki dönti el, hogy feleslegesen jelenik-e meg?
- Csak az új lehet hasznos, vagy az a régi is az amit gyakran, jelenleg is olvasnak, és a szerző is aktív?És nem utolsó sorban ez az egész rendszer még alakulófélben van, további változtatások lehetségesek a közeljövőben ugyanúgy a logout linket, mint a prémium jelzést illetően is.
- ez biztató. A fenti, és ma délelőtti, a témával kapcsolatos hozzászólásokat kérlek, továbbítsd az illetékeseknek.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Intruder2k5 #5645 üzenetére
A logouton is az a sorrend amit irt, csak ott a linkelt hsz-nel van megkergulve.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Intruder2k5 #5655 üzenetére
Elég sajnálatos, hogy jött ez az elhibázott ötlet.
Igazából nem tudom, mi az a kritikus tömeg, amelynek a nemtetszés-nyilvánítására reagálnak a házigazdák.Marad az extensionnel pótolás, ha már eltűnt az, ami évekig jó és hasznos volt (még ha "ottfelejtődött" is)...
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
qqzs
őstag
válasz Intruder2k5 #5717 üzenetére
Szoval te tabletrol es mobilrol ket fiokkal jelentkezel be?
Az az ertelme hogy mindigy mit veszek a kezembe vagy mi ele ulok le ha olvasni akarom a forumot akkor nem kell ujra bejelentkezniEladó: GTS450
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Tudományos Pandémia Klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Panasonic LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest