Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- [Re:] Hivatalosan is befutott az Intel új SSD-je, a 670p
- Philips LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Ide várjuk a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt bugok (hibák) leírását, tehát csak a hibákét! (Ötleteket, fejlesztési javaslatokat ide írhatjátok: Javítsuk a Prohardvert!)
Riport előtt próbáld meg:
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Töröld a böngésződben a sütiket, de ha nincsenek engedélyezve, akkor engedélyezd őket
● Frissítsd az oldalt Ctrl+F5-tel
● Lépj ki, lépj be
● Próbáld meg másik böngészővel
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Hozzászólok Aktív témák
-
-
válasz
Viktor0610 #15651 üzenetére
Én modern webes fejlesztéseknél nem látok ilyen biztonsági módszereket.
-
svensson
félisten
A Hardverapros hirdetesed hamarosan lejar ertesitest mobilon nem lehet torolni. Legfrissebb Firefox, Huawei P30, EMUI 10.0
Samsung Galaxy S10 Duos Prism Black 8/128 GB (független, 2022.10.02-ig hivatalos garis) eladó: https://bit.ly/2ZI3X1r
-
-
svensson
félisten
válasz
Viktor0610 #15654 üzenetére
Koszonom, igy sikerult eltuntetni.
Samsung Galaxy S10 Duos Prism Black 8/128 GB (független, 2022.10.02-ig hivatalos garis) eladó: https://bit.ly/2ZI3X1r
-
válasz
Viktor0610 #15651 üzenetére
Ma reggelre hirtelen megjavult, pedig már le is mondtam róla.
-
meszimate22
csendes tag
Sziasztok,
Miért van hogy egyre többen írnak nekem olyan hirdetésemhez pm-et amik már évekkel ezelőtt lejártak, archiváltak? Számukra esetleg nem archiváltként jelenik megy? Vagy szimplán figyelmetlenek?
Technikai oka lehet vagy csak emberi figyelmetlenség? -
ferenck
aktív tag
válasz
meszimate22 #15657 üzenetére
Azért, mert a googli kidobja találatként a keresésre, és ahelyett, hogy egy marha nagy JEGELT vagy ARCHIVÁLT pecséttel ellátott kép és esetleg még pluszban áthúzott hirdetés szöveg lenne, csak a hirdetés címe van áthúzva, semmi más nem utal arra, hogy ez már nem élő hirdetés. Na, többek között ezért is törlöm minden olyan hirdetésem ami már nem aktuális.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
tollaska
újonc
Sziasztok,
már vagy 1 hónapja küzdök azzal a problémával, hogy ha nem vagyok belépve a HardverApró oldalra, akkor a hirdetések képeit megjeleníti, de mihelyt belépek a fiókommal, akkor nem tölti be. Próbáltam Chrome és Safari alatt is, inkognitó módban, de ugyanaz a probléma. Mit lehet vele csinálni? -
-
tollaska
újonc
válasz
Intruder2k5 #15660 üzenetére
Megvan köszönöm és bocsi a fatálisan egyszerű kérdésért
-
XX.század
friss újonc
Egy (rendben lezajlott) adásvételt szeretnék újoncként értékelni, de azt írja, "már kezdeményeztél értékelést", és nem enged tovább. Most akkor mi van? Köszönöm a választ.
-
csabbooca
újonc
Jelszó változtatásra nincs opció a "Beállításaim" menüpont alatt
-
-
molvany
senior tag
Napok óta nem kapok emil értesítést a privátokról.
Annak ellenére hogy be van állítva.
Nálam lehet a gond vagy egy kiterjettebb dolog ?Kösz.
molvany felhasználónak 432 Pozitív értékelése van a HardverApró -n. Továbbá 3 Rétegű Kijelzővédő Fólia gyakorlatilag minden létezö Mobltelefonra,Táblagépre, Navigációra,Fényképezőgépre. Raktárról azonnal. WhatsApp :+491737182060
-
molvany
senior tag
-
molvany
senior tag
válasz
MadMancs #15671 üzenetére
Nem.
Ha oda tenné, azt is látnám ha a levelezömet megnyitom.molvany felhasználónak 432 Pozitív értékelése van a HardverApró -n. Továbbá 3 Rétegű Kijelzővédő Fólia gyakorlatilag minden létezö Mobltelefonra,Táblagépre, Navigációra,Fényképezőgépre. Raktárról azonnal. WhatsApp :+491737182060
-
Nem megy a barion fizetés
vQJJ0vgIGfdPOKprOlyAyau
HP notebookok, tabletek és ALL-IN-ONE PC-k jó áron, gyártói garanciával, számlával.
-
El_Indio
csendes tag
Hirdetés: Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 / 4 GB / 160 - 250 GB / Garancia!
erre a linkre kattintok, értékelni szeretném, de másik gép jelenik meg. Ez:
Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440p - i7 QM / 16 GB / 256 GB SSD / 14" HD+ / Webkam / Gari!Lehet hogy ez nem hiba, hanem a hirdető módosított valamit, nem tudom.
Minden épkézláb ajánlatot megfontolok!
-
aryes
veterán
Sziasztok! Ma reggel óta a privát üzenetekben nem lehet eltüntetni a figyelmeztető szöveget:
Hiába nyomom meg a [Rendben] gombot, minden alkalommal, ha újra belépek a privát üzenetekbe, újra előjön.Egy kérdés: többször előfordul, hogy a keresővel szeretnék olyan hozzászólásokra keresni, amihez kép van csatolva, vagy linket tartalmaz, de se külön opció nincs erre, se a linkek szövegére nem tudok keresni (pl. "http://" vagy ".jpg") mert nem ad rá egyetlen találatot sem. Lehetne ezzel kezdeni valamit? Vagy most is van erre lehetőség, csak nem tudok róla, hogy hogy kell?
-
molvany
senior tag
Továbbra sincs ötlet, miért nem kapok már több mint egy hete ( vagy már 2 is ) értesítést privátokról ?
Ja, lejárt hirdetésekröl sem.
Annak ellenére hogy be van állítva
( levélszemétbe sem jön )[ Szerkesztve ]
molvany felhasználónak 432 Pozitív értékelése van a HardverApró -n. Továbbá 3 Rétegű Kijelzővédő Fólia gyakorlatilag minden létezö Mobltelefonra,Táblagépre, Navigációra,Fényképezőgépre. Raktárról azonnal. WhatsApp :+491737182060
-
cigam
félisten
Az alábbi linkeken nem megy az automata bejelentkezés:
https://prohardver.hu/tema/raspberry_pi/hsz_38201-38400.html
https://prohardver.hu/tema/bugok_a_rios_r5_ph_motorban/friss.html#
de pl. a https://prohardver.hu/forum/index.html címen sikerül kitölteni a bejelentkező form-ot.macOS 10.15.5, Safari 13.1.1, Bitwarden 1.44.2 jelszókezelő bővítmény
Még nem találtam benne logikát, de van amikor ki tudja tölteni a belépő form-ot, van amikor nem.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Narxis
nagyúr
Túlterheltek a szerverek?
-
molvany
senior tag
válasz
lezso6 #15682 üzenetére
Kösz, bár okosabb sajnos nem lettem.
Csupán az az érdekes, hogy más levelek nem hiányoznak, vagyis nem vettem észre hogy esetleg nem kapnák valamit meg.Igaz, nem sok köze lehet ehhez, de Aliexpress levelek is jönnek ( a viag másik feléböl. )
-
-
molvany
senior tag
válasz
lezso6 #15684 üzenetére
Idöközben változtattam a postafiókomon, másikat állítottam itt be.
Most néztem itt, hogy kaptam értesítést, mi szerint egy hirdetésem lejár.
Ebbe a postafiókba sem érkezett meg erröl az értesítés.
Azért az kissé fura, hogy 2 különbözö postafiókba sem érkeznek meg az értesítések.
Két különbözö szolgáltató.molvany felhasználónak 432 Pozitív értékelése van a HardverApró -n. Továbbá 3 Rétegű Kijelzővédő Fólia gyakorlatilag minden létezö Mobltelefonra,Táblagépre, Navigációra,Fényképezőgépre. Raktárról azonnal. WhatsApp :+491737182060
-
molvany
senior tag
válasz
lezso6 #15689 üzenetére
A belsöt ha megváltoztatom, akkor a belépésit is meg kell ( ha nem tévedek ) ?!
Vagy tévedek ? ( ezt nem tudom )molvany felhasználónak 432 Pozitív értékelése van a HardverApró -n. Továbbá 3 Rétegű Kijelzővédő Fólia gyakorlatilag minden létezö Mobltelefonra,Táblagépre, Navigációra,Fényképezőgépre. Raktárról azonnal. WhatsApp :+491737182060
-
válasz
molvany #15690 üzenetére
Nem tudom mi az a "belső", szerintem lezsot valami autokorrektor viccelte meg. Az adatlapon két darab email cím megadására van lehetőség, az egyik a publikus, a másik a belépési email cím. A belépésit kell megváltoztatnod, mert a RIOS arra küld minden értesítést, de értelemszerűen akkor innentől kezdve belépned is azzal kell.
ELADÓ egy Xiaomi Redmi 5A, és egy Nokia 6300 telefon | https://bit.ly/3dvYYsY
-
Rimuru
veterán
válasz
Intruder2k5 #15691 üzenetére
UI-on igy szerepel a "belso" email: Belépési email (ahogy te is irod
).
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
molvany
senior tag
válasz
Intruder2k5 #15691 üzenetére
A " publikus emil címet " változtattam meg. Feltételezem lezso arra gondolt, hogy nem azt kellett volna ( mint ahogy te is írod ).
Természetesen a belépésit is megtudom változtatni, ha az oldja meg a gondomat. Az nem játszik szerepet, hogy adott esetben melyik a belépési emil.Próba , szerencse
-
molvany
senior tag
válasz
lezso6 #15698 üzenetére
Kösz szépen.
Müködik.
A többi " felesleges regisztrálás " törölheted
Hozzászólok Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Aliexpress tapasztalatok
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- [Re:] Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- [Re:] Samsung Galaxy A51 - kamera által homályosan
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VMware
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Dell WD15 dokkoló WD15 dock 130W AC adapterrel 5FDDV 05FDDV F74NK 0F74NK WD-15
- Dell Business Thunderbolt Dock TB16 240W Adapter Dell TB16 Thunderbolt 240W dokkoló állomás
- Seagate Enterprise Capacity 2.5 2TB 7200rpm 128MB SAS ST2000NX0433 FVX7C, 0FVX7C
- Asus Rog Strix 3060ti - /27% ÁFÁS/ AZONNAL VIHETŐ/GARANCIA
- Eladó Gamer konfig 4790K, RX 580, 16GB Ram, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest