Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hito

    nagyúr

    Sziasztok! Hardverapro oldalon történő beléptetéssel kapcsolatban lennének problémáim. Az a gond, hogy hiába mentem el a belépési adatokat, nem hajlandó kitölteni azt belépésnél. Ha az e-mail cím mezőbe lépek, nem ajánlja fel a belépési adatokat, ha a jelszó mezőbe kattintok, akkor már igen, de ebben az esetben csak a jelszót tölti ki, az e-mail címet minden esetben nekem kell kézzel bepötyögni.

    Nagyon idegesítő és körülményes, arról nem beszélve, hogy eddig ha prohardver/mobilaréna oldalról léptem ár hardverapro oldalra, akkor nem léptetett ki, tudtam folytatni belépve a böngészést. Most nem.

    Eszköz: iPhone 8 Plus
    Szoftver: 11.4.1
    Böngésző: Safari

    Nem szeretnék más böngészőt használni, szeretném, ha ezzel is jól működne. iPhone topicba is bedobtam a kérdést. Jött a válasz, hogy másnak is van ilyen gondja, úgyhogy szerintem érdemes lenne megoldani, mert iPhone-on Safarival ezek szerint mindenki ezzel szenved. És gondolom vagyunk egy páran.

    Köszönöm, köszönjük előre is!

    Mod: Közben írtak ott, hogy nem lesz megoldva, sztornó! :O :(((

    Mod2: illetve az átléptetés 1 probléma, az e-mail cím ki nem töltése meg egy másik ha jól értem. Akkor csak ez utóbbira várnék visszajelzést.

    [ Szerkesztve ]

    Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

Új hozzászólás Aktív témák