Hirdetés

Aktív témák

  • bill.getc

    csendes tag

    Vicc felsőfokon!!!!
    Kimásoltam nem én találtam ki!

    :Y
    Az alkalmazottak még sikeresebb integrációja érdekében 2007-ben bevezetésre került egy speciális cafeteria rendszer amelynek kiemelt célja a régi dolgozók megtartása mellett, az új dolgozók integrálása és a lojalitásuk kialakítása a belépést követő első kritikus évben. Ennek a rendszernek a filozófiáját és főbb elemeit a gyorsan változó gazdasági feltételek közepette is sikerült megőrizni.

    „Fontos vagy, figyelünk Rád” alkalmazotti program

    Lojális és eredményes munkatársaink számára a cégcsoport tulajdonosai és menedzsmentje a különböző pénzbeli juttatásokon kívül egy alkalmazotti értékteremtő programot is elindított 2009-ben. A „Fontos vagy, figyelünk Rád” program célja egyfajta segítségnyújtás alkalmazottaink számára, életminőségük széles értelemben vett javítása érdekében. A program olyan értékekre épít, mint a közösségi szellem erősítése, a magunkért, a családunkért a munkahelyi és tágabb közösségért vállalt felelősség, az egészséges életmód.

    A program keretein belül külön hangsúlyt helyezünk az egészség megőrzésére és a prevencióra, a sportosabb életmód kialakítására, az alkalmazottaink pénzügyi ismereteinek és öngondoskodási tevékenységük bővítésére, közös szabadidős kulturális, és társadalmi felelősségvállalási akciókban történő részvételre. A program sikerét olyan akciók példázzák, mint az alkalmazottak számára az influenza elleni ingyenes védőoltás biztosítása, a BROKERNET Jövő Alapítvány kezdeményezéseinek támogatása: önkéntes véradás, a halmozottan hátrányos helyzetű családokhoz eljuttatott karácsonyi csomagok összeállítása, csomagolása és eljuttatása a Magyar Vöröskereszthez.

    A bizalom és a lojalitás egyik alapja, hogy munkatársaink megfelelő mennyiségű információval rendelkezzenek a működési környezet és a cégcsoport legaktuálisabb eseményeiről, melyeket egy belső információs hírlevél-rendszer segítségével juttatunk el számukra. A „BROKERNET Életpálya Díj” a társaság leglojálisabb munkatársainak elismerésére került kialakításra.

    BROKERNET Csoport a szervezeti sokszínűségért és befogadásért
    A BROKERNET Csoport 2009-ben csatlakozott a Hungarian Business Leaders Forum Kódexéhez a szervezeti sokszínűségért és befogadásért. A Kódexet aláíró szervezetek arra törekszenek, hogy a sokszínűség és befogadás kultúrája a magyarországi üzleti környezetben is a középpontba kerüljön.

    A befogadó szellemű és esélyegyenlőséget biztosító üzleti környezet a lehető legjobbat hozza ki a munkavállalóinkból, éppen ezért ennek megteremtése és fenntartása vállalatunk, illetve társadalmunk fejlődésének valamint sikerének elengedhetetlen feltétele. Ennek szellemében 2009-ben olyan programokat támogattunk és vettek részt a Vállalati HR osztályunk munkatársai a szervezőmunkában, mint a HBLF „Egy kép a képességekről – az egyenlő esélyekről” című amatőr fotópályázat és vándorkiállítás, vagy a „Munka és/vagy gyerek?” címmel megrendezett HR Kerekasztal.

    A vándorkiállítás teljes képanyagát 2009. május 15-én a Kongresszusi Központban megrendezett Szaktanácsadói konferencia mintegy ezer fős tanácsadói közönségének bemutattuk, majd tovább „vándoroltattuk” a kiállítást a Bokor utcai irodaházunkba, ahol nem csak a munkatársaink, de az ügyfeleink is megtekinthették az elgondolkodtató képeket. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy egyik BANKBROKER-es munkatársunk pályamunkáját a kiállítás anyagában viszontláthattuk.

    Aki viszont elmegy vagy kirúgják az halál fia! :Y :F

    NO KOMMENT

Aktív témák