Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • H.Ezredes

    őstag

    válasz MPowerPH #45018 üzenetére

    Novemberben 103 benyújtott probléma volt Decemberben már 350+....

    És miért baj ha most rakom ki ??? a Totalcar-os cikk pedig mai.... Most volt kedvem / időm ezzel foglalkozni... A Fordot is láttam már régebben... Mint ahogy te is láttad meg a BMW-t is csak valahogy a BMW-t fikázni jobb mint egy Fordot vagy Hyundai vagy Kia-t....... 2011-től gyártott autók is benne vannak nem új dolog meg az összes többinél is rengeteg probléma van.... De most is elbagatelizálod ezeket a BMW meg továbbra is szar szemét... Holott van visszahívás EGR hűtőre pl.... ( Mint ahogy neked is cserélve lett.... )

    6 hengeres motorba 250E Km-t el lehet menni én azután javaslom a cserét... 4 hengeresbe 150-200E Km között valaki betartja valaki nem..... 250E Km már lifetime nem 500E Km-re tervezik ezeket..... De lehet rugózni a lánccserén semmivel se szarabb mint más autó... Tiednek se volt semmi baja le is írtad mégis szar az összes ( szerinted )

    Mai napig állítom 250E Km ig nem kellett volna a motorhoz nyúlni az autódon.... Miért szar akkor ??? és mivel te nem 230E Km-el vetted 30 ezres olajcserékkel lehet neked simán elmentek volna a csapágyaid is 400E Km-t.... Mert amikben le volt cserélve az olaj / szűrök rendesen azok nem is kopnak el.... Szívósort kellett volna takarítani meg esetleg a szívójáratokat a hengerfejbe..... Műszaki hibád nem is volt.... Miért szar??? Továbbra se értem.... Te írtad le,hogy nem volt problémád az F10-el se az E92-vel se és az F10 fórumon se volt semmi komoly.... Mára hirtelen minden szar....

    [ Szerkesztve ]

    ►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄

Új hozzászólás Aktív témák