Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zanik

    addikt

    válasz Vhiktor #1113 üzenetére

    Várj, szóval a médialejátszós képességei miatt nem ajánlották neked a Pana BD-lejátszókat? Na, ne viccelj már! Egy blu-ray lejátszó alapvetően (legális!) blu-ray lemezek lejátszására való! Így szerintem minden más csili-vili, konzumidióta-vakító képesség (pl. a nyilvánvalóan illegális forrásból beszerzett fájltípusok lejátszása) másodlagos kéne, hogy legyen a készülék BD-lejátszó képességeinek értékelésekor. Ami fontos: gyors betöltés, halk működés, egyszerű menürendszer, jó képminőség, megfelelő hangminőség.

    Nos, ezek tekintetében a budget és mid-range kategóriákban szerintem (és sok külföldi oldal szerint) a Pana semmivel se rosszabb a konkurenciánál. Nyílván egy Pioneer-t, egy Oppo-t vagy a többi high-end lejátszót nem éri utol minőségben, de az ugye már egy teljesen más árkategória (100e+). Én pont ezért 20 és 60ezer Ft között kategórikusan egyik márkára sem mondanám, hogy "nem ajánlott", hisz kisebb-nagyobb eltérésekkel kb. ugyanazt fogod kapni a pénzedért. El kell olvasni pár külföldi tesztet, ott szépen leírják, mik az adott típus előnyei/hátrányai, aztán az alapján, hogy számodra mi a fontos.
    (Érdemes amúgy egy pillantást vetni pl. erre a táblázatra az olvasók véleményéről, főleg a javítási százalékos arányát, vagy az egy évnél nem idősebb készülékek megbízhatósági pontátlagát!)

    Amúgy én is kiváncsi lennék arra a tesztre, ahol kategórikusan kijelentik, hogy a Panasonic BD-lejátszók hangminősége nem jó, vagy hogy jelentősen elmaradna a konkurenciától.

    [ Szerkesztve ]

    Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

Új hozzászólás Aktív témák