- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
-
Iludka
tag
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy az Ombre ruhák milyen minőséget képviselnek!? Köszönöm a választ.
-
raven12
senior tag
Kuponnal rendeltem Zalandoról pár cuccot, de csak 1 sál lett jó, az maradna, viszont a kupon 10k fölött volt érvényes.
Kérdésem, hogy ha a sálon kívül mindent visszaküldök, Zalando hogy áll ehhez, a kuponkedvezményt ugyanúgy levonja a visszatérítésből, mint az aboutyou, és megszívom? -
-
BoneDragon
veterán
AY-n akar 80%-os akciok vannak. Sajnos most nem tudok ranezni, jott email.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz BoneDragon #20111 üzenetére
jó része kamuakció
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
csƵ
addikt
válasz Mr.Csizmás #20112 üzenetére
Bugatti bőrcipőt vettem tavaly 8 ezerért barna színben, akkor nem vettem meg 9-ért a feketét, azóta vadászok rá, de akciósan nincs 18 alatt. Remek akciók...
35 ezrek vannak áthúzva és leárazva 25-re, sose került annyiba. -
Mr.Csizmás
Topikgazda
ami tényleg akciós szokott lenni: utolsó darabok, mérethiányos, vagy éppen csak simán nem átlagos, pl. ez irl 110$/€ az official shopban, itt 10k ez a szín: [link]
[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Mr.Csizmás #20114 üzenetére
Vannak egyébként egész jók is, például tegnap ráraboltam a Levi's pólókra, több fajta is volt 1-1 darab (női) 2700 forintért.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz babcehh #20115 üzenetére
tavalyelőtt ezt a Levis x SW kollab T-shirtet vettem emagot valami ezervhány forintért. címke és tapintás alapján eredeti
-
Ideg
aktív tag
-
raven12
senior tag
válasz haiduo82 #20109 üzenetére
de jó, köszi mindenkinek, ez jó hír, akkor marad a sál!
(ugye ezt ki is lehet használni, hogy bedobsz egy drága cuccot egy rendelésre, ha van kód, ami csak bizonyos érték felett működik, majd visszaküldöd a drága cuccot, ezért gondoltam, hogy gondoltak már rá)[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
Inkább off-ba rakom. Sport - felső aláöltözet kapcsán ki mit ajánlana? Decathlonban nézelődtem eddig. Rövid és hosszú ujjú is érdekelne. Futás-kerékpár-kosárlabda lenne a felhasználás.
-
SOAD19
addikt
válasz gingerbalm #20119 üzenetére
Köszi! Időközben leveleztem is velük, hogy ha van mód szeretném az új számlaszámomra kérni a visszatérítést. De sajnos nem lehetséges. Úgyhogy még pár hétig kénytelen vagyok maradni a ner-es bankomnál (takarékbank).
Más:
Van itt olyan férfi ember, aki meglehetősen kis testalkattal bír? Sose hordtam baseball sapkát, de csak kellene venni egyet, de nem igazán találok méretben megfelelőt. Most vettem egy S/M méretű, hátul nem állíthatós Under Armour sapkát az emagról, de még ez is nagy, ha normálisan ráhúzom a fejemre, akkor a fülemet nyomja lefelé, azaz túl nagy a belmagassága : [link]
Illetve vettem egy Youth méretűt is XS/S méretben, ami már jó volt magasságban, viszont átmérőben kicsit kicsi, túl szoros. A boltban nem tűnt vészesnek, de itthon kicsit hosszabb időre (5-10 perc) felvéve már kényelmetlen. Úgyhogy, ez is el lesz adva. Próbálgattam one size sapkákat is, de azok is nagyok, bár biztos van azokból is több méretben, mindjárt rákeresek. De, ha van valakinek jó tippje, azt szívesen fogadom.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
vittem, rápróbálok.
---------------------------
Polo Ralph Lauren Tornacipő - Longwood - P816829759003 - 43-44-45 21k[ Szerkesztve ]
-
maroni
aktív tag
Szasztok!
Az ASOS-ra a visszaküldés hogyan van?
Köszönöm a segítséget! -
Szabi®
addikt
válasz scott_free #20129 üzenetére
-
SOAD19
addikt
válasz scott_free #20129 üzenetére
Próbáltam 1-2-t, de zavar, hogy vagy az van, hogy ha normálisan ráhúzom a fejemre a sapkáét, értsd a fejem kitölti nagyjából a sapka belméretét, akkor a füleimet lenyomja, vagy ha úgy állítom be, hogy ne nyomja le, akkor egy van egy légüres tér a sapka és a fejem között, és hülyén is áll úgy.
#20131 Szabi®
Ha kól látom, ez a flexfit, az a fajta, mint az UA Blitzing. Majd lehet próbálkozok még, de it Debrecenben nincs nagy választék.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Szabi® #20133 üzenetére
Csini, igazi csajmágnes, úgysincs jelenleg asszonykám. Köszi, megfontolom.
#20134 scott_free
Nem az én stílusom, ha a golf sapkára gondoltál, inkább a sportosabb stílust szeretem. Ahogy látom elég minőségi portékájuk van amúgy, legalábbis az árból kiindulva. Baseball sapka vételének ötlete amúgy onnan jött most, hogy bicajjal közlekedek, és ha felhúzom a kabát vagy pulóver kapucniját, akkor mindig előre csúszik, és zavar a látásban. A baseball sapka, ezt oldaná meg. -
-
scott_free
senior tag
Kisebb méretű, keskenyebb sálat keresnék lehetőleg világos vagy barna színben. (Pár helyen néztem a múltkor a plázában, de mindenhol csak a nagyon széles és hosszú volt.)
Az ideális méret kb. 146x22cm lenne. -
haiduo82
aktív tag
Hihetetlen ez az AY. Felnéztem kíváncsiságból, mondván, úgy sincs semmi. Erre szembejött veleme egy Adidas Ultraboost 22 mindössze 22.000,- Ft- ért , amit nem tudtam nem megvenni. Mindezt úgy, hogy bő egy hete vettem ugyanezt a modellt a Playersroom akciójában 24ért. Szóval jelenleg a tartalék UB 22-nek is van tartaléka, őrület
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
mert_csokis
senior tag
válasz scott_free #20141 üzenetére
Starling Storm gyerek sálra keress rá, több magyar webshop is forgalmazza.
Én tavaly vettem kettőt is, világos illetve sötétszürke színben.
Puha és nem szúr. Szerintem igényes, akár elegánsabb szettekhez is megy.
Az alapára 3e forint, de tavaly kifogtam egy 50%-os akciót, így kettőt vettem egy áráért.
Például itt
A méret is hibátlan, kompakt. Nem egy kiba*ott lepedőt kell a nyakad köré tekerni...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
jcrk
tag
válasz bajnokpityu #20147 üzenetére
Már az sincs. Reggel még volt 42 és 44 is
-
haiduo82
aktív tag
válasz raven12 #20145 üzenetére
Abszolút igaz, de annyira hitetlenkedtem, hogy már csak utólag jutott eszembe, akkor pedig már elfogyott
#20148jcrk Akkor ezek szerint reggel került vissza pár darab, mert amikor én írtam ide, akkor teljesen üres volt a készlet.
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
margithid
veterán
Adidas ZX 700 HD sneaker 12k
[link]A Samsoe Samsoe márkával van valakinek tapasztalata? Egy rövidnadrágot lehet vennék tőlük, prémium márkának van írva AY-n.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest