Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz MiklosSaS #74076 üzenetére

    Yuhúúú, játszol velem wall of texteset ?! :C
    Holnap kapunk a pofánkra ha felébrednek a többiek.. ;]

    "ez nem mentseg. Ilyen erveket nem fogadok el. Ha en vagy te vagy valaki ams csinalna sajat penzebol a teszteket akkor mondom OK. De a PH! kapja a kartyakat nem veszi sajat penzbol. Tobbet kozott azert nem csinaltam en sem nyilvanosan processzor/alaplap/VGA/ram teszteket mert nem erem el a professzionalis szintet....a kezdo szint meg a noob-oknak valo."

    Nem fogadod el hogy azért tesznek be régebbi driverekkel készült méréseket mert nincs náluk mindig minden raktáron? :D
    Ne büntess már, akkor mi legyen, ne legyen teszt? Emlékszel még mit össze vergődtél amikor vártuk a PH féle FuryX tesztet, sokáig még azon voltál hogy saját pénzen szerzel nekik egyet a teszt erejéig.., lazábban, gyakorlatiasabban pls, Napoleon francia volt és ők most kicsit amúgy is a bögyömben vannak.

    "olyan hir terjeng hogy az AMD nem kuld teszt kartyat azoknak akik negativ cikket irnak rola. A lab.501 is nem hivatalosan megerositette ezt az infot."

    Ez könnyű!
    Olyan hír is terjeng hogy a Barátok közt Magdi anyusa nem is halt meg, ez sem hivatalos információ.

    "senkinek nem volna semmi baja vele ha nem a ciganyrroma josno szerepet oltene magara. Az a baj hogy a joslatjanak a 90 % sem tortenik meg. Szerintem kicsit pihennie kellene, vagy valtoztatni valamin mert ebben a tempoban a PH! olvasok fele nem fogja elolvasni a cikkeit. Maskulonben nekem tetszik ezen felul Abu szinvonala es szakmai szintje."

    Akinek a szemében ebben a szerepkörben tetszeleg az nem látott/hallott még cigány jósnőt. Aranyoszkám, jégcapretek cak egy cázas! Az van hogy technikailag már egy nyomorult Tahiti is a maga GCN 1.0-ával űrhajó egy Maxwellhez képest. Abunak annyi a bűne amennyi az AMD-nek évekkel azelőtt amikor kitalálták a modulos felépítést. Alábecsülték azokat az érdekeket és az ezek mögött álló támogatást, amik teljesen tudatosan visszafogják a piacot. Egy pillanatra sem érdemes elfeledni kikkel "versenyez" az AMD, CPU fronton ott egy Intel, VGA fronton egy NV.
    Ugyan az van dVGA fronton ami CPU fronton évek óta, van benne potenciál csak mindenki baszik rá, az AMD pénz zsebbe dugdosós versenyben akkor sem tudna rajthoz állni ha ez módi lenne náluk.
    A tudás ott van, csak nincs kihasználva, milliószor kitárgyaltuk már.

    Sokadjára felhoznám hogy azért mérd már fel kik között és kikkel szembemenve ütötték át a piacon a Mantlet csak hogy a nyomorult MS-t lépésre kényszerítsék.., Mantléba is mi mindent beleképzelt a sok állat, mai napig van olyan ökör amelyik néha dobálózik vele "mennyire befutott".. :C

    "mondjuk ezt elfelejtem hogy pont a te hozzaszolasodban olvasom. Te aki az elvek embere vagy, pont ilyeneket irsz le?
    Ezelott durvan masfel eve megszunt a scan-el levo egyutt mukodesunk. Tudod miert? Mert azt kertek tolem hogy irjak olyan dolgokat kulonbozo termekekrol ami nem valos, vagyis hazudjam meg a vasarlot hogy az a termek uberfaCCa csak azert hogy kapjak egy marek penzt toluk...meg jo arban vagyek hardvereket. Lemondtam....nem tudom megcsinalni...nekem a tokeim tobbet ernek mint egy marek penz. Irtam egy taprol olyan faCCa leirast hogy masnap minden meglevo teszt-irasaimat toroltek...ez van. Facct sem erdekel....
    De ha egy PH! szintu professzionalis magazin lefekszik csak azert mert segiteni kell a kicsit, az nagy toketlenseg volna. Olyan bun amit soha senki nem fog megbocsatani..."

    Bizonyos irányba eltolni a mércét nem közvetlenül azt jelenti hogy valótlanságokat állítani, sokkal inkább arra értettem hogy pl a Nano esetében a szükségesnél is nagyobb hangsúlyt fektetni pl a méretére, arra hogy helyből játékvíz van rajta, kvázi kis marketingel megtolni azokat a tulajdonságait amivel kitűnhet. Az AMD marketingje olyan amilyen, szóval ennyi szerintem simán belefér, marhára nem abban a kontextusban értettem amire te gondoltál. Mást ne mondjak arra, hogy férjen bele az, hogy egy aktuális újabb driverrel nézték meg úgy, hogy régebbi driverrekkel tesztelt, most számukra hozzá nem férhető kártyák eredményei közé illesztik be. Most érted, az mennyivel lett volna jobb, ha úgy mint a különböző tech oldalak nagy százaléka, odaraknak mellé 2-3 kártyák (ami éppen van..) azt csókolom. Esetleg ennyit se, lemérik az új driverrel aztán majd mindenki kikeresi a régebbi teszteket és összehasonlítja a kapott eredményeket.

    Most érted, ilyen körülmények között aki szerint ezek megbocsáthatatlan dolgok az qrva gyorsan keressen fel egy szakorvost.

    "- nem sulnek meg
    - nincs annyi hibas kartya
    - nincs BS
    - nincs csikozas
    - jobb az SLI
    - jobbak a driverek
    - jatekokban jobban mennek"

    Lol.., neharagudj..! :B :R
    Most akkor inkább nem térek ki a két kedvenc vicckártyámra a 960/970 párosra.
    Maxwellek ugyan úgy mennek 80fokig, remélem nem a lerágott csont ref Hawaiiokra gondoltál.
    Pont annyira vagy még szarabbak voltak a driverek az elmúlt fél évben mint Radeon oldalon. Jobb SLI, szuper, vásárlóközösség 2%-a megérintve, achievement unlocked.
    Nincs annyi hibás kártya? Papsza, túrjunk már valami kimutatást arról hány Maxwellt küldtek vissza elviselhetetlen CW okán pls. Szerintem alsó hangon 3x annyit (mint BS-es és/vagy forró Hawaiit) a kezdeti hónapokban de a tévedés jogát fenntartom, lehet 5x annyit.. :U
    Játékok jobban mennek.., aha!
    Köszi nekem nem kell állandó driveres buher amihez nem járultam hozzá, tegnap még ilyen az élsimítás holnap már olyan, kis shader nerf..itt, kis butított textúra ott. Vazze, ezért hol lehet fizetni?! Indulok!

    A kövi pár bekezdés pedig vagy nem arra volt válasz amit részemről beidéztél vagy már részint válaszoltam rá, esetleg korábban már 80x kitárgyaltuk. Ilyen pl az AMD marketingje stb.., amiben teljesen egyetértünk.

    Egy szó mint száz irgalmatlanul mereven kezeled a témát. Tőlem elvárhatod egy 400méteres sprint rajta előtt a földről épp feltápászkodni próbálótól, hogy 1:1 azt hozza amit egy mellette álló, szintetikusokkal telenyomott hormonbomba, akit még ráadásul hátulról tol is a többség támogatással és pénzel csak ki foglak nevetni, rendszeresen. Ez részemről a pár ampert bele esete, közlöd hogy őt támogatod mert jobban tetszik ahogy fut, azt hozza amit elvársz tőle, míg a másik nem.. :C
    Ragozhatnám ennek a hozzáállásnak az abszurditását és a hosszútávú negatív következményeinek a taglalását de semmi értelme, részint azért mert ennek a gyakorlatnak köszönhetően tart ott az AMD ahol.

    Lehet folytatni ezt a mentalitást meg hozzáállást de az AMD minden Önhibája és töketlenkedése ellenére ezzel hozzájárulnak az emberek egy-egy szöggel ahhoz a bizonyos koporsóhoz. Nem annak ténye zavar hogy látszólag roham léptekkel haladunk ebbe az irányba hanem az, hogy a puszta ostobaság mértéke annyira súlyos, hogy látszólag ebből a szerepéből a többség nem fog fel semmit sem.

    Ezek a látens élj a mának, meg a ma ereje, meg a ma jó az NV és nem érdekel mi lesz jövőre dolgok ugye amiktől hangos a fórum ez a kabaré másik fele. Nagyjából 16-17éves koromban kezdett anno ciki lenni ha valaki megragadt ezen a szinten és nem előre gondolkozott.
    Ehhez képest azt, hogy Abu le meri írni mennyivel fejlettebb egy-egy AMD-s architectúra mint a konkurenciáé annak ellenére hogy ebből sokszor a világon semmi nem látszik a fentebb taglalt dolgok okán is többnyire, szóval az semmi. Csak leírja amit a szakmaiság diktál, abba nem tud beleszólni hogy a GW játékokat ne úgy írják meg hogy a lepke farkán ne 64x-esen tesszelálja a szőrt a Radeonon, se a tengert a város alatt, tovább ne menjünk Fallout4 godrays..
    Nem egyik vagy másik oldal által hivatalosan támogatott játékokról nem beszélve, akiknél már startból nem volt annyi pénz.., értjük egymást ugye-e hogy ugye?!

    Nem mosdatom ismert hibáin felül az AMD-t de már van egy olyan, sajnos igen tekintélyes méretű "gémer" réteg, akiket olyan hosszú ideje vakít és sokszor megvezetett az NV, hogy már arra sem emlékeznek milyen volt látni. Elvesztették a józan ítélőképességüket. Ez sem érdekel egyébként, mindenkinek a saját nyomora, csak oda vezet ahova..

    Köszönöm szépen nekem most baromira jó lesz 100+K-ért egy Grenada, akkor sem kéne 980 vagy 980Ti ha éppen fele ennyibe kerülne, nem azért mert egy maki fanboii vagyok, hanem azért, mert semmi mással nem tudom támogatni az AMD-t abban a harcban amit csinál csak ezzel a pénzel. Csepp a tengerben de megtettem. Mert köszönöm a DX12 kikényszerítését, köszönöm a 2évnyi kurvajó kis Visherázást 34k bruttóért cserébe, köszönöm hogy nem buzerálnak bele a játékaim beállításaiba és mert becsülöm hogy apró pici pontként de a számomra helyesnek tartott irányba igyekeznek vinni a játékipart, szembehugyozva bárkivel és bármivel.
    Nem kurvulnak és nem basznak át. Két év alatt a 280X is egyre gyorsabb lett, egy vicc ha visszanézem a korábbi teszteket, nem volt buher hogy nagyobbat vegyek.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák