Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    válasz Habugi #74072 üzenetére

    Na akkor targyaljuk ki:

    Ugyanakkor ott van az is amit sárkánykoma említ az ominózus topicban, miszerint közel sem biztos, hogy ezekhez a tesztekhez minden alkalommal rendelkezésükre áll mindig az összes kártya, amiket az adott teszt készítésekor újra meg újra le lehet mérni az aktuális legfrissebb driverekkel.: ez nem mentseg. Ilyen erveket nem fogadok el. Ha en vagy te vagy valaki ams csinalna sajat penzebol a teszteket akkor mondom OK. De a PH! kapja a kartyakat nem veszi sajat penzbol. Tobbet kozott azert nem csinaltam en sem nyilvanosan processzor/alaplap/VGA/ram teszteket mert nem erem el a professzionalis szintet....a kezdo szint meg a noob-oknak valo.

    viszont azt had jegyezzem meg, ez az AMD pénzelheti a PH-t bármilyen formában, akár csak elméleti szinten is, ez nagyon durván búvár béka segge alatti eszmefuttatás.: olyan hir terjeng hogy az AMD nem kuld teszt kartyat azoknak akik negativ cikket irnak rola. A lab.501 is nem hivatalosan megerositette ezt az infot.

    Abu esetleges részrehajlása.., : senkinek nem volna semmi baja vele ha nem a ciganyrroma josno szerepet oltene magara. Az a baj hogy a joslatjanak a 90 % sem tortenik meg. Szerintem kicsit pihennie kellene, vagy valtoztatni valamin mert ebben a tempoban a PH! olvasok fele nem fogja elolvasni a cikkeit. Maskulonben nekem tetszik ezen felul Abu szinvonala es szakmai szintje.

    ...egy gyakorlatilag két szereplős piacon, olyan helyzetben amiben vannak, ugyan miért lenne bűn vagy megvetendő a segítendő fél irányába tolni a mércét néha.: mondjuk ezt elfelejtem hogy pont a te hozzaszolasodban olvasom. Te aki az elvek embere vagy, pont ilyeneket irsz le?
    Ezelott durvan masfel eve megszunt a scan-el levo egyutt mukodesunk. Tudod miert? Mert azt kertek tolem hogy irjak olyan dolgokat kulonbozo termekekrol ami nem valos, vagyis hazudjam meg a vasarlot hogy az a termek uberfaCCa csak azert hogy kapjak egy marek penzt toluk...meg jo arban vagyek hardvereket. Lemondtam....nem tudom megcsinalni...nekem a tokeim tobbet ernek mint egy marek penz. Irtam egy taprol olyan faCCa leirast hogy masnap minden meglevo teszt-irasaimat toroltek...ez van. Facct sem erdekel....
    De ha egy PH! szintu professzionalis magazin lefekszik csak azert mert segiteni kell a kicsit, az nagy toketlenseg volna. Olyan bun amit soha senki nem fog megbocsatani...

    Mindegy, nem szaporítom a hab-okat, csak én már azelőtt is értetlenül állok, hogy az itthoni körülményektől függetlenül mégis mi a bánatos úristenért tudott az NV akkorát robbantani a Maxwellekkel amekkorát: a valasz nagyon egyszeru:
    - nem sulnek meg
    - nincs annyi hibas kartya
    - nincs BS
    - nincs csikozas
    - jobb az SLI
    - jobbak a driverek
    - jatekokban jobban mennek

    Nagyon sokan vannak akik nagy hangon hangoztatják hogy őket érdekli az AMD sorsa, meg jaj szegény AMD/Radeon milyen jó lehetne ha.., de amikor retkes 10-15FPS-ről van szó: az AMD maganak koszonheti ahol van. Semmi gunyulodas nelkul de maga asta...igergetesek, gyenge minosegu termekek...(AM3+ alaplap, ref. es nem ref. 290/290X), problemas driverek. Az a baj hogy megvan kopva a hirneve es mar senki sem bizzik benne. Irtam 1 eve, hogy az egyik ismerosomnek ajanlottam egy 290X Radeont (Sapphire) jatekra. Kulonosen radeont emrt inkabb a BF4-et es BF3-at tolja kemenyen, neme rt a hardverekhez es nem is kivancsi rajuk, menjen oszt rendben van. Csakhat....az elso napokban BS...forro...BS...kuldte vissza, jott az MSI...ugyancsak. Aztan kiprobalt meg egy Asus kartyat....azzal is baj volt. Visszadobta a Radeont es belement egy GTX 970-be, igen a herelt 970-be...azota nagyon boldog ember...soha tobbe nem szeretne Radeonrol hallani...es is lebogtem elotte...sajat szavaval mondta hogy hozzam sem jon tobbe tanacsert. Mondjuk ez nekem franko...egy gondal kevesebb. Itt most ki volt a hibas? A rohadt NV marketing? Vagya z NV agymosasa? Vagy az AMD balfaCCoskodasa?
    Masik oldalon, ugye el tudod kepzelni ha a noob megveszi az FX-8350 cou-t es bele szugeraljak neki egy Asrock lapba...merthat irja a dobozan hogy kezeli a 8 magos FX-et...eleteben nem fog AMD-t venni... Ez is az Intel vagy az NV hibaja?
    Isszak a levuket..amit csinaltak...amig Hector tartotta kezben a ceget addig lehetett hinni nekiek...most....mind1, ne menjunk bele.

    Erre mi történik, senki nem érti hogy egy nehéz anyagi helyzetben lévő cég miért kér vaskos felárat egy olyan kis kompakt, abszolút szűk réteget megcélzó amúgy baromi jó kis prémium cuccért mint a Nano.: eleg nagy marketing hiba. Tomve vannak a boltok vele...a kutya sem szarik ra...mert anno amikor a fury X meg nem X kartyakat vartak be volt harangozva hogy jon majd egy olcso Nano....
    Ugye itt nalunk olyan 500 font a legolcsobb Nano...mondjuk ott az AMD-nek van 160 font haszna...De ha 420 volna, akkor csak 80 font volna a haszna, de lehet 4-5X tobbet tudnanak eladni...es nem mind1 hogy havi 16000 font bevetel jon csak 1 boltbol...vagy 35.000...a lenyeg hogy olcsobban vinnek mint a cukrot.
    Az AMD nem az Apple, nincs abban a helyzetben hogy vaskos arcedulat szabjon meg...mert ra sem fognak vizelni....sajnos az AMD most nem egy presztizs ceg, nem engedheti meg maganak az ilyen suletlen politikat. Vissza kell nyernie a vasarlokat akik atnyergeltek a zold oldalra, maskep zaras lesz...de orokre.

    Viszont amikor egy NV kártyáért kell felárat letenni akkor sorban állás van az utcán: hosszu sorban alltak az emberek amikor megjelent a 980Ti...kapkodtak mint a cukrot. Hogy miert? Hat mer a kartya jo, brutal teljesitmeny, brutal tuning potencial....meg a referenciaba is benne van a +250 MHz...a Fury X-et mennyit lehet tuningolni? 10 MHz-et, vagy 20-at? Meg aztan a driver is jobb....de ebbe ne menjunk bele. Az NV megengedheti maganak a magas arcedulat, kihasznalta az AMD benazasat....latod, meg a vram mizeriat sem tudtak rendesen meglovagolni. Eszembe jutt az AMD kartya toro reklama...azt is inkabb negativ visszajelzest kapot. Meg egy szerencsetlen reklamot sem tudtak osszehozzni...jah...itt is a zoldek a hibasak.

    Utalom a zoldeket a mocskos politikajukert, a mocskos aljas huzasokert. De le tudnak kemeny es komoly termeket tenni az asztalra, nem kell oket babusgatni. Pont mint az intel...hozza amit elvarnak toluk, nem kell magyarazkodni hogy ez most ezert nem jo, az mos azert nem jo....majd jovore...2016..2017...2018-ban biztosan jo lesz, meg a win16-ra nagyos odabaCCos lesz. Soha nem felejtem el a bulldozer reklamot...."meg a 6 magos3 modulos FX-6100 is meg fogja szegyeniteni az intel i7-et", mi lett a vege? Szerencsetlen herelt i3-2100 par helyen porig alazzta a 4.5 GHz-re eroszakolt FX-6100 cpu-t..
    Na itt kezdodott az AMD bukasa...hanyatlasa. A sok alaptalan kijelentesben..mert nekik mindid magyarazkodni kell.

    Mindezen felul nekem nagyon tetszik a Nano, vagyis ha olyan 400 font volna (160-170K magyar penz) akkor mondhatnam hogy jo alternativa mindenkinek. Jo az elgondoloas, es olyat csinaltak mint mas meg soha...Csak szerettem volna PH!-an egy rendes, tiszteseges tesztet olvasni,

    [ Szerkesztve ]

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák