- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz Balathruin #47351 üzenetére
Értem én, de akkor i5 hajtson egy 260 X 1 GB-t, vagy i3 egy 270 X OC 2 GB-t?
Szerintem nagyon nem mindegy játékélményben. És neki az a fontos, h gémer gépe legyen az adott keretből (200 k + monitor). Ezzel a verziókkal férek bele kb.[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
ViZion
félisten
válasz Balathruin #47354 üzenetére
Írtam, FPS multik. BF3, CoD, mittudomén, amik mennek. Nekem megállt az idő MWO óta.
De összességében Te mit tennél? Csúcs proci, gatya VGA, vagy fordítva? Ez a gyííí3 már nem rossz, néztem tesztet, videót... 280X-el csapatja a gyíí3-at és szépen viszi.szerk.: melyik részen? Néztem videót, nekem elégnek tűnt, szép a graf, nem laggolt... konkrétabban hol kevés?
Sass... ne kezdjed, nem használt, nem azt kért. Arra nincs számla, vagy garis vagy nem. Csak új, bolti garos lehet.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #47355 üzenetére
Hasznaltan egy i5-4440 es egy 270X.
i3+ 270X = gyenge CPU, nem jo
i5 + xar VGA= gyenge VGA, nem jo...karomkodasi5, aztan ha nem megy most marad az IGP sporol, nincs ivaszat+qrvazas 1-2 honapig es megveheti a jobb VGA-t!
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #47357 üzenetére
hehheee... te nem sok ügyfelet szolgálnál ki sztem. Nah, mindegy. Odarakom elé, aztán válasszon. De nézzétek meg, van YT-n ahogy BF4-et tolnak i3+280X-el, sztem meggyőző.
Ez a spórol és megveszi nem működik. Egyben, cég, számla. Nem lehet ezt-azt utána odarakni. Ami belefér 200 k-ba monitor nélkül, ennyi.
Mackó: igen, Inteles volt örökké, nem fogok variálni. Nem olcsóbb az sem.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz ViZion #47353 üzenetére
fx?
mindenképp kék?
Orrmányos, ha én feltöltöm youtube-ra az én játékomat, és oda írom, hogy s478+mx440, akkor azon játszom?
sokan nyafognak, hogy az i3 kevés bf4 multihoz
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
hszilard666
veterán
válasz ViZion #47358 üzenetére
Nem vagyok nagymester a témában, de szerintem az i3 at hanyagold, irodai gépekbe okés, de light gamingre már nem ajánlanám.
Más:
Találtam egy alienware notit 2db GTX 780M es videókártyával és egy 4 magos i7 essel, 700K +szállítás, és gondolom megvámolják még mint a picsa. Nem melegszik, nem hangoskodik, tuningolható viszont nehéz mint a dög. Pokolian kéneKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #47358 üzenetére
Dehogynem, csak elmeseltem neki milyen a CPU limit vagy a VGA limit. Aztan hogy nem lehet keves penzbol qrva es mennyorszag egyben. Vagy lemond valamirol vagy tol meg hozza egy kis penzt.
Sima ugy....
Egyebkent nem rossz az i3, de nem is egy combos CPU. Mondjuk szerintem a 270X-et meg elbirja...de multiba meg ossze fogja magat xarni.
[ Szerkesztve ]
-
xatos3
senior tag
sas nem akarsz kölcsönadni egy gta5re? XD
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt a hét második napja van, bár van akinek még ez az első munkanap a héten
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #47366 üzenetére
Igen tudom. Kezdodik a het....
Jo reggelt!
-
Whysperer
addikt
Nem haragszom és nem volt, de mivel 2 monitort használok most is és nemsokára jön 3. sajna a 7870 egyedül nem igazán bír el vele. Szóval volt van lesz teljesen mindegy kell.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
stratova
veterán
válasz norbert1998 #47326 üzenetére
Jó reggelt!
Rég jártam erren.
Akkor még egyszer részleteiben . Röviden vörös pandánk már összefoglalta.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Izomlázas jó reggelt minden offolósnak!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #47367 üzenetére
Megvetted a Crysis 3-at ?
-
V!ck
senior tag
válasz MiklosSaS #47372 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek!!!
Sasbácsi! Igazad volt, nem egy nagy eresztés a Corsair H55... 4,4GHz-en prime alatt elértem a 80fokot, pedig terhelés alatt csak 1,332V volt a feszem... szóval hurkalé.
Szerdán vagy csütörtökön jön a H80i, remélem az már megbírja... duplaradis megoldás sajnos nem jöhet szóba, nincs helyem a K350-benEgyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
MiklosSaS
nagyúr
Mondtam. A H80i valamivel jobb....nem hulladek kategoria...csak majdnem hulladek. Vegyel egy komoly legjutot ha befer a hazadba es a ramjaid is engedik.
A macska egy kozep kategorias olcsobb leghitovel majdnem hozzta a "csodalatos extreme performance" H100i szintjet~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz MiklosSaS #47376 üzenetére
Tudni kellene mekkorák a ramok, meg milyen ház is ez amiről beszél.
V!ck: Vegyél egy értelmes léghűtést, keress! Azokkal a vacak vizekkel nem mész semmire.
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
Whysperer
addikt
válasz stratova #47370 üzenetére
Ezen jót nevettem. BF3 FULL HD-ba a Titan a nyerő de azon felül a fele annyiból kijövő 280x CF mennyivel jobb! 8) 300 ezer VS 150--- és még mindig azt spawmolják IPON-on ,hogy az ATI mekkora szar....
Hja meg azt néztem ,hogy azért kíváncsi leszek a GTX 970-re mert most néztem ,hogy megtud zabálni a GTA 5 4579MB VRAM-ot képes megzabálni jó időt álló kártya annyiért! 8) Szóval pár hónapja vette valaki egy 100+ -os kártyát és 3 hónap után már az új megjelenő játék megeszi. 8) Erre kíváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
mackosajt
addikt
Jó reggelt!
Gondolkozom a DzsíTíÉFájv megvételén.
KamionosDObosLaca biztos támogatná az ötletem.
TI megveszitek/vettétek?Fiaim is lázban égnek... pedig még pár évig várniuk kéne vele, és mielőtt valami sz@ros vírust össze nem szednek a próbálkozásaikkal, addig akarom lerendezni.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Whysperer
addikt
válasz mackosajt #47382 üzenetére
Én megvárom ,hogy optimalizálják 1-2 patchhel jöjjenek rendes driverek aztán úgyis olcsóbb is lesz picivel és mehet! 8) Addigra talán már időm is lesz játszani
Viszont,ha kell valakinek:
[ Szerkesztve ]
-
V!ck
senior tag
válasz rapidsquirel #47380 üzenetére
CoolerMaster K350, HyperX Fury 1866 ramok.
Matterhorn pure, Macho 120 Rev.A beférnének az tuti, 14es hűtők már nem.
Az összes külföldi oldalon található tesztet végignyálaztam, elméletileg hozza az értelmesebb léghűtők szintjét. Egyik oldalon a Pure is benne volt a tesztben, azt pl verte. Egy másik oldalon a Macho 120 Rev.A is benne volt, Stock órajelen kb egál volt, OC alatt a H80i jobb volt, csak nem emlékszem mennyivel.
Oké, hogy 3x-os árat ez nem ér meg, de tényleg nem akarok léghűtőt... abból batár kellene, de letépi az alalapom, azt meg nem akarom.
Mindegy, úgyis kiderülJa, meg még ami tetszik: sokkal alacsonyabb a házon belüli hőmérséklet vízhűtés mellett.
Amúgy jót röhögtem a "nem hulladék, csak majdnem hulladék" szövegen
[ Szerkesztve ]
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
rapidsquirel
aktív tag
"Amúgy jót röhögtem a "nem hulladék, csak majdnem hulladék" szövegen."
Mert igaza van a Sass-nak. Ezek az "ócsó" vízhűtések fele annyit nem tudnak mint ugyanabban az árban, egy értelmes léghűtés. A helyedben inkább ugyanebben az árban de inkább mégis léghűtést keresgélnék, mivel a ramok sem magasak. Többre mennél vele.
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #47366 üzenetére
Jó reggelt neked is, GyiiLaszloAkiAHetenMaMegyEloszorDolgozniEsNemJelenikMegANemPangoTotyikbanTulGyakranMertNagYonDolgozikAMunkahelyen
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz norbert1998 #47390 üzenetére
szia Norbi, jó az elnevezés csak nem pontos...
én tegnap is dolgoztam
keresztapám volt aki lógott tegnap
a többi igaz majdnem
de tény hogy meló van mint atom, ezért is vagyok csendesebb"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
V!ck
senior tag
válasz rapidsquirel #47389 üzenetére
Ez tök igaz, nem is vitatom, csak mindenképpen ki akarom próbálni, későbbiekben pedig szeretnék építeni egy normális vizes rendszert, de azt szerintem csak év végén vagy jövő év elején
Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.
-
MiklosSaS
nagyúr
A viz es a jatek-viz kozott olyan a kulonbseg mint a Bugatti veyron es a trabant 601 kozott. Enyhen fogalmazva nem egy kategoria. E-faccnak jo, de semmi masra. Volt ketto darab....meg egyszer csak akkor kellene ha nagyon ra volnek szorulva. Egyetlen elonnye hogy barmilyen ramokat hasznalhatsz. De rengeteg a hatranya...
(#47379) rapidsquirel: majdnem uyanaz
(#47382) mackosajt: kesobb meglesz. Az az a kategoria hogy jatszani kell, minden GTA-t jatszottam....
(#47387) MrM94 : jo reggelt
#47388) Balathruin: +9999
(#47389) rapidsquirel: igen, fele annyiba kerulo leghutovel megvered. Aki erre azt mondja hogy "performance" huto az nem tudja mit jelent egy rendes huto.
(#47391) Lacielvtars: te is ma kezded a melot?
-
ViZion
félisten
halló!
Csőlézerünkre van egy kis szabad kapacitás, ha kell valami, akkor vágjuk... Csak szólok
i5+270X OC ajánlatot kapott, ennyi. Nézegesse.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest