- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #2850 üzenetére
...komolyan nem kötekedés, de ezeken kívül mi a dolga a tápnak? OK, legyen hatékony is, de kb. minden fontos dolgot tud... Mondjuk azon meg sem lepődök már, h Neked nem elég
FX-8350-ed végül még nem kelt el?Ta-daaaam. Eszembe jutott, h van egy procim még: Sempron 140, igazi csiszolatlan dájmond. 2,7 GHz alapon, mind az egy mag. Felraktam apróra... egy nagyobb összegért, amit blokkba ölhetek majd
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
Jogos, beírhatnám a hirdetésbe, h 2,9-et vitte Prime stabilan...
Miklossssssas, 8350-be beszámítod? Jól jöhet még...Biztosan nem BE, de őszintén nem is volt értelme, nem is volt cél a hegesztése, csak szükségmegoldás volt. Szvsz másnak is arra kellhet, vagy kis konfigba esetleg.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #2848 üzenetére
ha esetleg találsz kint jóárasított I7-est... érdekel
a memóriára láttam más is rátalált, de egyelőre még "óvatos"
sebaj hátha 1x nekem is szerencsém leszha meg esetleg az I5 re itthon lenne addig vevő legfeljebb beledobod a pakkba és innen majd elpostázom. spórolnátok rajta egy keveset
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Jim76
aktív tag
Hát... Gyerekek, az FX topic-ban olyan szinten kezdenek eldurvulni a dolgok, hogy hajszál híján hülye idióta k*tsög minden Giga és ASRock tulajt... azt hiszem onnan tényleg kiszállok, már csak jóérzésből is. Tapasztaltam már ilyet másik fórumtopicban (autós, nem pc-s), hogy beszabadult 1-2 olyan, akit felvet a pénz (nem panaszkodom, vagy irígykedek, ne értsétek félre , havonta kifutná pl. egy ROG+8350+780-as konfigra, de mégse szánok rá annyit, és gondolom nem én vagyok ezzel egyedül itt), és azt a kifejezést, hogy "ár-érték arány" hajlamosak nem ismerni, viszont mindenki, aki nem tudja a legdrágábbat venni, és főleg nem asus-t vesz, az mindenképp idióta, azon esetleg viccelődni lehet, de, hogy hozzászólnia kár, vagy kérdeznie, az biztos. Erre egy szó jut eszembe: szánalmas. Remélem kirázzák ott a rongyot, és kitisztul majd az a topic.
Mindenesetre örülök, hogy ide érdemes betérni meló után, itt még nem éreztem magam sz*rházi senkinek azért, mert ASRock lappal merek bepofátlankodni a magasabb kasztba tartozó Asus tulajok közé...
There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Shokkolo #2857 üzenetére
Igen, kicsit pezsdult ma az erdeklodok szama a ramokert, hetfoig nem lepek a licitel, majd amikor kezd lefele jarni az ido. Remelem a tied lesznek.
Ha kapok egy i7-et jo arban szolok !
Az i5 meg nem elado mivel a gazdaja nincs itthol, de el fogja passzolni mivel az i5-2500K + asus maximus IV Gene + Radeon 7950 nem hasznalja ki, azt mondja mar eltelt 2 honap es be sem kapcsolta a gepet. Laposon dolgozik. Kar a processzorert mert amiota megvan neki 1 mhz-et sem volt tuningolva.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Shokkolo
addikt
ahogy a videjóban megmondta emberünk
"jó-jó, csak sok a kötsög"Nem értem mire jó ha az emberek verik magukat.
Mindenki vegye azt amire
1.: szüksége van
2.: telik rá
3.: rászánjaNekem az AM2 konfigom volt az első amibe nem asrock lap volt.
És egyetlen gépem se szállt el laphibából.De látom megint igaz édesapám kedvenc mondása: a pénzzel nem feltétlen jár az ész is együtt
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
Hat igen, reszben igazad van , mivel sok azert vasarol asus-t mert most az a meno. Sok jo alaplap van asus-on kivul is, de az is igaz hogy rengeteg a xar koztuk, legyen az asus vagy asrock vagy msi, giga,...
Nekem peldaul nem volt jo tapasztalatom a asrock Z77 Exreme6 -al, de az egyik ismerosomnek rendben volt minden az Extreme4-el.
En azert veszek ROG alaplapot mert tetszik, de tisztaban vagyok vele hogy egy gigabyte vagy MSI is kiszolgalna a fele annyi penzert, de azert nem xarom le azt aki asrock-t vasarol.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Mahrenburg
őstag
Mi újság, Herr Übernemvagyokméltóráhogymegszólítsamolyanhatalmas Sassss, megjött(ek) a ROG-lap(ok) ?
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #2862 üzenetére
Mondjam ? Inkabb Hetfon ! ok?
-
ViZion
félisten
Én azért vettem Asus-t, mert a megrendelt ASRock-al el sem indult... Ment vissza. Mivel nem volt csak Asus M5A97 meg vmi űbertuningos, így ez lett. Nem bántam meg. Belépős ASRock lapokkal voltak bajok, de az minden márkánál probléma. Asus okosan csinálja: ugyan ez a már kicsit befuttatott név, csak pár hónap múlva mögé írja,h LE és kész a butított... Nah, ez szemétség. Sokan be is cumizzák sajnos.
Amúgy AM2+ időkben a Giga UD széria indulásával nagyon jó lapok születtek, ahogy MSI MC-k is jók. Viszont a belépős MSI (minden socket) hulladék, rengeteggel volt bajunk...
Jah, FM1, FM2 több konfig problémamentesen ketyeg a tizenpárezres nagyon alap ASRock alaplappal, köszönik szépen
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #2864 üzenetére
Na jo elmondom ! Zsir Ujjj, Asus Maximus V Formula ! Csak nem akartam szolni amig nincs a kezemben.
Elmondom hogy volt, ma reggel lepek be a raktarba, szedem ki a dobozt, izgulok, latom V Formula, huuhha, de jo stb. Kinyitom a dobozt, remulten nezem hogy az alaplap hianyzik belole. Na gondolom xarba vagyok, jon a 3770K, a Sabertooth-ot eladtam.... most leshetek valami kozep-also kategoriat 2-3 honapra.......
Mergesen raszolok ott az egyik tagra hogy hol az alaplap a dobozbol ? Remegve szol a tag hogy o nem tudja, de megkerdezi a raktarost. 1 perc mulva jon a raktaros, az egyik fiokbol kivette az alaplapot, azert volt megbontva mert szuksege volt egy s-ata kabelre. Nezem a lapot, sohasem volt hasznalva, be sem volt meg szerelve ! Visszem is magammal az irodamba, jon a raktaros a s-ata kabellel a kezebenhogy mar nincs szuksege ra.
Az alaplap hetfoig/keddig bent van a meloban (lehet Hetfon kisszalas lesz mas ceghez) amedig a fonokom nem mondja hivatalosan ra az ament, addig nem hozom el. (99,99 % hogy rendben lesz minden).
Aztan majd kiagyalok egy marketing strategiat hogy meg vegyem !~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #2866 üzenetére
Raktárosnak vigyé' egy sört, aztán tessék nekem is keresni valami 990 chipsetest
-
MiklosSaS
nagyúr
Van egy FX-8350 alapu 990 chipsettes "workstation" masina, majd amikor bontasra kerul ... rad is fogok gondolni.
Dehogy viszek neki sort, meg azt fogja gondolni hogy jo dolgot muvelt !!! Nem , le kell jol baxni hogy maskor mindent tegyen vissza a helyere, nem kell az izgalom !
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz FatalEror #2869 üzenetére
Rendes? Ha Sasss karmai közé került, akkor elszenesedtek a lábak néhol
Sebaj, azt az 5-8 ezer forintot bevállalom értesass: ár? Revizió?
Amúgy régebbi lapom Giga volt, szerettem. Szép ez is. Asus a haswellnél is elég puruttya színeket talált. Miért nem jók az alapszínek? Miért kell minden csatit színezni? Ha egyforma mind, és nem tudja vki összerakni, akkor jobb is, ha szakemberhez viszi.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Ez annak idejen 137 volt, de neked a mostani arnak a felenek a 90 %-ka [link]
De meg varni kell picit, ra ! Gyozkodom a fejeseket az opteronra
Igen, szerintem az asus elbaxta a szineket a ROG szerian kivul. Pocsekok nagyon azok a lapok. Ellenben a gigabyte-ok tetszenek
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz FatalEror #2875 üzenetére
Hhehehe, a ROG-nak mas a tortenete, majd ha minden rendben van akkor elmeselem. Mas akart hasznot huzni aztan nem lett belole semmi.
Vagyis elmondom most mert nem titok, valaki megvetetett a cegel egy ROG lapot. Vagyis lett volna valami olcso B75 a gyakorlatban, elmeletben pedig egy maximus V Formula, a volt kollega uzletelni akart csak hamarebb kerult lapatra, a lalpot csak a postas 2 hetre ra hozta mert nem volt keszleten a cegnel ahol vasarolni szokot a ceg. En nem tudtam rola mert a gyerek egy rangletraval foljebb volt annak idejen mint en (most en toltom be a helyet). Jo story, mi ?
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #2877 üzenetére
Csak legyen a kezemben, legyen meg a cpu-is aztan kivancsi vagyok mit tud. A Maximus IV Gene volt a legjobb alaplapom az elmult 3 evben. Kivancsi vagyok.
-
Shokkolo
addikt
válasz Mahrenburg #2877 üzenetére
Ez rendesen szép
Milós: ilyen céget én is szeretnék azért
Nálunk amit el lehet hozni, az max a Fujitsu desktopok a régi "jó" kis C2D -kkel meg 2 giga DDR2-vel 5 év fölötti átlagéletkorral"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz MiklosSaS #2882 üzenetére
Jaaaah bocs, nem vagyok agyilag toppon...
3 órán át élvezhettem a balseb. vendégszeretetét.
barátnőm eltörte a kezét szép kis szülinap lesz ez így...
ráadásul ami ott megy tragikus.De mivel parancsba kaptam h. éljen a jókedv:
Legalább élőben láttam az Adams Family -t a balseben"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #2878 üzenetére
Mindannyianfelnézünkrámertolyanmagasanszálla Sasss - Én is kíváncsi vagyok, hogy hogy jön be Neked...
Shokkolo - Isten éltessen sokáig! Ha nagy lesz a buli, akkor tényleg temérdek kidőlt "paripa" lesz a végeredmény...
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Shokkolo
addikt
válasz Mahrenburg #2886 üzenetére
Köszönöm
Semmi nagy buli, de ha valaki erretéved és meghúzza a fülem, nem mehet el szomjasan
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Shokkolo #2893 üzenetére
Koszonom, igen sokkal jobb mint a xar "ocso" whiskey.
macska, iszol te is velunk ? A kover sasssal meg a SantaParipaval ?
Jo volna ha ide le is irnank a skype elerhetosegunket. Lehet valamikor majd csinalunk egy virtualis ivaszatot. Lehetlesz majd jokat rohogni, Kezdem en:
Nagy Kover Sasss : miklos.fogarassy
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Ezt ismered? [link], az egyik legjobb rock-zene hangja. Nagy muvesz, minden tiszteletem az ove, volt szerencsem szemelyesen megismerni.
Nagyszeru ember !A masodik a kedvencem toluk ! Mennyit enekeltuk az egyetemen .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest