- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xatos3
senior tag
nekem meg van
kingston v200+ 120 gb
hyper x 240gb
radeon r3 240gbés mind3 müxik azt jóság van
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Jakuskacsa #103504 üzenetére
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #103507 üzenetére
Linkeltem egy képet hogy kb kiknek az igényszintje annyira csak a felszínt látni és elfogadni azt ténynek vagy igazságnak hogy pusztán ez alapján döntsön/válasszon/válogasson vagy márkákra vonatkozó kijelentéseket tegyen.
Mit foglalkoztok ezzel a fogyasztóállat agyrémmel, a Sas sem zokni agyilag, nem gondolja komolyan, csak annyira mélyen beletáncolt már hogy úgy van vele milyen lenne már így utólag kitáncikálni belőle és nem enged. Eresszétek el..
Továbbá egy ős nagy troll, még simán kiderülhet hogy csak az erdőbe lettetek beinvitálva..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #103507 üzenetére
Nem nemzetközi statisztikát tárgyaltunk ki hanem a magyar Ipon VS az UK scan-t.
Amig az Ipon elad 30.000 ssd-ét addig a scan lehet 1 milliót, mivel az angol a kocsija hamutartójából összekotor egy ssd-re valót, addig sajnos otthon néha pár embernek spórolnia kell hogy megvegye.
@Hablatyi: te mit szólsz bele? Hagyd már had zongorázzak a Samsung-harcos idegein kicsit. Lassan be kell ismernie hogy ami nem Top tõlük az egy fos. Legyen az ssd, memória, telefon vagy hütõ.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MiklosSaS #103514 üzenetére
Akkor, csak, hogy szép és kerek legyen..
A 60 millióból, hány jelzett vissza az adott SSD működéséről, és állapotáról?
Jó, és itt 1 helyen a 10-ből..
Feszegethetitek itt ezt még 1 ideig..
Valszeg kilyukadunk oda, hogy közel azonos a visszajelzési arány..
Izé, mit ismerjen be? Hogy ugyan úgy egy tesztről beszélsz lényegében, mint Ő? Nyihaha..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
DR|FTK|NG
veterán
Milyen ~500GB-os SSD-t vegyek 40k körül programtárolásra? SATA-s is lehet, de az M.2-es volna az igazi, mert akkor nem kéne bekötnöm még egy moduláris tápkábelt.
-
-
xatos3
senior tag
válasz DR|FTK|NG #103518 üzenetére
létezik molex to 3 sata tápkábel is meg sata to 3 sata is
külpolitika:
most komolyan trump fog győzni?[ Szerkesztve ]
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
Beretvás
veterán
megy még a szájkarate? komolyan annyit tanultam ma az ssd röl mint még soha.. kicsit még utána olvasok néhány dolognak azért.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Elvileg éjszaka jön a Horizon 3 demo. Reggel valszeg ki tudom próbálni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Beretvás
veterán
most meg már alszanak.... ejj ejjj
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #103505 üzenetére
Vegyük alapul inkább az antarktiszi statisztikákat, elvégre több millió pingvin nem tévedhet...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Habugi
addikt
-
HSM
félisten
válasz hackeeeee #103503 üzenetére
Hát igen, egy minőségi 850-es táp nem olcsó.
Szerencsére nekem mérsékelt tuninggal untig elég az 550-es.(#103505) miklosss2012: Mond az neked valamit statisztikából, hogy ha jól csinálod, akkor nem számít, 10 vagy 60 millió az adat? Ugyanis az 1% az itt is egy % meg ott is. Azért ez nem egyetemi matek, lol....
(#103514) miklosss2012: Igen, csak míg az Ipon rendesen termékenként ír statisztikát, a scan-féle "SSD+Sasmung" mélységű statisztikával sokra nem megyünk.
"hogy ami nem Top tõlük az egy fos"
Erre is számtalan ellenpéldát tudnék, de felesleges. Ha neked így könnyebb az élet, gondold ezt. Én meg megnézem szépen,mit veszek. És igen, viszonylag olcsó Samsung hűtőm, mosógépem és telefonom is van vagy volt, és jelentem szuperül működik mind. -
MiklosSaS
nagyúr
Na akkor leirom meg egyszer utoljara mindenkinek akit erdekel. Ha megertitek, rendben van ha nem akkor is jo. Vasarnap este van, nincs kedvem olyan valamin lovagolni amit masik forumon mar reg atugrottam volna.
2012 kornyeken beuzemeltettem vagy 30 darab Crucial SSD-et ceghez, lecsereltem az osszes nem brand szamitogepben az oreg hdd-okat ssd-re OP rendszernek, adatnap meg ment bele a WD. Akkor azert valasztottam Crucialt mert arra kaptam jo ajanlatott...
Teltek multak az evek jottem emberek milyen gepet/kartyat/ssd/processzort vegyek kerdesekkel...SSD-bol ajanlottam Samut is, meg mast is. Amig par Samsung befosott par honaposan.
Amire figyelmes lettem az az volt hogy a Plextor es a Crucial mindig kivaloan allta a sarat....aztan elkezdtem egy rovid ideig dolgozni a scan-nek, ott par informaciohoz hozza jutottam (beszallitok, statisztikak, kulonbozo cegek akik javitanak, stb) es mindig tema volt hogy melyik a legjobb memoria vagy ssd.Mult ev decembereben le szerettem volna cserelni a jo oreg Vertex 4-es SSD-met , felhivtam a havert a scan-tol hogy rakerdezzek hogy meg mindig rendben van a Crucial..mert nem tudtam donteni...Crucial, Plextor vagy vegyek a nagy gepemben egy premium Samsungot. A srac masnap felhivott es elmondta hogy az ok altal elvegzett statisztika szerint a Samsungnal 8 % /ev, a Crucialnal 2 % / 2ev es a Plextornal kb 2.2 % /ev, ez az atlag...vagyis az elso 1-2 evben ergo garancia idon belul ennyi SSD fosik be.
Tehat, ennek fuggvenyeben maradt a Crucial.En nem kezdtem vitatni az ok eredmenyeiket, tokeletesen megbizok bennuk, jobban mint barmelyik szakiba itt a PH!-en, mivel ok nem par darabot teszteltek sajat felhasznalasuk alatt...hanem ceges szinten evi tobb millio SSD-et adnak el. Barmikor barmire kerdeztem ra, az mind beigazolodott....nekem eleg volt ennyi...
Aki elfogadja, aki nem nem erdekel kulonosebben...vasarnap este van, filmet szeretnek nezni szajkaratezni az Ipon vagy a sajat felhasznalasra vett ssd-rol...
Majd amikor hasonlo ismeretsegetek lesz/van..es meg tudja cafolni azt amit leirtam beszelhetunk a dolgokrol...de amig tizes nagysagrendu ssd-rol megy a csipkelodes addig csak az idot pocsekoljuk.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
caindwan
aktív tag
válasz Methionyl #103386 üzenetére
Ezt most konkrétumok nélkül találtam Azt az animét pedig képek alapján úgy ítéltem egy hete, hogy nem fogom megnézni
(#103421) nagynorbiman: Ha nem teljesen fontos, szerintem inkább még gyűjts rá, nehogy megint híg levesbe mártsd a kezed az óccó cuccal és csak rosszabb legyen a helyzet..
(#103489) norbert1998: elég csini
(#103491) Gyuri27: Tudsz te azért jókat is linkelni
-
xatos3
senior tag
fúúúú erre mennyi zenét le lehet tölteni.....
-
törölt tag
Nyernék valamit azzal ha erősebb procira váltanék, miközben a VGA kihasználtság már így is majdnem max? ha néha beesik az fps az javulhat erősebb processzorral?
-
Lacielvtárs
nagyúr
munkamentes hétkezdetet kívánok
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Beretvás
veterán
Hasatokra süt a nap......
-
Jakuskacsa
senior tag
Jó reggelt... sűrű délelőtt vár rám, érkezésemre csak a nap legmagasabb állásánál számítsatok!
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- SSD ÚJ BONTATLAN ELADÓ 128 GB 240 GB ÚJ
- Kingston A2000 1TB M.2 SSD / CSOMAGKÜLDÉS
- Eladó Gamer PC - RTX 3070 OC 8GB + Intel i5-12400 / B660 / 32GB DDR4 / ARCTIC
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest