- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Letiltotta a DLVR megkerülését az Intel új mikrokódja
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
válasz Pro!Petya #14243 üzenetére
Én is csak néztem tegnap este, hogy driver hiba vagy a monitorom kalibrálása szállt el???
Nagyon zavaró és felesleges is. Remélem mihamarabb kiveszik a játékból ezt a marhaságot.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
bul07
nagyúr
Nem értem én ezt alapvető hibákat nem tudnak javítani, sőt még raknak is bele
Breakthrough módba nem javították a 3pár pontnál a járművek javító pontjának a elhelyezését
Még mindig nem lehet se lőszert/javítást elvégezni mert szürke zónába kerül a javítótöltő pontEltűnt hogy mennyi élet van még hátra a körből, de tényleg ilyen ordas nagy hibát
Na meg eltűnt a feladat értesítő is, mondjuk hogy a napi feladatba teljesítésre került valami
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
dkess
őstag
Én 99% -ban Breakthrough -t játszom. Ezen a lőszeres dolgon én is gondolkoztam. Szerintem ezt nem hibának gondolták, hanem direkt van így.
Egyfelől az új 'A' és 'B' -ről visszajárni töltögetni a nagyfolyón át - hát kb. elmenne vele az idő. Érdemes így megoldani, hogy ne legyenek kempelgető meg a map hátulján utazgató tankok. Igenis előre kell menni és beosztani. Másfelől ekkor a támadó németeknek 2 tankjuk lehet. Amennyiben elvesztenek bármennyit, akkor nem kapnak újat.
Tehettek volna töltőpontot az új 'A' és 'B' -re, de nem tették. Igen, az ezt követő hármas pont 'C' -jére kell menni tölteni, ami ráadásul az angol kezdőre néz (kockázatosabb). Azaz akkor egy teljes javítás/feltöltéssel kell kihúzni addig vagy a végéig. Nincs kempelés/map hátuljén körözgetés meg alibizés - menni kell és pontot foglalni, ha nem akarod letenni a tankot. Minden egy irányban mutat - ez nem bug, hanem játékmenetet előremozdító feature.
A mondandód többi részével maradéktalanul egyetértek.
-
lofagi
addikt
válasz guftabi96 #14254 üzenetére
Úgy látszik,hogy Májusig még várni kell a pályára, aztán meg majd csak Júniusban. Ezt azért ők sem gondolhatták komolyan...
Azt mondom, ha lenne még kb 5 pálya, akkor ráérne ezek a pályák a későbbiekben, de így. :\
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
l.skywalker
félisten
Főbb pontok kiemelve:
3. fejezet: Trial By Fire
Firestorm - március 25.
Combined Arms (új misszió) - április
Mercury (új pálya) - május
Outpost (új játékmód) - június4. fejezet: Defying the Odds (júniustól)
Up Close and Personal (új pályák és játékmódok)
Marita (új pálya)
Urban Combat (új pálya)5. fejezet (őszi kezdéssel)
Dice azt mondja, hogy a 4. fejezet azoknak fog kedvezni, akik kedvelik a közelharcot, az 5. fejezet viszont egy teljesen új hadszintérre fog épülni.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nimmrody
tag
Pingvines nem lesz ebben?
Az a legjobb )
-
Topikgazda
-
tyielow
aktív tag
Nálam az update full befosatta a gépet, más progik is befagytak. In-game meg nincs audio... minden fillért megért ez a játék!
YouTube: toty1ka
-
bul07
nagyúr
Régen volt
A második és harmadik körnek ugyan az volt a pontja, képen is látható faházikó mellet
De hátrébb tolták és így harmadik körre a szürke zónába kerülMilyen észerű indok van arra hogy sehol nem lehet lőszer felszedni a harmadik körben
Pont hogy ezzel érték el hogy nem fog támadni a páncélossal mert nem tud lőszert felszedni így ha kifogy még magát se tudja megvédeni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Locutus
veterán
válasz l.skywalker #14259 üzenetére
Nem lesz ez rossz, jön itt tartalom még idénre úgy néz ki. Több új map, új módok, és hát a BR is nyilván kitart jódarabig. Ha BR sok új eladást jelent, talán még fel is gyorsulhat újra a fejlesztés, az eredeti tervek szerint.
Bár igazából mindegy mit mondanak vagy csinálnak, mert ha van rajtuk sapka, akkor miért van, ha meg nincs akkor miért nincs.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
BullKoxa
őstag
válasz tyielow #14262 üzenetére
Így már értem mért tünt el a Realtec hangcucc ikon a tálca jobb sarkából. Itteni emberrel játszottam és mondtam volna neki nekem hogyan van beállítva a mikrofon, mikor látom sehol az ikon. Pc Restart, és érdekes ott van, míg nem játszom a hibátlan BFV-l .
[ Szerkesztve ]
-
BerserkGuts
őstag
Nincs is BR méég majd csak 28-án?
Most letöltött egy köteg semmit wondershön12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
tyielow
aktív tag
válasz BullKoxa #14265 üzenetére
Restart nekem is megoldotta.
Az imént toltunk egy meccset, 1x csak kidobott. A főmenübe. Ahol indította egy friendem a squadjával a játékot. Létezik hogy emiatt dobott le, hogy ő rögtön egy másik squaddal indíthassa a meccset velem????!!!
[ Szerkesztve ]
YouTube: toty1ka
-
l.skywalker
félisten
válasz BerserkGuts #14267 üzenetére
25.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #14259 üzenetére
5. fejezet: Csendes óceáni hadszíntér
Legalábbis az Art of Battlefield V. könyvben ez a kép van:
Awakening the Giant: mibe, hogy ez Pearl Harbor lesz...
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
gery14
senior tag
Nekem a frissítés óta nem omlik össze visszont uj map legalább 4 jöhetne plusz uj fegyverek mert rohadtul unalmasak már amik vannak pályák es fegyok is.. Amugy ezt a co-op dolgot nemtudom minek erőltetik még egy emberel nemtudtam játszani 😂
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
addikt
válasz l.skywalker #14270 üzenetére
Ígéretesnek tűnik! Ha ezeket hozzák és az előzőleg általad linkelt útitervet tartják, akkor év végén talán hajlandó leszek beszerezni a játékot egy akció keretén belül.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
bul07
nagyúr
válasz guftabi96 #14266 üzenetére
12-13 hol???
Nem csak 9 pálya van?És ha jól értem amit eddig néztem, nem lesz új pálya csak a Narvik pályát megnövelik BR miatt
Az nem új pálya max egy kicsitTöbbi módhoz kellene gyorsan nagyon gyorsan min 3-4pálya.
Nem majd valamikkor[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Ezzel az updatel jól elb... ták az AP mine-t....
-
lofagi
addikt
JackFrag se boldog,hogy nincs új pálya, csak MÁJUSBAN! LOL
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Aventador91
őstag
válasz ice cube87 #14207 üzenetére
az egyetlen dolog amiben jobb lesz mint a többi br játék, az a hangok. itt tényleg hallod rendesen még azt is ha rohadt messze lőnek
-
Leon77
őstag
Tegnap kipróbáltam az új patch-et.
Első benyomások: Darabosabb lett a játék érzetre. Lett egy új bug, ami eddig nem volt, panzerfaust, ha kifogy, akkor is előveszi néha (ami ugye röhej, mert azt eldobod) és lehet vele célozni is, kiugrasz a bokorból és lősz, de nem történik semmi és amíg felocsúdsz a tank szépen kiszed. Ezt elég gyakran csinálja, eddig, ha elfogyott, akkor hiába nyomtam meg a gombot, nem vette elő.
Játszottam cq-t is. Tudom, lehet csak az én mániám, de nem hiszem el, hogy még mindig hibásan képes mondani az elveszett objektíveket. Atention, we have lost objective delta.
Erre felkapom a fejem, hogy mi??? Az majdnem az utolsó obj, és mi dominálunk, nézem a mapot és B-t veszítettük el...
Egyébként szvsz rendesen megfogyatkozott a játékos állomány. Frontlines a kedvencem, 2 hete még kb két oldalt le tudtam görgetni a szerver keresőben, tegnap este meg, igen péntek este, meg alig volt háromnegyed oldalnyi és ott sem mindenhol volt telt ház. mentem játszani, Meccs után meg félház maradt és kábé a csata feléig sikerült elérni a közel tele szintet oldalanként 14-16 játékossal.
Megvárom a BR módot, aztán meglátjuk, lehet majd ősszel előveszem, hátha lesz pár új pálya, meg talán lesznek custom szerverek stb, nem értem miért nincsenek még...
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Leon77
őstag
válasz sixpak #14278 üzenetére
Lehet, angolul mondja, hogy Berta lol én tényleg deltát hallottam. THX
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
giornalista
senior tag
wow, ez a roadmap óriási csalódás. jól mutatja, hogy mekkora gondok vannak ezzel a játékkal és ezzel a fejlesztőcsapattal. látványosan nem tudják, hogy kell live service-t csinálni, és az is látványos, hogy még most sem tudják, hogy hová scale-eljék a játékot.
eltelt fél év és a microtransaction-öknek se híre, se hama. mondjuk egy normális assignment rendszert sem tudnak csinálni, szóval talán jobb is így, de vegyük észre: a gyengébb sale-ek után ez a fajta monetization lenne az, ami életben tartja a játékot.
na most, ezekért a béna skinekért senki nem fog pénzt fizetni, a Battlefront 2 után a lootboxok ki vannak zárva (pedig a R6S remekül megél belőlük), a Premium pass-t megígérték, hogy nem lesz. mi marad? a játék konkrét kiherélése.
10 pályánk van 6 hónappal a launch után. siralmas. most jön egy BR mód, tavasszal még egy pálya, a nyáron még egy vagy kettő, de megy a titkolózás.
tényleg ennyire nem értik a realitást, hogy ennél a játéknál nem a titkolózással, a "can't wait to tell you more!"-al fognak játékosokat és bizalmat szerezni, hanem a teljes nyíltsággal.
a roadmap gyakorlatilag megmutatja, hogy ennek a játéknak vége. a DICE képtelen live service modellben gondolkozni. házon belül évekre előre meghatározott, fix tervnek kellene lennie, de valószínűleg nincs. attól függnek, hogy az EA mennyi budget-et hagy a fejlesztésekre, az meg a microtransaction-októl függ, amelyben meg aligha bíznak eléggé. ebben legalább igazuk van.
totális földbe állás ez. inkább tartották volna meg a premium pass-ot akkor, csak lett volna mondjuk 30 euró, nem egy teljes játék ára. ennek így semmi értelme.
-
zzola
titán
válasz giornalista #14280 üzenetére
9 pálya van, nem?
-
Topikgazda
Én még mindig tartom ez a játék 1 évvel korábban lett kiadva, mint kéne... nagy fafej volt aki ez kierőltette a piacra és nem látta hogy nincs kész semmilyen szinten. EA vagy DICE menedzser volt tökmindegy... remélem az állásába került.
Egyetlen menekülő utat látnék én itt most, ha komolyan gondolják... hogy szépen, mint a BF1 Revolution kiadás is volt, "újra elindítják" ezt a játékot idén ősszel és szépen addig dolgoznak az új pályacsomagokon, legalább két-három nagy méretű csomagon amit utána megjelenéskor és a következő negyedévben kiadok stb.
Ha én most ott lennék és erről dönthetnék ezt csinálnám.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
sixpak
nagyúr
Nekem már régóta ugyanezek a bajaim a játékkal.
Már amikor kiderült, hogy nem lesz premium, akkor tudtam, hogy ezt megszívja mindenki.
Ott tartunk jelenleg, hogy egy ingyenes játékba több órat raktam másfél hónap alatt, mint amit 80 euróért vettem, fél éve.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
zzola
titán
válasz FollowTheORI #14282 üzenetére
+1.
Ha ilyen kaki marad a fejlesztés, 0 új pálya, akkor én befejeztem az EA játékok vásárlását!
Úgy is jönn access PS4-re, majd évi pár ezer forintért jó lesz nekem is, ami bekerül a csomagba... -
Lendova
őstag
válasz CptAdamica #14283 üzenetére
11 napja voltak egy event-en, ahol zárt ajtók mögött játszottak kb 2 órát. Ami gameplay-t látsz tőlük, azt mind akkor vették fel.
All fiat goes to zero.
-
BerserkGuts
őstag
válasz FollowTheORI #14282 üzenetére
Jó az így mert különben mivel játszanánk?
Ez egy beta teszt
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Leon77
őstag
válasz giornalista #14289 üzenetére
Én valahogy kötve hiszem, hogy 10*akkora lenne, másrészről pedig ha kiadnak egy nagy mapot akkor az nesze paraszt, ez felér vagy 5 mappal?
A Bf1-et megvettem, de sokat nem játszottam vele, mert nem nagyon jött be az I. vh-s feeling.
Amikor bétáztunk BFV-el oda-vissza voltam, hogy milyen jó..... erre van 9 map....
csak reszelik a bugokat, minden egyes patc-el, amivel megszüntetnek egy bugot, csinálnak másik 10-et.És nálam ki is fulladt a játék, megvárom a BR-t, hátha jó lesz, mivel még nem játszottam ilyen játék módot, ha nem jün be, akkor majd ősszel visszanézek és minden percet, amit a gép előtt töltötenék plusz futással fogok...
-
l.skywalker
félisten
cdkeys-en Xbox-os verzió ~7500HUF [link]
-
Leon77
őstag
válasz kisza25 #14293 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy 64 emberrel egy ekkora pályán mi lesz, unalom, vagy sem??? Meglátjuk. De azért valljuk be, nem ér fel plusz 10 pályával így látatlanban sem.
-
Topikgazda
válasz Leon77 #14294 üzenetére
Nem néztél videókat róla?
Kb perceking futkorászás, aztán lövöldözés... vagy te lősz le valakit vagy téged... aztán futkorászás tovább.
Meg sasolhatod észreveszed e a kempereket ugyanúgy, mint az alapjátékban, mert a láthatóság nem lett jobb.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Leon77
őstag
válasz FollowTheORI #14295 üzenetére
Már alig várom
-
bul07
nagyúr
válasz FollowTheORI #14295 üzenetére
Nekem mindig az a videó ugrik be egy ilyen módból, hogy egy serpenyővel kergeti a másikat az meg fut fut és ez megy 3-4percen keresztül Hát nagyon élvezetes játék
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest