- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.White
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Mr.White #13502 üzenetére
Igen erről van szó
Hozták a szokásos minőséget
Ezt szerintem az utolsó frissítéssel tették bele a játékba
Na tippeljünk hány hétig hagyják benne
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Qtya123
őstag
válasz lofagi #13504 üzenetére
Na igen... Azért elég érdekes, hogy jön egy "javítás" és ami előtte alap volt (nem megy a tank visszaszámlálás közben) az hirtelen elromlik.
A patch óta nem tudom ki tapasztalta, de halál után, mikor a squadtársat mutatja, akkor néha nekem villódzik a kép. Haverom mesélte, hogy olvasta egy fórumon, hogy ettől a villódzástól valaki epilepsziás rohamot kapott.
Micsoda innovációk kérem. Leülsz játszani, felteszed a patchet, aztán lefordulsz a székről habzó szájjal.
[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
-
Dtomka
veterán
válasz Qtya123 #13507 üzenetére
Én drivert cseréltem, eleinte azt hittem, hogy attól, majd miután visszatettem, az előzőt, akkor kezdtem a vga-ra gyanakodni. Már vagyunk 1 páran, akiknél ez a probléma jelentkezik, le sem tesztelik mielőtt kiadják?
(#13509) Balagee85
köszi a megerősítést, ez jó hír azoknak akik szintén a vga-ra gyanakodtak. -
Źşë'
addikt
újra lett rakva a gép pár hete, most vettem elő a játékot és a beállítások azok nullázódtak, mármint custom-ról belőtte automatán high-ra a game magát, de az is lehet h a drága geforce experience túrt bele a beállításokba - egy szó mint száz, érzek egyfajta lassulást a játékban, más is érezte a 7Gb-os patch után? vagy csak lehet szimplán rosszul emlékszem a beállításomra - picit kitapasztaltam a beállításokat, van amit feltoltam ultrára, van amit visszább vettem - csak valahogy ez most nekem fura
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
bul07
nagyúr
válasz Qtya123 #13505 üzenetére
Igen nálam is villódzik
És van ez a fekete képernyő is célzásnál
Tanknál is meg a földi lövegnél is előjött már , míg tölt addig elfeketedik a kép majd zoomra vagy lövésre eltűnik a feketeségNa én is tolatva támadtam majd szépen befogtam a célt, sajnos csak ennyien éledtek oda
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
válasz Dtomka #13513 üzenetére
DDU -val gyaluld, és tedd fel a 416.94 -et. Hátha..., de ha azzal is úgy érzed lassult akkor még próbáld meg az alábbit:
Battlefield V-re gyúr az új GeForce driver[ Szerkesztve ]
-
Leon77
őstag
válasz Qtya123 #13505 üzenetére
Utolsó patch-óta nekem is ilyen... ez is a játékélményt növeli
Amúgy néha még mindig lőszeres zacsit mutat, ha eü csomagot használok, pedig írták, hogy ezt orvosolták, de nem teljesen. Frontlines-ban továbbra is össze-vissza nevezi az objektíveket.
[ Szerkesztve ]
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Astroboy
őstag
válasz Leon77 #13516 üzenetére
Mivel a BFV-ben európai haderővel IS játszunk, hiteles, hogy nem "Delta" hanem "Berta" amit mond, és nem "Alfa" hanem "Albon". A németek sose használtak angolszász hívójeleket, ahogy a franciák se, max az amcsik, azokat meg a háború ezen korai szakaszában még jobban izgatta a rock&roll, mint az európai hadszíntér.
Ezért sincs még M1 Garant, sem semmilyen amcsi cucc, az összes fegyver/jármű/repülő európai gyártmány.
-
Marmonkanna
tag
Újítottam a konfigon, vga egyelőre maradt a régi. Kezdésnek low-ról feltoltam mediumra mindent.
Nem tudjátok, hogy melyik grafikai opció az, amitől repülés közben, mikor fordulok, elmosódik a kép széle? Blur off... -
csongi
veterán
Egyenlore nagy hiba volt penzt adni erte.
Borzalom. 69:3 stattal. Ha engem lonek meg a tankba, fust fenyek veralafutas minden van.
Ha en lovom meg, akkor egybol ramfordulnak.
A jarmuvek iranyitasa annyira gagyi arkad arkadja...
Eddig is egy hulladek volt...
Sajnalom a penzt ra. tobbet egy fillert sem.
Eselytelen kis rankba barmit is osszehozni. Gyakorlatilag fregnek jok csupan. Hitreg tovabbra is moslek. 40es pingel, sarga internet kapcsolati hiba villog folyamatosan.
Texturakon at lehet esni, a palyan at eses van.
A killkam szeru akarmi meg egy hot felesleges valami, semmi koze a megtortent esemenyhez. -
guftabi96
addikt
válasz csongi #13521 üzenetére
-Bár vannak szép számmal csalók, a 69:3 nem garancia arra, hogy valóban csaló lőtt le.
-"Ha en lovom meg, akkor egybol ramfordulnak."
Most kezdted, nyilván nem fog úgy menni, mint azoknak, akik beleöltek már pár órát és jobban ismerik az egész játékot.
Ahogy egyre jobban belejön az ember úgy kezdi majd el érezni azt is, hogy egyre kevesebb a "csaló"
"A jarmuvek iranyitasa annyira gagyi arkad arkadja..."
Mert ez nem szimulátor, hanem egy árkád játék. Gondolom nem játszottál a korábbi részekkel. Azok még kevésbé realisztikusak.
"Eselytelen kis rankba barmit is osszehozni. Gyakorlatilag fregnek jok csupan."
Ez szimplán nem igaz. Max neked nem megy. De azt a játék nem tudja kompenzálni.
"Hitreg tovabbra is moslek."
BF1-hez képest valóban visszalépés történt. Bár a legutóbbi patch óta javult a helyzet.
"40es pingel, sarga internet kapcsolati hiba villog folyamatosan."
Több indikátor van, jó lenne tudni, hogy melyik villog. [link]
"Texturakon at lehet esni, a palyan at eses van."
Sajnos ezzel nem lehet mit csinálni, bár nem túl gyakori hiba. Nekem még 1x sem jelentkezett. Várni kell, hogy javítsák az ilyen bugokat.
"A killkam szeru akarmi meg egy hot felesleges valami, semmi koze a megtortent esemenyhez."
A "killcam" továbbra sem azt mutatja, hogy hogy lőttek ki, hanem azt mutatja, hogy ki lőtt ki (real time).[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
csongi
veterán
válasz guftabi96 #13522 üzenetére
Azert, 130 hitreget alapfegyverrel nehezebb leeszedni, mint 100-at.
Es pont ezek a "kisebb" diferenciak amik miatt nehezebb.
Minden jatekba igy volt igy is lesz.
A fust, es egyeb latas korlatozok masoknak is az kell legyen. Ha nem az, akkor tovabbra is 20 eves betegsegbe szenved a jatek. Mahinalas a megjelenitett grafikaval.
Nem is csodalkzom azon, ha atpartolnak a konzolra a jatekosok idovel.
Majd idovel belejovok, vagy nem.#13523: Ezt nem ertem.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz csongi #13526 üzenetére
Én is én is
Csongi, Lendova
Viszlát viszlát viszlát viszlát viszlát viszlát
-
M@rdel
őstag
Valaki bedobhatna már egy Magdi anyus képet a viszlát mellé, mert valakinek más a véleménye mint neki!
Az annyira feldobja a topikot!!! -
-
tom_tol
addikt
Nekem a "Posztapokalipszisre hangolt GeForce driver " sem oldotta meg a vibrálást/villódzást az újjászületésre várva. Régebbi meghajtóval nincs ilyen probléma. 416.94
-
csongi
veterán
Nekiestem grafikat allitani.
Nemi javulas van. Sajnos az eger macro ellen nem tudok mit csinalni. Sajnalom, hogy engedik most is.
A sniper ballisztikaja megmaradt sajnos.
Kell meg kuzdeni az biztos. -
atis1224
tag
Érdeklődni szeretnék ,vagy is csatlakoznék ts-t használó emberkékhez ,a jelenlegi ismerőseim nem nagyon akarnak vagy is nem érdekli őket a bf5 ,egyedül meg végül is nem szar de jobb ismerősökkel tolni ha beférnék valahova megköszönném
hüvely mate 10 pro
-
CptAdamica
veterán
Ez a spottolj 10 ellenséget dolog pontosan hogyan működik? A jelzőrakétával kell?
Megyen!
-
bul07
nagyúr
válasz CptAdamica #13539 üzenetére
Igen
-
Dizson
tag
Van már valami pontos dátum battleroyale mód megjelenéséhez?
-
guftabi96
addikt
válasz CptAdamica #13542 üzenetére
Ne cq-en csinald, hanem olyan jatekmodban, ahol keves pont van.
En airbornoj egy lovessel megcsinaltam#KeepFightingMichael
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Elég régen nem indítottam már el a játékot, itt olvasgatva egyre csak elmegy tőle a kedvem, hogy egyáltalán elindítsam...
Akinek tetszik természetesen jó játékot, de mivel nekem egyelőre valahogy nem jön át a dolog, nem érzem a késztetést, hogy még több időt "pazaroljak" rá... szerintem életem legrosszabb vétele volt (15k). Meg a hely is kellett az SSD-n, úgyhogy töröltem. Természetesen később, fél-egy év múlva ránézek majd a játékra.
Peace
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
guftabi96
addikt
válasz csongi #13537 üzenetére
Mindenki ugyan annyi elettel rendelkezik, legyen az lvl1 vagy lvl50.
Ha tobbet ir, az valoszinuleg azert van mert:
-amikor losz valakire, akkor amit kiir pontot az nem csak a sebzes utan kapott pont (az kicsivel irja).
-mivel egyszerre lottetek egymast ezert elofordulhat, hogy az o utolso, halalos lovese utan lotted az utolso lovesed. Ilyenkor szerintem neha bugosan mutatja az eletet a killcam.Tovabbra is azt tudom mondani, hogy meg kell ismerni a jatekot, meg kell ismerni a palyakat stb. (Mint minden mas jateknal). Az nem fog menni, hogy elinditom es ledaralok mindenkit.
A makrot nem tudom hogy allapitottad meg. Egyik fegyvernek sincs oriasi recoilja, kis tanulassal kb mindegyikkel lehet pontos sorozatokat leadni. Szokni, tanulni kell a jatekot es ahogy egyre jobban megy, "ugy lesz egyre kevesebb makros, cheater stb". Meg el kell fogadni, hogy vannak nalunk jobbak is. Ez van.
#KeepFightingMichael
-
Leon77
őstag
válasz Astroboy #13518 üzenetére
Nem az a gond. A gond az, hogy amelyik objektív cq ban béta azt itt is betanak hivja, noha az éppen delta.
Ismétlem ez frontlines nal van. Már rá se hederitek.
[ Szerkesztve ]
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Qtya123
őstag
válasz guftabi96 #13546 üzenetére
Így van, ennyi a lényeg.
Én most megnéztem a weboldalon a statisztikámat, eddig 2 nap és 20 órát tettem a játékba. Nagyobb részét repülővel ugyan, de gyalogosként a medikkel játszottam a legtöbbet. Namost az alap STEN-el van 16 óra játékom és 131 killem van, kemény 0.13 kill/min. Az elején nagyon nem voltam hozzászokva a játék stílusához. Aztán később elkezdtem megszokni, illetve levettem az egér dpi-t 1600-ról 800-ra és a ZK-val 7 óra használattal van 327 killem, 0,75 kill/min. És nem a fegyver jobb ennyivel. Ráadásul még bőven van hová fejlődni, mert mint mondtam ritkán gyalogolok a játékban.
Vannak hibái a játéknak, de ne azon sírni, hogy az elején miért darál le mindenki, meg biztos makróznak?
A bombázóban is, ha hátra ülök és ledarálom a rám támadó repülőt a tail gunnal, akkor jön a sírás a chatbe, hogy hacker. Persze csak a 3/12 stattal rendelkező repülősök írják ezt be, akik mögém repülnek és nyíl egyenesen jönnek felém. Még az egeret sem kell mozgatnom, csak rátenyerelni a bal egérgombra. -
Topikgazda
válasz Qtya123 #13549 üzenetére
Azért valljuk be cikk cakkba elég nehéz egyenesen lőni a repülőt.
Amire a DICE képtelen hogy megtaláljon egy egyensúlyt itt, mert vagy túl erős vagy túl gyenge az egyik a másikhoz képest... ha több rárepülés kell akkor addig akár meg is javíthatja magát egyik vagy mindkettő... stb
Szóval a balance-t nem tudják belőni a járművek között és a fegyvernemek között... sajnos.Egyébként meg a kill/m-hez annyit hogy a STEN-hez hozzáadódik az összes járműben töltött idő is, mert a járművezetők is STEN fegyverrel vannak... azért lehet túl alacsony ez az érték, és sok az óra.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest