- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz devilinsid3 #14699 üzenetére
Ne szójá be! Ő legalább adott szervert és gondoskodott arról, hogy jól érezzük magunk.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
profisher.
tag
válasz Bjørgersson #14700 üzenetére
17 órával 5-ös K/D ratio és 20% accuray. Hihető!
-
Laraxior
titán
válasz Bjørgersson #14700 üzenetére
Most voltam fent... le is jöttem, mert a 9 halálomból kb 7et tőle kaptam, persze csak fejlövéssel.
138 lövéséből 111 HS az M40-el...hát persze
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ZoliGamesHD
tag
Akkor jól tetted hogy lejöttél
youtube.com/user/zoligameshd
-
eugabesz
őstag
válasz kriszpontaz #14697 üzenetére
Mondhatnám,hogy is,de minek??
Devilke:Véleményt formálsz egy eseményről,- fórumbeírások alapján,-aminek a közlébe sem voltál.
Ehhez csak gratulálni lehet.Sőt,a világ legkönnyebb dolga a másikat pocskondiázni.Ezen gondolkodj el,s ha már feléred ésszel,majd válaszolj is.Addig ne,ha kérhetem.http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Stunts666
őstag
válasz eugabesz #14693 üzenetére
Mi van? Lefizettek?
Nehogy már mi legyünk a hibásak. Ha nem teszem szóvá, akkor ott rohadnak meg a tetőn.
Itt nincs semmiféle statra buzulás. Egyszerűen annyi, hogy fair play-nek gondoltuk az egész háborút. Már az első meccsen glitchelés folyt. Itt mindenki tolja az álszent moslékot a cheaterekről, aimosokról, GLITCHerekről, hogy mennyire utálja mindenki és egy baráti meccsen csinálják emberek.Alkalmazkodó képesség??? Glitchelnem kellett volna?
Végül: a szervezéssel nem volt gond. Mindenki csak azt irja, hogy szervezz jobbat. Ismétlem nem a szervezéssel volt gond, hanem a következővel: a MAGYAROK elkezdtek C*GÁNYKODNI...
Minek nekem ellenség, hiszen Magyarországon élek...
-
Bjørgersson
félisten
válasz emiki6 #14708 üzenetére
Pont ez a komment az oka?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
kriszpontaz
veterán
válasz eugabesz #14706 üzenetére
Csak nem Téged minősítettelek, sem pedig a szervered, de az eddig megbeszélt PH-s meccseink szerintem kulturáltabban zajlottak ennél, tudhatnád, hisz az első színhelyét pont Te biztosítottad, vagyis az IRAM klán. Valószínű az átlag +15év miatt volt az első meccsünk normálisabb. Mivel a mostani pályák nagy részét nem ismertem, mert alapból nem járok ezekre a "zárt" pályákra, nem is ismerhettem olyan alapvető pályatervezési hibákat amit ki lehetett használni, csak lestem amikor láttam mit csinálnak. Ha valaki poénból jön fel egy megbeszélt meccsre ne kezdje már el a hülyeséget csinálni, főleg csapatostul ne, mert csak a többieket idegesíti fel. Szerintem ez elvárható lett volna. Mindegy, megéltük ezt is, elmúlt, max továbbra is kitartok a Firestorm és többi "nagy" pályáknál, mint tegnap, ahol kilépés után folytattuk, idegeskedés nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
odorgg
addikt
válasz eugabesz #14693 üzenetére
Igazad van!
Túl lett reagálva pár dolog, (ami menet közben megoldódott) ez volt a legnagyobb probléma...
Az meg ki hogy lő, kit érdekel. Mindenki ugy lő ahogy tud, vagy jólesik neki.Van akinek a jármüvek fekszenek, van akinek a gyalogos harc, nem vagyunk egyformák. Hozzátenném hogy kaptam párszor helivel, jettel, tankal is, de egyszer sem sirtam emiatt, holott nem igazán szeretem a jármüveket, mert egyikkel sem megy a játék igazán, mégis ott voltam a jármüves mapokon isStat meg cq,cqd,ctf-en nem sokat számít sztem sem, mert nem az a feladat, hogy minnél többet kell ölni
Arra mondjuk kiváncsi lennék, hogy ki tudna olyan partit szervezni, hogy mindenkinek jó legyen. Sztem senki. Nem vagyunk egyformák, aki nem tud alkalmazkodni a többiekhez, az ne jelentkezzen legközelebb!
Thx a gamet, meg a szerót!
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
L1ZRRR
senior tag
válasz devilinsid3 #14712 üzenetére
A habot a szádról lelehet törölni, egyébként ez vicc kategória, már mindenki kifejtette a véleményét, és mindenki megértette, de te vagy az egyedüli aki még mindig firtatja a dolgokat, úgy h egyébként ott se voltál, na mind1.
Téma lezárva.
[ Szerkesztve ]
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
marcusa
addikt
-
devilinsid3
addikt
válasz marcusa #14717 üzenetére
oda fel lehet menni radio spawn segítséggel, ejtőernyővel, az nem bugolás, glitchelés
de az, ha valaki maga alá dob egy gránátot, hogy a lökő erő hatásával feljebb tudjon ugrani és így valaminek a tetejére is felugrik na az a glitch
meg amikor beállsz olyan helyekre ahonnan más nem lát, de te kilátsz és lősz, na ezek a glitchek/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
emiki6
veterán
válasz Bjørgersson #14709 üzenetére
Hozzáállást írtam, nem hozzászólást, de lehet nem erre gondoltál.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Neoteric
addikt
válasz devilinsid3 #14719 üzenetére
A fát kell kidönteni egy jól elhelyezett gránáttal és vígan fel tudsz a törzsén sétálni.
Gránáttal ugrani anno CoD2-ben volt divat 333 fpssel.PSN: ne0teric_sAN
-
Bjørgersson
félisten
válasz emiki6 #14720 üzenetére
Perszemár, tuti utólag írtad át.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
sixpak
nagyúr
Balatonboglári bornapokon tartózkodik valaki jelenleg?
Az jelezhetné, ütközhetnénk egy pár pohár száraz vörös (vagy egyéb) erejéig.:-)https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Bjørgersson
félisten
válasz Prosector #14725 üzenetére
Csak akkor vesznek el, ha ugyanoda mész vissza még a kör vége előtt.
-
@rglaaf
veterán
válasz Bjørgersson #14726 üzenetére
nem vesznek el!!! csak akkor ha a servert restertolják vagy lelövik menet közben
PSN:BiZzare_0 ️
-
Bjørgersson
félisten
válasz @rglaaf #14727 üzenetére
Ha ugyanoda megy vissza még a kör vége előtt? Akkor nullázódik, nem adódik össze.
-
devilinsid3
addikt
válasz KAMELOT #14729 üzenetére
az attól függ, ha Simsezni akarsz akkor nem
amúgy igen, jót vettél#14728) kovy29 sok néphagyomány terjeng e felől, de nekem is volt már, hogy ha ugyan oda mentem vissza megmaradt mind a 2 stat, de csak az utóbbiról kapsz reportot
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
@rglaaf
veterán
-
sixpak
nagyúr
válasz kisza25 #14724 üzenetére
Persze, vágom. 95 óta mindegyik boglári fesztiválon ott vagyok és megpróbálom elpusztítani a tavalyi termést.:-)
Ja, én is három napja jöttem meg Horvátországból, de egy lightos bornapok még belefér.
Ha valaki esetleg erre jár, azt megvendégelem pár pohárra.
Bár ez nekem soha nem jön össze, legutóbb amikor Őriszentpéteren voltam és hívtam chris99-et, akkor is valami ballagáson volt vagy wtf.:-)https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
emiki6
veterán
válasz KAMELOT #14729 üzenetére
Mielőtt még kérdeznél valamit hogy hogy kell: Próbáld meg egyedül és ha sikerül, akkor elmondhatod magadról, hogy te segítség nélkül teljesítetted a kiképzést. (egyedül eljutottál odáig, hogy elindítsd a játékot)
Sok szerencsét!"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Bjørgersson
félisten
válasz @rglaaf #14731 üzenetére
és VAN der BOSS csakazértis megnézem, kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
-
KAMELOT
titán
válasz devilinsid3 #14730 üzenetére
Ok! Akkor bontom és instalálom aztán lövöm a népet!
(#14733) emiki6: Kösz!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Phvhun
őstag
Na belejöttem a játékba, nagyon durván háború feelingje van codhoz képest.
Az meg hogy repcsivel bénáztam az oldotta meg, hogy 3rd nézetben kell nagyrészt repülni, és csak akkor kell beugrani cockpit-ba, amikor lőni meg spottolni kell.Kb 10 játékomból már sikerült szerverelső is lenni (majdnem) [stat1]
Itt meg kb játék felénél voltam első, csak mire elindítottam xfire-t leelőztek ( de tényleg ) [játékközben], aztán játék végén meg nekem volt a legtöbb [killem]Szóval én vagyok a császár.. ..ha noobokkal játszok
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest