- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
sittes79
addikt
válasz Petya2900XT #2548 üzenetére
Kérlek szépen..mind a 280 alkalmazott vesz egy luxus yachtot és lógatja a tökét...10 millió eladott példány után már lehet
-
xavix13
őstag
Remélem hogy jó hosszú BF3 támogatásba.... Emellett viszont remélem hogy végre elkezdik csinálni a Mirror's Edge 2-t. ( Frosbite 2-vel,Rombolható környezettel,sandbox játékmenettel,jó hosszú játékidővel) De jó is lenne...
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
McCartman
őstag
invitel elég szemét bagázs , főleg ha más szolgáltató híján rájuk voltál szorulva.
t-kábel viszont pozitív csalódás , mindig tartják a névleges sebességet.
Főleg miután a weblapjukon böngészve véletlenül kiderült , hogy számomra ismeretlen okból egy ideje fél áron adják az előfizetett csomagot a környéken. De csak ebben a városrészben. Ami ráadásul nem is lakótelep , ahol versenyt jelenthetnének neki a tvnetwork , digi és hasonló kisebb cégek.
Persze nem szóltak , hogy már kétszer annyit fizetek mint kéne , érdemes résen lenni.[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Chabe89
addikt
Volt már róla szó mikor még bemutatták a frostbite 2-őt, hogy ez megy az NFS RUN alatt is meg majd a Mirrors Edge 2 alatt is, szóval szerintem majd utóbbin fognak ügyködni a "jól megérdemelt" szabadságuk után.
-
Chabe89
addikt
válasz whatever #2560 üzenetére
Mindenhol ezt a COD VS BF vitát kell már kelteni komolyan mondom ez már vicc.
Majd meglátjuk mi lesz ebből, attól, hogy a CODhoz úgy tolják a DLC-ket mint tyúk a tojást az még koránt sem biztos, hogy itt is ugyan ez lesz a helyzet. Ha meg igen akkor így jártunk oszt kész. -
Petya2900XT
aktív tag
Voltam bent az 576-ba egy Tier1-es Moha-ért és ha már bent voltam rákérdeztem erre a DLC-s dologra....azt mondta a csávó,h az előrendelők biztos megkapnak minden DLC-t,de arra nem venne mérget,h akik megjelenés után veszik ugyazt kapják,mint a pólós előrendelők ..remélem nem lesz rinya,h leírtam
[ Szerkesztve ]
6800K+6870–XboxSX—PS5–Switch
-
Mrdevil
addikt
válasz Petya2900XT #2563 üzenetére
Én is ma reggel felhívtam az 576-ot, én még hatodik hóban rendeltem elő, de azt így nem tudják, hogy lesz e pólóm hozzá vagy sem. Majd kiderül, ha megjön. Valami DLC-k lesznek elvileg hozzá, nem tudnak semmit.
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Neró
őstag
válasz whatever #2560 üzenetére
BF4? Azt nyilatkozták, hogy nem adnak ki egy jó pár évig BF -et. Inkább ezt fejlesztgetik meg miegymás. Nem lesz az mint CoD -nál, hogy évente jön.
(#2563) Petya2900XT: Igen az 576 oldalán kint is van, hogy mik járnak a rendelőknek.
(#2564) Mrdevil : Ha akkor rendelted elő mikor még kint volt az 576 oldalán az elején a Limited Edition (nagy hírbe) akkor valószínűleg kapsz. Ugye ott számolt vissza, hogy mennyi volt még. Ha utána rendelted miután elfogyott akkor nem valószínű, hogy kapsz pólót. Elvileg így működik.
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
Gyufaaa
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na toltam fel egy Origin-t, aki majd játszik BF3-al, és szeretne felvenni nyugodtan megteheti.
Live-Die-Respawn
-
McCartman
őstag
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Bati0501
őstag
válasz Cybertrone #2566 üzenetére
Kedvezmény nélkül is 6k.
-
Bati0501
őstag
válasz Cybertrone #2571 üzenetére
Akkor egy kertes házba mennyi?
-
kovsol
titán
válasz Cybertrone #2571 üzenetére
Társasházi kedvezmény nélkül 9 000 Ft oda van írva
szerintem fölös ezt ide offolni amúgy a továbbiakban[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Akos96
senior tag
-
Cybertrone
veterán
Ezzz naggyon paraszt Ha nem utálnám a konzolokat, biztos itt figyelne egy ilyen itthol
Kiscsalád meg hülyének nézne ahogy kommandózok szellembe"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Kecuhun
senior tag
-
Cybertrone
veterán
válasz Kecuhun #2590 üzenetére
Most megy a nagy lejáratási hadjárat... hülyeség az egész... pontosan annyi adatot gyűjt amennyit te megadsz neki... az egész ugyan olyan mint a steam... csak itt EA exkuzivok vannak csak... Nem értem miért kell a hülyeséget terjeszteni
(Természetesen nem a linkelő fórumtársa céloztam... globálisan a cikk kitalálójára...)"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Neró
őstag
válasz Cybertrone #2592 üzenetére
Úgy látom a Gamekapocs elemében van. Csak tudnám mire ez a nagy felhajtás. Amúgy pontosan - mintha nem ezt csinálná a legtöbb program meg stb..
| www.diablohungary.hu
-
Cybertrone
veterán
Melegük van biztos nekik... 2 jó büdös pofon helyretenné a felforrt agyukat az biztos... Csak kicsit kéne gondolkozni, és rájönnének hogy hülyeség amit leírnak, de valamivel fel kell néha dobni az olvasottságot az biztos! Amúgy mikor indult anno a steam ott is felmerültek hasonló hülyeségek, csak ott valahol jogosan, mert akkor még csak az az egy olyan rendszerű virtuális gamebolt volt... de ma már beigazolódott hogy müködik, és kb ennyi az egész!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Cybertrone #2596 üzenetére
Mégis látod miket írkálnak...Ok, hogy jobban várják másik játékot, de azért nem kellene BF3 ellen ennyire tolakodniuk...
Live-Die-Respawn
-
BandiHUN
veterán
válasz Cybertrone #2596 üzenetére
régen rossz,ha valaki azt hiszi,van még pártatlan hírforrás
megmondhatja a véleményét bárki,de utólag nem fizet a kedvezményezett...ezért nincs is "pártatlan" teszt semmire.max a jó tesztelő hamar ráérez,merről fogadja el a baksist,hogy mindenki jól járjon,és persze hype-t írni először,kritikát utólag,és "mi megmondtuk"...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Cybertrone
veterán
válasz BandiHUN #2599 üzenetére
Naív vagyok... de azért van a köpködésnek is egy határa... holnap mit találnak ki majd hogy ha freget szerzel a gamben akkor az a gamer akit lelőttél elszenvedi a sérülést fizikálisan is?
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Suzuki topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest