- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
Aktív témák
-
shaddam
aktív tag
válasz T.Peter #2194 üzenetére
Hát egy shakycames, tükrös tévéről felvett videóból én aztán nem vonok le semmilyen következtetést.Pár hét aztán béta.
Chrys_: A zavvi.com minden létező helyre szállít angliából.Ja és nincs postaköltség.
[ Szerkesztve ]
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
whatever
aktív tag
boltban semmiképp se vedd, és originen se német IP-ről, mert valami cenzúrázott szart fogsz kapni.
a legegyszerűbb ha magyar boltban megveteted megbízható ismerőssel, aki aktiválja originen az accountoddal a cd kulcsot, aztán onnan letölthetsz rendes változatot akárhol vagy.[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Úgylátom még nemvolt, ezért belinkelem. Hát nem semmi, a Razer jó kis kütyüket alkotott! Mondjuk nem fogom lecserélni a Roccat cuccaim, maximum az egérpadot.
-
sittes79
addikt
-
ЯΞD
senior tag
na én most tennék fel egy kérdést. mi az, hogy originin rendelem elő...
-
Mukorka
addikt
válasz Cybertrone #2219 üzenetére
Ha minden igaz 580sli volt a gépekben. Nem baj az hogy szereti az nvidiát, mivel AMD-s cím így azokat még jobban fogja :-)
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
sittes79
addikt
egy kis pöcök riporter dumál GC BF3 booth
6-9 óra sorban állás...tényleg ehhez fanatizmus kell...
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
válasz Cybertrone #2222 üzenetére
aha... biztos így van...vagy esetleg mert az AMD tud mindkét oldara optimalizálni.
Egyébként szvsz lassan nem lesz itt zöld...Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Cybertrone
veterán
válasz Mukorka #2224 üzenetére
Igen azt tudjuk hogy mindkét oldalra tud optimalizállni... DA2 esetében ezt láttuk is, NV legalább nyiltan felvállalja hogy aminek az elején zöld logó van az azon fog jól menni...
Mellesleg lesz még sokáig zöld ne aggódjál Itt a topikban mindenképp egy maradni fog még jó darabig
sittes79 kolléga álltal alant linkelt 2 friss video elején már nincs AMD logo[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
whatever
aktív tag
menjen csak csődbe mindkét rohadék cég, eleget élősködtek a gamereken.
-
Akos96
senior tag
válasz Cybertrone #2225 üzenetére
Láttad a videó feltöltőjét? Nem kell megnézned, elárulom, hogy nvidia, tehát nem kell benne AMD logót keresni.
"NV legalább nyiltan felvállalja hogy aminek az elején zöld logó van az azon fog jól menni..."
És ez nagyon jó dolog, így legalább akinek nincs NV kártyája, az nem tud normálisan játszani, pedig ugyanúgy pénzt adott a kártyáért és a játékért! Fantasztikus!"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
Mukorka
addikt
válasz Cybertrone #2225 üzenetére
Mindenki tudja hogy az nvidia mekkora ótvarságokat követett el sok játékban. Te vagy az élő példa hisz sli-ben van két 580-od. Erre van szükséged hogy minden maxon menjen? Nekem 6870 cf is elvisz mindent maxon szaggatás nélkül, owned?
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Cybertrone
veterán
válasz Mukorka #2229 üzenetére
Ha megnézed az adatlapomat, és azt hogy mekkora felbontásban tolom, rájössz hogy ahhoz bizony kell erő, és nem annyi mint egy 6870 cf-ben van...
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
McCartman
őstag
@Mukorka:
addig örülj neki , míg van konkurencia.. csúnya világ köszöntene a vásárlókra ha bármelyik gyártó monopol helyzetbe kerülne.
mondjuk asztali vga eladások tekintetében 60-40% az nvidia javára , úgyhogy egyelőre nem kell tartanod a csődtől.[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Źşë'
addikt
válasz Cybertrone #2231 üzenetére
én nem értem pl a hozzád hasonlókat (vagyis talán), itt vagyok én pl. adatlapomon a gépem, fullhdban simán eljátszok minden mai játékkal maxon, 1-2 kivétel akad is, de azért meg nem fogok százezreket /milliót/ fizetni hogy végigvigyem crysis 2 sp kampányát űber brutál dx11ben csutra tolva minden opcióval (ráadásul "csak egy kis" 27"os monitoron mikor vannak már olyan ledes tvk amelyeken sima ügy a pc's játék - és a fullhd mindenre elég, szerintem legalábbis)... kb 8-10 órát nekem nem ér meg... persze hogyha havi több százezres a fizetésed (netán 7 számjegyű), megértem ezt a fajta "hobbit", pénzt költeni nem csak plázacicák tudnak mindig vannak kivételek vagy ki tudja lehet hogy az vagy, csak jól titkolod
amúgy ez az nvidia vs ati "háború" eléggé gyerekes, aki ép eszű ember az azt veszi ami számára jobban megéri, aki meg gazdag?! az minek gondolkozzon hisz nem kell spórolnia... annyit mondok hogy mára ati vgak is eléggé színvonalasak lettek! felvették a versenyt a piacon nvidia vgakkal**, és én is azt mondom hogy hál isten, mert van verseny, a csóróbb magyar norma/átlag embereknek (ez kb az ország 50%-a a többi vagy létminimum alatt él vagy kis %ban felső tízezres rózsadombi bankár és tőzsdehuszár) is megadatik a lehetőség a számítógépes játékokra vagy épp hobbi céljából.
** ami éppenséggel nem könnyű hisz nvidia van olyan pofátlan és lefizet több olyan AAA kategóriás címet ami akár az újonnan debütáló hyper szuper duplanyákos dupla gpus vga-jára van optimalizálva... ezzel akár komoly késéseket produkálva mint pl a crysis 2 esetében is... az is külön sztori hogy miért vannak ott az nvidia logók sok sok játék elején... nem nehéz kitalálni!
//no offense!
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Cybertrone
veterán
"ráadásul "csak egy kis" 27"os monitoron mikor vannak már olyan ledes tvk amelyeken sima ügy a pc's játék - és a fullhd mindenre elég, szerintem legalábbis"
Ez aranyos volt.. de megnyugtatlak az én kis 27-es monitorom közel másfélszer akkora felbontásra képes mint egy full HD-s tv, és oda kell az erő, nem pedig fullHD-re... Mellesleg aki TV gamel fps-t az meg is érdemli, se a képernyőt nem tudod átlátni normálisan, hameg távolabb mész oda a nagyság élménye... az input laggról nem is beszélve... De persze mindenkinek szive joga , nem vagyunk egyformák!"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Źşë'
addikt
válasz Cybertrone #2239 üzenetére
pont ezt nem értem és azért írtam amit
ha "csak" 27es, akkor minek oda 1440p (2640 x 1440) felbontás? ha lenne 46os vagy 50es megérteném... de 27 wideban elég pici a kijelző, tvn nemtom de én nem éreztem meg a bemeneti lagot.. egyáltalán, játszottam rajta multi fpst, de semmi késés... amúgy közel annyi tvn az input lag mint egy átlag lcd monitoron amiben nincs olyan technológia ami lekorlátozza 2ms-ra azt hogy a hc gamereknek ne sírjon a szájuk... 5msot meg akkor érezzél meg - igaz ezt panelje is válogatja
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Cybertrone
veterán
2560*1440... És megnézem azt a méteres kijelzőt ami tudja ugyan ezt a felbontást... mert lehet hogy van, csak kb anyi mint egy ház ft-ban!
Van a háztartásban egy 102cm-es 200hz-es LG, megtehetném hogy azon gamelek, elvileg 6ms-es, és természetesen fullHd... Viszont egyszer próbáltam ki rajta a gamet, és kb az is 10 percig tartott... A tv filmnézésre való, én sokkal jobban élvezem a nagy felbontással járó részletgazdagságot, és kidolgozottságot, mint azt hogy a szemem kidurránásáig bámuljak egy méteres panelt... Mellesleg képvilágban, színtelítettségben meg sem közelíti a monitoromat egyik TV sem ezt garantálom!
De természetesen kinek a pap, kinek a papné![ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz Cybertrone #2241 üzenetére
"Mellesleg képvilágban, színtelítettségben meg sem közelíti a monitoromat egyik TV sem ezt garantálom!"
Mert le vagy ragadva az LCD világában
-
Cybertrone
veterán
Egy bekaribrált h-IPS panel véleményem szerint jobban visszaadja a színeket mint akármejk TN+LED
Természetesen itt meg kell említsem hogy az átlagember pénztárcájának megfelelő monitorokra gondolunk, és tvk-re![ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz Cybertrone #2243 üzenetére
nem vitatom az ips panel minőségét, meg árát sem, de még ezek után sem értem hogy minek olyan pici monitorra akkora felbontás
-
madgie
titán
válasz Cybertrone #2243 üzenetére
Itthon figyel egy IPS-es NEC EA231WMi, egy Eye One D2 kalibráló, mégis megeszi a 2009-es 50" HD Ready plazmám képileg (az is kalibrálva van). Persze ez attól is függ, mire használom: video- és képfeldolgozásra illetve netezésre egyértelműen monitor és nagy felbontás a tuti, filmekre és játékra viszont pazar a plazma, csak hát normális nappaliban nincs a dohányzóasztalon egér+billentyű, hogy tudjak Bad Company-zni, ha rámjön a játszhatnék.
Igazából viszont azt is megértem, hogy szereted az U2711-et: multiplayernél igenis számít a felbontás: kis túlzással ahol én a HD Ready-n nyolc pixelt látok, ott te kiszúrod, hogy milyen fegyverrel szemez veled a csipa
#2244: nem rossz az, a fent említett képfeldolgozásnál (is) nagyon jól használható. Most egyébként is relatív jó árban van, mai eszemmel (és pénzemmel) én is U2711-et vennék, igaz, játékra keményen etetni kell hardverileg. Vagy ha nem játszanék és többpénzem volna, akkor 27" iMac. Ugyanez a panel, csak ott van a seggin' egy komplett sandy bridge.
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
Nem vitatom hogy a plazma kontrasztban, elérési időben nagyon jó! Viszont annak is vannak hátrányai, esetleges beégés, nagy áramfelvétel stb stb...
Azt viszont külön köszönöm hogy végre valaki megértette azt hogy minek is kell nagy felbontással tolni valamit, tökéletesen megfogalmaztad! És azt se felejtsük el hogy egy 580 sli nem való full hd-be, mert oda elég 1 kártya is, nagyobb felbontásra termett meg a 2 kari!
Ezenkívül munkára ezek a monitorok 27"-30" tökéletesek![ Szerkesztve ]
-
Gyufaaa
veterán
válasz Cybertrone #2246 üzenetére
"És azt se felejtsük el hogy egy 580 sli nem való full hd-be, mert oda elég 1 kártya is, nagyobb felbontásra termett meg a 2 kari!" Banyek. Én meg erre vártam. Esz a kefe, hogy rakjak e 2 kártyát a rendszerhez. Nekem FullHD van. Akkor marad 1. De jó, hogy osztjátok egymást én meg lesem az infókat! Kösz! Hasznos volt!
-
Cybertrone
veterán
válasz Gyufaaa #2247 üzenetére
Gyorsulás lesz az sli-től, de azt tudni kell hogy a GPU-k skálázódása jobb nagyobb felbontáson, és aki gamelt már 2560-ba az tudja hogy ott 1 gpu-val nincs értelme!
-
Gyufaaa
veterán
válasz Cybertrone #2248 üzenetére
Azt vágom. Egyenlőre arról nem "álmodozom". Csak mikor érdeklődtem az 580 topikban, akkor nem igazán érkezett erre válasz. Ezért írtam, hogy most megkaptam. A gyorsulás számomra nem is volt kétséges, de nekem még egyenlőre elég lesz az 1 karis rendszer.
(#2249) VictorHUN: Nem értem mire mondtad. Ha megteheti, akkor vágjon fel. Ettől nem lesz se több se kevesebb. Erre az is lehetne a kontra, hogy aki meg nem az ne irigykedjen. Nem kötekedni szeretnék ne érts félre. De szerintem ezt is hanyagoljuk.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest