- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
zozz12
tag
válasz kmisi99 #3296 üzenetére
Felőlem nyugodtan lehetne műanyag dobozba, nálam ez nem számít, inkább lenne olcsóbb. Kicsivel több mint 10k a CD Galaxisba. De az a szép, hogy pont ugyanannyiba kerül, mint a digitális/letöltős kiadás. Az a baj, hogy más boltból viszont vagy 12-13k vagy nem viszik pick pack pontba, ami nekem fontos volna.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bc2-ben kb mekkora a legnagyobb map?
Live-Die-Respawn
-
kmisi99
addikt
Hmm ha tényleg ilyen a steelbox [link] szarom le a cdgalaxist nem éri meg ez a sz@r 2000ft ot inkább rendelem a konzolokszervizéről
Chabe89 ok kösz
[ Szerkesztve ]
-
janihunk
senior tag
Na előrendeltem a Limitedet a konzolszervize-ben. Legalább ingyenes a házhoz szállítás és csak 8900 a játék.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
kmisi99
addikt
-
Erdei88
veterán
Aki 8990ért rendelte elő az és 9890-ért kapja?
-
Neró
őstag
Hamarosan frissülni fog az első hozzászólás. Percek kérdése.
| www.diablohungary.hu
-
bul07
nagyúr
válasz Erdei88 #3309 üzenetére
Ha cdgalaxis-ra gondoltál akkor nagyon kérdéses több szempontból is
Náluk az előrendelés nem tényleges rendelés leadás, hanem csak értesítés kérés és majd ezután adod le a tényleges rendelést az aktuális áron.
Másik dolog meg lent a lap alján az apró betűs részbe ez szerepel:
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.(#3307) kmisi99
Tavaly BO sokan rendelték onnan és előrendelés után megjelenéskor ezt az emailt kapták[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
SimonYana
addikt
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk
Sajnos ideje lesz már ehhez hozzá szoknunk , mert a magyar valutánk állandóan változik! Ezt már lassan megtanulhatjuk a bankoktól is és ne ragaszkodjunk a régen kiírt árakhoz , mert az szerintem nem minden esetben tartható!® SimonYana ®
-
bul07
nagyúr
válasz SimonYana #3315 üzenetére
Nem is az árváltozás a baj hanem az előrendelési rendszerükkel , mert ezt nem előrendelés hanem értesítés kérés(de több bolt is így csinálja) így akkor jön a kopp mikkor jön az értesítő mail hogy rendeld meg és már magasabb áron van , és ilyenkor már előrendelni máshonnan nem fogod mert le vannak zárva az előrendelések így kénytelen vagy megrendelni vagy később megveszed máshonnan
ipon említették fentebb, náluk úgy történt hogy kirakták 7860Ft-ért(+250Ft a szállítás) viszont fél óra múlva megváltoztatták az árat a jelenleg is érvényesre viszont aki az alacsony áron rendelte meg (én is) az annyiért is kapja
Viszont amióta felmerült a LE +dolgok ügye nem tudtak választ adni hogy az ő verziójukba meglesznek e azok a pluszok, EA nem válaszolt nekik ennyit tudok egyenlőre[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
frango13
aktív tag
Én arra lennék kíváncsi, hogy az OGC-nél a megjelenés napján(okt. 28. péntek) kiszállítják e. Mert, ha nem akkor két napot várni kell, hogy megkapjam. Ez nem lenne valami fa.za pont hétvégén.
:)
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
Már az eddigi videókban is nagyon látszik milyen lassúak a vadászgépek (talán már túlságosan is), kb. mintha II. vh-s gépek lennének. Még a tank gépágyújából is lőnek rájuk
(#3328) kovsol: akkor valószínű ebben az esetben is erről van szó, először arra gondoltam, hogy talán vmi még be nem jelentett extra lesz a LE-höz.
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
Źşë'
addikt
válasz McCartman #3303 üzenetére
erre én is felfigyeltem, nem tom milyen lesz a végkifejlet, de remélem ettől jobb
amúgy a hangok sztem többé kevésbé topon lesznek
(#3320) janihunk erre ne is számíts, ha a megjelenés dátuma 28 előbb nem kaphatja meg senki még a futár sem - avp3al jártam így, majd hétfőni kiszállítással megkapja mindenki
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Neró
őstag
Nos, az első HSZ frissült sok érdekes cuccal. Még van egy aprócska javítani való a forrásoknál mert 2x-ve lett - de már beírtam a problémát.
Meg még észrevettem, egy-kettőt.
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
Gergosz2
veterán
Sziasztok!
Hol tudom legolcsóbban előrendelni a limited editiont?
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Laraxior
titán
A mendemonda szerint a 2. világháborúban amikor a tengerészgyalogosok nyomultak előre a japikat irtva Tarawa atoll és környéke, pontosan nem tudom. Japán légierő is tüzelt a tengerészgyalogosokra, az egyik visszalőtt és sikerült kilőnie a pilótát. Azóta elvárták hogy ne húzzák be fülüket farkukat hanem tüzeljenek a repülőkre
(Leon Uris: Meghalsz tengerész könyvéből az info.)"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Henryk
aktív tag
Emlékszem anno mikor még jártunk lanozni minden nap suliból akkor csináltunk olyat BF1942-ben, hogy a két anyahajóval leparkoltunk egymás mellé, és így repcsiztünk.
Ha jól hallottam most is lesznek ilyen hajók, csak nem lehet őket majd irányítani.
Majd meglátjuk mi lesz, ha nagyon jól sikerülnek lehet előkotrom a szekrény aljából a joystick-ot, és nem csak lentről lövöldözök, de én inkább a tankokat komálom. -
Laraxior
titán
válasz LamaCube #3343 üzenetére
egyik kedvencem
filmesítették is..de nem sikerült beszereznem[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
edgR
őstag
akkor a kotekedoknek:
"Looking for more BF3 gameplay? Want details on the Physical Warfare Pack? Our newest trailer shows both! Remember, the pack is available as a pre-order bonus at select retailers, but will later be unlocked for all players of Battlefield 3 at no extra charge " - ForrasMagyarul: az elorendelokon kivul a sima bf3-masok is megkapjak a PWP-t, csak kesobb.
-
janihunk
senior tag
Hát pedig nem egy játékot kaptak már meg hamarabb az előrendelők. pl a Deus Ex 3 is már megjelenés előtt 2-3 nappal kint volt jó pár embernél. Csak ugye játszani nem lehetett vele az időkorlát miatt.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest