Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
-
-
GameOver
aktív tag
válasz MohaMárk #9045 üzenetére
Tény, nem volt tökéletes, de azért nagyon is jó volt az! Ami azt illeti én szerintem többet hibáztam. Amikor Te hibáztál, az leginkább az én hibám miatt volt. Egyébként meg még 6 percet is nehéz végigjátszani hibátlanul. Kétségtelen, van még mit csiszolni a közös játékon, de azért kezdetnek nem rossz.
-
GameOver
aktív tag
válasz MohaMárk #9049 üzenetére
Való igaz sok ettől jóval látványosabb, nehezebb lövés is sikerült már, de azok többsége sajnos még Battlerecorderen sincs meg. Tervezek ugyan egy olyan videót, ami összevágott lenne, és amiben skillesebb lövések is lennének, de ezekhez egyrészt meg kellene lenniük a lövéseknek legalább Battlerecorderen (sajnos sokszor olyan szerveren játszunk, ahol az nincs), másrészt meg kurva sok időbe telik összevágni. A tankos videóm készítése pl. több, mint egy fél évbe telt fraggyűjtéssel, vágással, mindennel együtt. Na ennyi időm jelenleg nincs. Ahogy gabipaci is mondta, itt főleg a videó vágatlanságán volt a hangsúly. Ez ugyanis kevés időráfordítást igényel, csak alátettem egy kis zenét, aztán kész is. Felirat sem ártott volna, de azt majd a következő "nagyszabású" videóban. Ez leginkább csak a saját szórakoztatásomra készült. Aztán nekem annyira tetszett, hogy gondoltam, miért ne tenném közzé, hátha más is szórakoztatónak találja. És szerintem a rövidségéhez, vágatlanságához képest elég tartalmas is. Volt itt minden: heliharc, repcsilelövés.
De azért összességében remélem tetszett. Mondom lesz még jobb is, csak előbb találnom kellene egy jó módszert, amivel jó minőségben tudok felvenni játék közben, anélkül hogy az zavarna a játékban, mert így sajnos nagyon sok skilles lövés eltűnik a süllyesztőben.
-
HDR renderin
senior tag
-
MohaMárk
aktív tag
válasz HDR renderin #9055 üzenetére
Értem
Youtube ? nagyképernyó? 2cm es kockák ? szeretem
-
GameOver
aktív tag
válasz keszegduda #9046 üzenetére
Köszi! Tegnap játszottunk, akkor 40 körüli pingünk volt egy 21 fős francia szerveren. Egyébként szerintem max. 70, de általában inkább kevesebb.
A Battlerecorderen látható jelenetekből meg valóban nehéz megítélni, hogy mi fog találni, meg mi nem. Ott ugyanis sokszor egészen elképesztő mellélövések is betalálnak (nem ritkán akár több méteres eltérések is vannak).
-
GameOver
aktív tag
válasz gabipaci #9051 üzenetére
Azért a háromból két repcsi elég messze volt a felszállástól, a harmadik meg kanyarodott, így szerintem nem voltak azok olyan egyszerű lövések, mint amilyennek látszottak. Ami pedig a "mozgásban" lévő repcsiket illeti: Persze nem lehet őket mindig eltalálni, de szerintem MohaMárknak ezen a téren sincs mit szégyellnie, mert olyan százalékban lövi le azokat, amihez hasonlót még nem láttam. És ugyan láttam én már egysmást, de bizony egy-két ilyen mozgásban lévő repcsi lelövésénél én is csak pislogni tudtam, mert azok a repcsik valóban mozgásban voltak, nem is akárhogy! Nagy kár, hogy ott nem volt Battlerecorder.
Más: Lógok még egy helizéssel. Sajnálom, hogy most nem jött össze, de azért gondolom, volt kivel repkedni.
-
gabipaci
őstag
válasz GameOver #9060 üzenetére
Az a helyzet hogy keszeggel infantryztam egyet, és egész hétvégén semmi több.
Volt más dolog.
De a helizést behajtom rajtad!Amúgy meg csak annyi a kifogásom a videóval, hogy én nem megyek olyan közel a hajóhoz.
Amúgy nem hiszem hogy ez már baseattack.
Csak nekem valahogy jobban hozzátartozik az is hogy lelőnek.
Mondhatnám hogy esélyt adok az ellenségnek, de valójában ők adnak nekem esélytLogitech hardware tester
-
keszegduda
őstag
válasz GameOver #9060 üzenetére
F-35-öt talán a legkönnyebb leszedni az összes közül, j-10 és a többiek már nehéz eset. Tényleg hatalmas elcsúszások vannak ha gyorsan haladó jetre lősz TV-vel. Én is próbálkozok néha leszedni pár repcsit, de szinte mindig átmegy rajtuk, az F-35, Su és MIG ami viszonyalg könnyű préda lehet. Én ma 2X szedtem le F-35-öt, mindkettőnél úgy voltam hogy kizárt az eltalálása.
Az egyik gyorsan jött majdnem szemből aztán amikor ráfordultam földnek indult én meg elé lőttem, de nem láttam semmit csak hogy már meghalt. Na de örültem neki hogy végre egy jet is kilőve.
Nem sokkal később pedig hátulról találtam el ami legalább 5m-rel mögötte csapódott be és talált.Ez is érdekes... Szerintem ez a 60-70-es pingnek tudható be. Találkoztam olyan sráccal aki szinte aprított 190-es pinggel azt hogy a bánatos fenébe csinálhatta?[ Szerkesztve ]
-
HDR renderin
senior tag
inkább arról pampogjon valaki hogy ha szemből jön a rohadt jet akkor hová kell löni?!
Mert nekem állandóan átmegy rajta!!!Nem értem...
Próbáltam a farkára,szárnyára,orrára,mondehova,és semmi!
jah meg még alá,főlé!!!(csak egy picit alá,fölé)oda a kerekhez,pilótafülke fölé!Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
HDR renderin
senior tag
jó lett nem?:MY blog
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
MohaMárk
aktív tag
válasz HDR renderin #9064 üzenetére
Nálam nem ez szokott lenni a probléma hanem az hogy egyáltalán le lehessen követni a tv vel ...Szembe? xd Amikor velem repülté közelébe nem lőtté na mind1
-
MohaMárk
aktív tag
válasz HDR renderin #9068 üzenetére
Hajrá még engem le nem szedsz addig meg se állj mivel én föl 90 fok le 60 fokba repülök szval ha épp nem javítok nem fogsz leszedni xd
Eddig 1X szedtek le Xd Dalian-f35b vel vok lövöm a heli -elmegyek fölötte és segbe lőttek tv vel belassítva xd
-
keszegduda
őstag
válasz HDR renderin #9071 üzenetére
Ez szerintem tök egyértelmű.
-
myloo
tag
válasz HDR renderin #9065 üzenetére
Szerintem, ha ez a véleményeg akkor egyszerűen ne játsz vele.
Munkahelyen : - Te mióta dolgozol itt ? - Hát mióta megfenyegettek, hogy kirugnak .
-
MohaMárk
aktív tag
válasz HDR renderin #9071 üzenetére
Helibe leszedni bárkit nem kunszt publicon ( egy pici sunyi meg skil hogy oldalba birjá találni egy alig mozgó heli)
Vannak helis szerók vagy heli warok ott má skill mert számítanak rád bármelyik irányból..Ugye Over régen sunyi mester voltá..2 hét velem való játék után kezded elveszteni a sunyi múltadat má tőlem is vakmerőbb vagy Sokszor halyam szála az égnek áll a helibe melletted.. 4 csík élettel elkezdi üldözni a PRO AA -st rakétával mert ugye a tv már ellövöldöztem a gyalogosokra ...Mániám a gyalogosok Tv zése vki spottol gyalogot küldöm rá a tvt jó nézni ahogy repülnek ( gondoltaba mert soha nem látom csak az akit kiölök vele)
-
myloo
tag
Maskimx mostanában nem beszéltünk , de remélem minden rendben megy.
Pedrótól hallom,hogy Pro POE játékos lett belőled. Grat hozzá . Amint vége a felújításnak ismét csatlakozom és is . Addig is jó játékot.Munkahelyen : - Te mióta dolgozol itt ? - Hát mióta megfenyegettek, hogy kirugnak .
-
MohaMárk
aktív tag
Másnál is meghalt az account szeró?
Eddig is volt má olyan hogy elsőre nem engdett fel de most 5. re se. -
nagash
senior tag
Orvos látott már? Én nem engednék egy 4-es gyereket internet elé ülni...
Knoblauch macht einsam.
-
-=KIS_FoNaK=
tag
Szevasztok!
HDR renderin az a szerencse, hogy nem mindenkinek ez a véleménye a játékról (sőtt sztem csak te látod ezt így egyedül)."Más játékoknál ezt nem nagyon tapasztaltam" ->Sorolj fel pár játékot légyszíves,melynek nincs egyetlen egy hibája sem,ennyien játszák már lassan 3 éve és még mindig van rá igény."Ha nincs atom-brutál géped akkor ne is fogjá hozzá!!!"-> amit te itt felsoroltál ennek kb a fele(7600Gs VGA,2gb RAM,intel 3.4 GHZ dual core proci) van nekem és tökéletesen megy a játék high grafon (élsimítás kivételével) akadás nélkül."Minden szerver teli hackerrel"->A hacker szó nálad azt jelenti, ha téged valaki lelő akkor az már hacker ,csaló még jó, hogy nem te döntöd el,mert akkor sztem te játszanál már csak egyedül ezzel a játékkal(mindenkit bannra tettél volna)."ajánlóm a statspaddolást"->ilyen hülyeségeket meg sztem nem nagyon kéne ajánlani, amúgy sem hiszem,hogy az emberek azért veszik meg a játékot, hogy stat paddoljanak, persze vannak kivételek(pl.: Te):"20:34:28] Fe@R AliEn.vS.PrEd@TOr -> megyek inkabb paddingra,ez igy unalmas"-> erre csak annyit,hogy nem tudom mi az élvezetes a paddingban azon kívül,hogy jönnek a pontok , tudásod viszont nem gyarapodik((amúgy én is kiporbáltam már egyszer(mckenny / MohaMárk szerint pedig egycer)),de elég is volt,mert unalmas és értelmetlen....).Szerintem a hibák többsége a pingnek köszönhető ,a játék hibáit (bugokat) pedig egy idő után meg lehet szokni.Ha te ezt tényleg így látod ahogy leírtad a bolgodban akkor iagaza van myloonak és tényleg ne játsz vele, de szerintem csak sokat voltál napon.
További szép napot mindenkinek![ Szerkesztve ]
Jó a voip!
-
MohaMárk
aktív tag
válasz -=KIS_FoNaK= #9079 üzenetére
Nem tudom ma is játszottam gulfon 2 órát volt hogy azt montam a migesre egy buzi cheter de aztán megöltem és nem szált föl többet
-
maskimx
senior tag
Nemazért, de azzal, hogy azt a pár sort blognak nevezed, a többi, igazi bloggert minősíted
Ezért kár volt a logoutra regelnie. Világos, jól néz ki a neve alatt a logout blog cím, csak nincs mögötte érdemi tartalom.
Amúgy meg kipróbálhatnátok egyszer ti is a poe-t,nem csalódnátokwww.tacticalgamer.com
-
HDR renderin
senior tag
csak az a problem hogy hiába probálkozom soha nem jön össze ez a szembejövö jet lelövése TV-vel!
Meg az is hogy némelyik videó alatt el sem találja a TV és mégis felrobban a jet.
Én múltkor az F35B-nek ahol van az orrán egy kiállo nem tudom micsoda,pont középre lötem és átment rajta!(és ez volt 40-es pingnél)
És ennek semmi értelme,többinek becsapodik,nálam meg semmi(meg ez van Lacinál is)
Meg amikor nem szemből hanem mögötte lövöm,akkor sem,ott van 2cm-re és a jet megy tovább!Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
GameOver
aktív tag
válasz maskimx #9081 üzenetére
Ne akarjál már minden skilles játékost a poébe csábítani, akkor kik lőnék szét a seggünket!? Amúgy Tiszteletem! Mi újság, olvasgatom az sg-t, látom a poe megy. De hogy tetszett a kis Dalianos videónk MohaMárkkal? Rammstein (is) szól benne, más meg mi kellhet? Ha már így "megcsaltalak", csak van valami véleményed hozzá.
-
MohaMárk
aktív tag
válasz GameOver #9083 üzenetére
Tegnap gyakarolroltam egy emberelt heli """wart"""
2 csillagos miután elevertem mutattot egy klán viedejót
mutattam ezt amit csináltál\tunk azt monta hogy
Épp nem nagyanyád játszott??? akkor..Sztem ne hirdest azt a videjómat mert még a helitse találtam el...
Ja és még fikázta a zenét is igaz megértem szabadkoztam hogy nem én csináltam közöm nincsen hozzá hehee -
GameOver
aktív tag
válasz MohaMárk #9074 üzenetére
"má tőlem is vakmerőbb vagy" - Na, azért túlzásokba ne essünk! Azt vettem/veszem észre, hogy Te nem szereted a tökölést és a sunnyogást, de nyugodt lehetsz, ha rajtam múlna, még mindig nem jöttünk volna be a pálya széléről.
Amúgy akkor nem az AA-t üldöztem. Tudtam ugyan, hogy lőtt ránk egy, de úgy számoltam, hogy a heli is kb. akkor fog jönni, így próbáltam úgy helyezkedni, hogy lássuk majd, és nem akartam úgy javítani, hogy közeleg a heli. Tudod, jobb félni, mint megijedni.
Ezért is lenne jó, ha vennél már végre egy átkozott headsetet, mert akkor tudnánk végre normálisan is kommunikálni, és mindenki tudná, hogy mit és miért csinál a másik. Tetszik ugyan ez a squadleaderes iránymegjelölés, de van amit ezzel nem lehet elmondani. Múltkor is Dragon Valley-n csak lövögetted bele a ködbe a rakétát, de sokszor fingom nem volt, hogy most éppen mit nyírtunk ki, pedig sokszor nem ártana valami visszajelzés erről. Bár ezek után már sejtem, hogy mik lehettek azok... Egyszer is nézem, belelősz valahova a susnyásba -mondom mit vettél már észre-, erre látom, hogy a gyerek meg repül kifele...A fene a jó dolgát egyeseknek, aztán én meg filózzak azon, hogy TV-nélkül, hogy kéne megoldani egy rázósabb szituációt. Ezért is lenne jó a mikrofon, hogy az ilyen infantry TV-zgetős húzásaid után jól el tudjalak küldeni melegebb éghajlatra.
-
maskimx
senior tag
válasz GameOver #9083 üzenetére
Jó lett a videó, de igazából semmi különös nem volt benne, a szokásos helis aprítás jó zenére
Az nekem is feltűnt, hogy nem a pálya szélén vagy, gondoltam, biztos jól berúgtál, onnan ez a fene nagy bátorság
Kenny meg nem beszélhet, mert zavarja a gyereket, vagy ilyesmi
Majd valamikor beugrok már egy kicsit hozzád helizni, de sokáig biztos nem fogom bírni, visszacsábít a poewww.tacticalgamer.com
-
GameOver
aktív tag
válasz MohaMárk #9084 üzenetére
Megtudhatnám ki volt az az "überpro"? Láttam már jónéhány ilyen heliwart, és lehet, hogy az ottani taktikák nagyon jól működnek egy olyan szerveren, ahol csak az ellenséges helire kell figyelni, mert nincs más ellenség a pályán, de egy publik szerveren ezen taktikák némelyike gyors és biztos halált jelentene. Az a taktika, ami 1v1-ben a legjobb, az közel sem olyan biztos, hogy jól fog működni egy fullos szerveren is. A heli ellen talán igen, csakhogy ott van sok minden más is, ami ellen viszont kész öngyilkosság. És az azok elleni leghatékonyabb taktikákat nem lehet megtanulni egy olyan szerveren, ahol ketten vannak. Elismerem, ezek az 1v1-es helisek 1v1-ben tényleg nagyon jók, de ha kimozdítod őket a megszokott környezetükből, akkor már messze nem akkora királyok.
Egyszer én is játszottam egy ilyen "hűdepro" 1v1-es helis ellen egy meccset. Való igaz, TV-vel nagyon elkente a számat, de megkérdeztem, hogy nem játszanánk-e egy pár menetet csak a sima rakétákkal. Azt mondta, hogyne! 4-0 volt ide, mikor szólt hogy köszöni szépen a játékot, neki ebből ennyi elég volt...És ez még csak egy csavarás volt az ő agyongyakorolt, laboratóriumi körülmények között játszott heliwarjukhoz képest! Hol van még ehhez képest egy igazi 64 fős mindent bele ereszd el a hajam meccs, ahol messze nem csak egy dologra kell koncentrálni.
Abban viszont igazat adok neki, hogy tényleg nagyon lassúnak tűnt a videó. De ez szerintem a Battlerecorder hibája. A játékban nekem is sokkal gyorsabbnak tűnik minden.
-
-=KIS_FoNaK=
tag
Egy kis érdekesség,rózsaszín macik:
--> macik1
--> macik2maskimx:nem minősitek én senkit meg semmit, de ha egyszer már a fórumon blogként szerepel akkor minek nevezzem?Láttam 1-2 blogot köztük a tiédet is az tény ,hogy tartalmasabb és még hasznos infok is vannak benne. HDR renderin pedig sztem azért csinált "blogot" mert agyára ment a sok játék.->igazából semmi hasznos dolog nem volt benne és még a valósághoz sem volt sok köze, de leírtam róla a véleményemet a 9079-ben
"Amúgy meg kipróbálhatnátok egyszer ti is a poe-t,nem csalódnátok"
Nekem vhogy nem jön be a poe nézegettem róla videókat ,képeket ,olvastam a véleményeteket a játékról, de nem tetszik.Főleg a helik nem tetszenek és a "hőkövetős" rakéták benne,ezért nem nagyon szeretnék áttérni.Nekem az alap BF2-vel sincs semmi bajom, a hibáit elfogadtam,megszoktam és még magát a játékot sem unom, úgyhogy egyelőre maradunk a simánál.
Jó a voip!
-
HDR renderin
senior tag
válasz -=KIS_FoNaK= #9090 üzenetére
ez meg honnan a rákbol került oda?
LOL!!!Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
-=KIS_FoNaK=
tag
válasz HDR renderin #9091 üzenetére
Szétlövöd a ládát és abból repülnek ki. Amúgy nem én vettem észre,hanem a Dobozos. Ő mondta nekem én meg bementem kiprobáltam és tényleg ott voltaztán csináltam egy pár képet.
Jó a voip!
-
HDR renderin
senior tag
válasz -=KIS_FoNaK= #9092 üzenetére
ezt szerintem senki nem tudta,vagyis igy közülünk!
Vagy igen?Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
MohaMárk
aktív tag
válasz HDR renderin #9093 üzenetére
Én má régen tudtam Van egy doboz karkandon
Square meg hotel között ott vettem észre nem mostanába. -
maskimx
senior tag
válasz HDR renderin #9095 üzenetére
Aki csíter, nem kap macit
Ja és Néma Bob[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
gabipaci
őstag
Srácok, nagyon jó volt este az az egy kör.
De szólított a pizsoma.
Megyek ma északra picit.
DNS: holnapra veszek sört, és akkor nyomathatjuk.
Egy jó tanács, hagyd azt a bizonyos sörfélét, ami romlott volt.
Igyál Stella-t
Vagy Zipfer-t.
Az jó lenne, de itt nincs. Ha gondold átjöhetnél egy hatos pakkal...Logitech hardware tester
-
myloo
tag
válasz MohaMárk #9094 üzenetére
Látom a videóból, hogy jó célzol , meg biztos a játékkal töltöttél már vagy 3000 órát. Szerintem neked már irni kellene egy könyvet a Battlefield 2 -ről . Te már ismersz benne sok trükköt ,hibát stb. Az lehetne a címe:
Battlefield 2 MohaMárk tollából
Munkahelyen : - Te mióta dolgozol itt ? - Hát mióta megfenyegettek, hogy kirugnak .
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest