Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
Keszeg, mi van Zsuzsival?
Nagyon régen volt már.
Nem engeded a gép elé?
Szép kis alak vagy!Logitech hardware tester
-
gabipaci
őstag
válasz keszegduda #8703 üzenetére
Na erre végképp nem gondoltam...
Tegnap az a srác, aki bejött a squad-ba, nagyon jó arc volt, igazi csapatjátékos.
Valami drizzt-nek hívták. Azt mondta hoz még pár játékost.
Remélem látjuk még.Logitech hardware tester
-
GameOver
aktív tag
válasz MohaMárk #8693 üzenetére
Tessék! (Az oldal közepén a "here"-re kell kattintani, aztán ha ráviszed az egeret a videóra, akkor a jobb alsó sarokban megjelenik egy kis ikon, amire kattintva kinagyíthatod a képet. Az élő adás az állandó bufferelés miatt nem volt az igazi, de ennek nincs ilyen baja.)
-
Bubsy8hun
tag
Lenne 1 kérdésem.A gépem gondol 1-et és kilép a játékból.Van hogy 1 hétig is jó és van amikor 1 nap kétszer is kilép!Másnál is előfordul,vagy cseréljem le a gépet?
Senki sem lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba.
-
-
HDR renderin
senior tag
máma 20-szor átment a jeten a TV!
Hogy hova a bűnbánatos f@xba kell löni hogy ne menjen át az a qrva rakéta?????????!!!!!!!
Lövök a szárnyára,farkára,kerekekhez(vagyis az aljára)az orrára,és átmegy az összes!Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
Dzsozi0öt
tag
myloo 007:
Köszi, hogy vittél pár kört.
A kilövésektől ez sokkal jobban tetszet!Ha citromot kaptál, kérj hozzá tequillát, vagy gin tonicot.....vagy inkább egy gint, akitől aztán kivánhatsz hármat!
-
gabipaci
őstag
A játékot nem azért kéne lecserélni, mert unalmas, csak nagyon ráférne egy ráncfelvarrás...
Mongjuk ha kiadnák azt a bizonyos beigért 1.5-ös patch-et.
Ezek a modok a videók alapján még jobban nem mennének nekem, mint az alap bf2.
Meg az a sok mod is csak arra volt jó, hogy szétszórja a bandát.
Most még kevesebben vagyunk.
Sok az új arc a classon, a régiekből csak páran vagyunk.
Pedig mostanában majdnem minden nap fent vagyok, ha nem is sokat.Van egy jobb ötletem!
Felejtsétek el a mod-okat, és gyertek vissza!
Már fél éve tervezzük, hogy helizünk egyet, és kb az elején (amikor még egyikőnknek sem ment) nyomtuk 5 percet...
Annyi a külömbség, hogy időközben belőled jó helis lett, én meg megpróbálok egyre több mindent eltalálni.
Úgyhogy szerintem kipróbáltátok a modokat, úgyhogy visszajöhettek
Ahogy nézem a rangodat, akár úgy is fogalmazhatnék, hogy EZ PARANCS!
Várunk visszaLogitech hardware tester
-
coleen
aktív tag
Sziasztok!
Én most szereztem meg a demo-t (egy kis késés tudom , de azt látom, hogy mint a BF2142-ben, itt is csak 4:3-as CRT felbontási variációk találhatók, semmi 5:4 vagy 16:10. Ez eléggé elvette a kedvem az eredeti megvásárlásától, mert egyébiránt a játék kiváló.
Vagy a patch orvosolná ezt a dolgot?üdv: Coleen
-
HDR renderin
senior tag
még annyit akarok kérdezni hogy,hogy lehet a nevünket narancssárga színűre rakni?
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
maskimx
senior tag
válasz gabipaci #8716 üzenetére
"Felejtsétek el a mod-okat, és gyertek vissza!"
Ezzel az a baj, hogy ha egyszer beülsz egy ferrariba, utána nagyon szar lesz megint trabantot vezetni
Inkább azt mondom, felejtsétek el a bfet, a statokat, a spanwcampet, és gyertek poézni
Mert kipróbáltuk a modokat, és jobbak, mint az eredeti játék.
Tudod, nagy bfes voltam én is, az az 1800 óra valahogy csak összejött, így nem a levegőbe beszélek. Poe jobb, mint bf2.
Ha esetleg megszerveztek olyat, hogy összejövünk egyszerre sokan, és megy keményen a csapatjáték, arra szívesen benézek, mivel már hozzászoktam ehhez a harcmódhoz. Bfben mindig azt élveztem, hogy egyedül, vagy egy jó gunnerral alázunk mindenkit. Poéban meg azt, hogy csapatjátékkal le lehet győzni bárkit
Teljesen másik oldaláról lehet így megismerni a játékot. Taktikázás, más egységek folyamatos támogatása, veszélyes bevetések ellenséges vonalak mögött. Sokkal izgalmasabb.
Csak egyszer próbáld ki úgy, hogy együtt játszunk, te sem akarsz majd többet bfezniwww.tacticalgamer.com
-
nagash
senior tag
válasz gabipaci #8716 üzenetére
Hát lehet, hogy kell ráncfelvarrás..
DE!
Tudod milyen jó érezni végre hogy nem csak fekszel?
Pozitív K/D-t csinálni, nem a számok hanem a játékélmény miatt?
Milyen tudni, hogy halandókkal játszol?
Kevesebb a cheater, baseraper.
Jut heli.
Le is tudod lőni.
Egy repülőnek több adag bombája van, de ha nem figyel akkor már nem tesz meg több kört vele..Fogsz még látni ígérem, de előbb még játszom.
Szerintem már nem is tudok vezetni, vagy TV-zni..Egyébként meg: Értettem Uram!
maskimx!
Azonnal tessék Xfire-re jönni![ Szerkesztve ]
Knoblauch macht einsam.
-
HDR renderin
senior tag
töltöm le a poe2-t!
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
keszegduda
őstag
válasz HDR renderin #8727 üzenetére
Én letöltöttem, csak éppen rossz verziót...majd leszedem a legújabbat.
-
HDR renderin
senior tag
válasz keszegduda #8729 üzenetére
tényleg jo game,csak qrvára akadozik nálam!
20-45 között viszi!
jah,nyomtam egy menetet single-ben és a gép majdnem ugy játszik mint a multiban lennél!
Egy lövés helire,jah meg az M1A2 toronygéppuskájával szétlöttem a tankot!!!Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
Dzsozi0öt
tag
Mindenki alszik még?
Ha citromot kaptál, kérj hozzá tequillát, vagy gin tonicot.....vagy inkább egy gint, akitől aztán kivánhatsz hármat!
-
keszegduda
őstag
Na kipróbálom milyen is ez a POE.
-
Dzsozi0öt
tag
válasz HDR renderin #8733 üzenetére
Tényleg!
Hiszen a mai nap otthon munkanap! Ezt el is felejtettem.
Én meg megkaptam a következő rangot!!Ha citromot kaptál, kérj hozzá tequillát, vagy gin tonicot.....vagy inkább egy gint, akitől aztán kivánhatsz hármat!
-
HDR renderin
senior tag
valaki majd mondjon egy szerver cimet!
mert én csak egyet találtam,valami d.o.d. a neve!Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
maskimx
senior tag
válasz HDR renderin #8736 üzenetére
mrs wattwuermer
meg mrs t.n.t.
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
HDR renderin
senior tag
most ez a szerver müködik vagy nincs is?
Mert nem talált semmit a kereső!Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
keszegduda
őstag
válasz HDR renderin #8740 üzenetére
írd be hogy mrs
nekem bekött és ott van egy csomo magyar...ráadásul a gamma nagyon jó, e feltétel a csapatmunka. Itt a solo-zás semmit nem ér... -
keszegduda
őstag
Én a szűrőknél bekapcsoltam a same mod-ot. Lehet azért nem találja meg...
-
maskimx
senior tag
válasz keszegduda #8741 üzenetére
Jah, Laci bejött poézni, beült mellém meg Pedro mellé a hindbe, kör végén simán vitte az ezüstöt, commander lett az első
Szűrők közül csak a same mod meg a same version kell, esetleg a populated is, bár nincs olyan sok szerver.
[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
HDR renderin
senior tag
válasz keszegduda #8741 üzenetére
hát ez nem igaz,,
mondom hogy nem jön be semmi!!!
ez egy rakás fos!!!!!!nálam csak ez van:[DoD]POE2 Ranked Server(de ez nem is ranked,mert nem kaptam semmi rangot!!)
[ Szerkesztve ]
-
maskimx
senior tag
válasz HDR renderin #8747 üzenetére
Rajtad kívül megy mindenkinek, nálad van a hiba. Csak a same mod legyen bepipálva, úgy próbáld.
www.tacticalgamer.com
-
HDR renderin
senior tag
most meg PB hiba,fasza!!!!!!!!
F@s.om ki van már evvel a szarral.Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- EAFC 25
- Suzuki topik
- DIGI internet
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest