Új hozzászólás Aktív témák
-
myloo
tag
válasz MohaMárk #9598 üzenetére
BC ?? Nem-nem. Azért is csak max egy percre elküldik pihenni a kempelő kolegát azután visszajöhet . Ettől te sokkal roszabbat csináltál ha bann listán vagy. Az a helyzet hogy rajtad kivűl nincs ott senki más a bann listán ( Predátor volt még egy ideig ) azért ez csak jelent valamit. A Class adminok ok nélkül nem bannolnak senkit. Egyszer GameOver kempelte őket egy körön keresztül Dragonon . Azt sem hagyta hogy felszálljanak a helivel . Még csak ki sem kickelték. Pedig biztos hogy más szerveren az adminok 90 %-a úgy bann listára tette volna mint a huzat. De ők nem . Az a helyzet hogy itt mindeki ismeri őket és mindenki jóba van velük . Persze vannak akik boszankodnak hogy nem tudják őket heliben megverni, de hát ők profik ebbe bele kell törödni.
Munkahelyen : - Te mióta dolgozol itt ? - Hát mióta megfenyegettek, hogy kirugnak .
-
Pedro78
senior tag
válasz MohaMárk #9602 üzenetére
akkor myloo, maskim, dns, laci miert nincsenek banolva? most csak azokat emlitettem akik szerintem a "class elitje" es sokszor lattam oket Fonakek ellen helizni, tudod ocsem, van aki tud normalisan jatszani es mi akik odajarunk, jol szorakozunk egyutt ha igazan osszejon a banda...
komolyan mondom szanalmas vagy...ugye a szavad meg mar tudjuk mit er...(szojjon aki nem erti)
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
-=KIS_FoNaK=
tag
válasz MohaMárk #9591 üzenetére
Sziasztok! Látom Mckenny nem tartott sokáig a nagy családapa szerep (mondjuk ezt az első hozzászólásodból lehetett látni, hogy ki is vagy valójában)."Miután kb több mint fél éve megöltem egy admin kölykét mikozbe a helibe csücsült kibannoltak" Nem ezért lettél kibannolva,de ezt mindenki tudja.Gusztustalan viselkedésed miatt lettél kibbanolva és nem azért, mert te kempeltél 1-2x,meg nem is azért,mert akkora spieler vagy.Vannak egy páran akik jobbak nálunk és még sem bannoljuk ki őket,úgyhogy ne terjeszd itt a hülyeségeidet.
Amikor előszőr voltál fent a szerveren már akkor is beszóltál. Commander voltál és heliben ültél szóltam neked, hogy commander nem repül erre te:" jólvan már csicska admin ne sírjál".Második játékod a CLASS-on: Bence (10éves gyerek) beült melléd a helibe, elindultatok nem találta el elsőre az ellenséget és beszóltál neki, hogy ne rontsa a Te kd-dat meg az spm-ed(amire egyébként mindenki magasról szarik).Utána pedig leköcsögözted és ezt hallották egy páran,akik a squadban voltak(Fonak_BL,Penge)na ekkor döntöttünk úgy, hogy ilyen szar emberre nincs szükség a szerveren.Nem tudom miért van ekkora arcod azt hiszed magadról,hogy te vagy a legjobb az egész játékban, pedig nem.Amikor itt írtad vkinek hogy téged nem tudnak lekempelni ,talán azért nem tudnak, mert nem is akarnak, mert a többség szeret a szabályok szerint játszani,nem úgy mint Te.
A heli warodra meg azért nem válaszoltam, mert leszarlak.Nem tartalak nagy helisnek egyáltalán,amúgy meg nem is nagyon érdekel, hogy te milyen helis vagy.
"De ha leszeded a bant akkor kösz.De ha van no bc rulz és más nem tartja be akkor én se" -> neked nem is kell,mert nem lesz levéve a bann rólad(ahogy már írta myloo is Te vagy a bann listán meg még egy gyerek akiről a pb csinált egy screenshotot miközben hacket használ).De nem is tudom ,hogy miért írtam ilyen sok mindent egyszerre(egycerre vagy etszerre?)szerintem már ezek is bőven meghaladják a képességeidet,hogy ezt végig olvasd![ Szerkesztve ]
Jó a voip!
-
MohaMárk
aktív tag
válasz -=KIS_FoNaK= #9606 üzenetére
Elovastam igaz
nem hiszem hogy legjobb vagyok mert van egy két ember főleg repcsivel akik el tunak páholni elég könnyedén
Mod:a cheterekkel mit kezdtek?valahova bejelentitek? vagy csak ban ?[ Szerkesztve ]
-
HDR renderin
senior tag
Fucking dice/EA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
Dzsozi0öt
tag
válasz HDR renderin #9610 üzenetére
Hát mi a baj már megint?
Ha citromot kaptál, kérj hozzá tequillát, vagy gin tonicot.....vagy inkább egy gint, akitől aztán kivánhatsz hármat!
-
Thrawn
félisten
válasz HDR renderin #9612 üzenetére
Nem ártana némi kultúrát magadra szedned, mert ennek nem lesz jó vége...
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Dzsozi0öt
tag
válasz HDR renderin #9612 üzenetére
Na hallod!
Hát vigyázzál magadra, nehogy kitiltsanak!Ha citromot kaptál, kérj hozzá tequillát, vagy gin tonicot.....vagy inkább egy gint, akitől aztán kivánhatsz hármat!
-
skrimer00
csendes tag
Na csátok!jelszót hogy a fenébe lehet megváltoztatni??
-
Brian_RL
aktív tag
válasz HDR renderin #9610 üzenetére
Egyetértek veled XD
[link]
Elég komoly kis vidi. Egyszer nekem is sikerült kilőnöm egy repülőt. De csak véletlenül repült bele a baromja -
myloo
tag
-
Brian_RL
aktív tag
válasz HDR renderin #9624 üzenetére
Megváltozott az IP!
Akinek kell, az szóljon PM-ben! -
maskimx
senior tag
válasz Pedro78 #9631 üzenetére
Ma még biztos nem, talán holnap, de az sem biztos. Haver elhozta a gépét reinstallni, azt is meg kell csinálnom, szerdán megyek nyaralni, cuccokat kell összeszedni..
De tudod, nem ígértem a múltkor, hogy leszek, azt mondtam, lehet
Na meg te sem kívánhatod a galaxis pusztulását holmi hindezésért cserébewww.tacticalgamer.com
-
Bubsy8hun
tag
Kirúgott baserape miatt wake islandon,amikor amcsi voltam!Elloptam a j10-et,leszedtem vele az admint és BANNNNNNNNNN!
Senki sem lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba.
-
Pedro78
senior tag
válasz maskimx #9632 üzenetére
jovan, csak mondom hatha mar lejjeb ment a lazad amugy minimalist igerete szerint beallitjak azt a fegyot normalis sebzesure a hetvegen, epp ideje lesz mar...
azert elerheto leszel valamikor? van egy gep amit megvetelre ajanlottak es kene jotanacs, sajna csak holnap tudom megnezni, de akkor egesz nap nezegethetem meg probalhatom...vagy esetleg myloo te? bar te epitkezel meg ilyenek, tuti nem leszel gep elott
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
MohaMárk
aktív tag
Felhívás!! xd
Nem rendezükxd inkább tartunk infanatri hétvégét?
Nekem tetszenne....Azért gondoltam ha már van infis magyar szeró azt is használjuk ű
Neve: NO AIMBOT Hun =GfcK= ranked -
Thrawn
félisten
Nem idevaló hsz-ek törölve...
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
gabipaci
őstag
válasz GameOver #9644 üzenetére
Nem tudom mit szidjátok az adminokat.
Valószínűleg Ő bérli aszervert, vagy legalábbis közel ül a tűzhöz.
Kihasználja a lehetőségeit, és nem akar szenvedő alany lenni.
Álltalában.
Senki sem csinálná másképp, csak az a kérdés, hogy személyenként kinek hol a tűréshatár...
Mindenkinél betelik egyszer a pohár, és az idegbajosabbaknak hamarabb.Logitech hardware tester
-
GameOver
aktív tag
válasz MohaMárk #9626 üzenetére
Kitaláltam még egy felvételi lehetőséget, hogy hogyan tudnék felvenni úgy játék közben, hogy az ne zavarjon. Bár minden bizonnyal ez lesz a legköltségesebb és legkomplikáltabb megoldás, de annyi baj legyen. Számítógép, TV-kimenet ---> TV ---> asztali DVD-író ---> vissza a számítógépre. Ha ez nem fog működni, akkor semmi! (bár még egy alkatrész hiányzik)
Egyébként Frapssal szokás felvenni. A többit privátban.
-
maskimx
senior tag
válasz GameOver #9646 üzenetére
Amit régen küldtél nekem dvd-t, az azon lévő cuccokat hogy vették fel? Mert ott ugye nagyon is számított, hogy zavarja-e a játékban, és úgy látszott, nem nagyon
És ha frapsban beállítod, hogy mondjuk 80fps-el vegyen, meg half size-ban, akkor sem jó?www.tacticalgamer.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest