- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MohaMárk
aktív tag
válasz MohaMárk #8901 üzenetére
hát itt egy
meg egy másik
De nekem ilyen menü pont nincsen nem értem .....Elegem van még a monitorozó a hőmérsékletét se mondja meg de a karcsi progija se meg everest se mit kell hozzá telepíteni még a driveren kivül ami kb 50 mega??????, hm hardver zsenik? -
MohaMárk
aktív tag
válasz keszegduda #8903 üzenetére
Nekem eddig 2.18 vagy mi volt most meg ez 2.09 itt sincsen lathoto valtozas szval semmi
8800gtm van 512 -
keszegduda
őstag
válasz MohaMárk #8904 üzenetére
Nekem 8800GTS-em van és simán látja a Rivatunner, lehet hogy rossz helyen keresel.
"driver settings"-nél keress, ott a legördülő menü-nél kattints a VGA ikonra és ott meg kell hogy jelenjen a fan fül...ha nem, valami buherált drivert tettél fel. 174.74 beta vagy nvidia omega 169.21...ezek a legjobbak eddig XP-re, vistát nem tudom de valszeg ugyan ez. -
MohaMárk
aktív tag
válasz keszegduda #8905 üzenetére
169,21 van fenn . Neked mutatja a hőmérsékletet? és xp van fent...
-
HDR renderin
senior tag
válasz keszegduda #8897 üzenetére
36C-fokon elég nehezen csinál ilyeneket!
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
gabipaci
őstag
Hajrá vista reinstall....
Úgyhogy lehet ma nem leszek, de azért iparkodomLogitech hardware tester
-
Pedro78
senior tag
Na szepjonapot a melyentisztelt tarsasagba, gondoltam bekoszonok mar, mielott 90 napos lesz a regem itt a ph-n. Azt hiszem nem nagyon kell bemutatkoznom, hiszen sokat jatszottam mar legtobbotokkel..en vagyok az akitol nem kell megijedni ha szembe jovok, mert nem tuti hogy eltalallak
Na szoval hetvege, es csak kedd delutan megyek, ha valakinek van kedve egy hosszuhetveges henteleshez akkor hajra, xfire megyen szal akadaly nemvan
[ Szerkesztve ]
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Spancer RE
aktív tag
Hello
Látom a képeken, hogy nektek magyar a játék. Ezt honnan szerezhetem meg a gémhez? (+így felenged más szerverre is vagy csak oda ahol magyarosítás van?) -
keszegduda
őstag
válasz HDR renderin #8909 üzenetére
Persze mert terhelés alatt bőven van 70 fok is szerintem, csak képes 1 sec alatt 15 fokot is hűlni....mindegy.
-
Bubsy8hun
tag
válasz Spancer RE #8917 üzenetére
Ha jól tudom ez van fennt nekem!Minden szerveren magyar lesz + a Sf. is,ha megvan!
Senki sem lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba.
-
MohaMárk
aktív tag
válasz keszegduda #8919 üzenetére
Nem mertem kimondani mert meg en leszek a roszz :::
-
HDR renderin
senior tag
válasz keszegduda #8919 üzenetére
nem jössz még valahova,mert látom mindenki elhúzta a csíkot a CLASS-ról!
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
HDR renderin
senior tag
LOL,EA ADMIN
ez is megvágott pár felest!Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
keszegduda
őstag
válasz HDR renderin #8922 üzenetére
Tegnap tapétáztam... Ki is fáradtam rendesen, este megnéztem egy filmet és leó...
-
MohaMárk
aktív tag
válasz keszegduda #8925 üzenetére
Nem a rák hamizza meg
De a CRÍZISZT közbe kiakasztom....má kezdem unni a bft...tegnap is gamel jatszotunk volna csak rajtunk kivülálló nyomi iqfigter adminok meg játékosok elbaszták a szórakozásunkat..( ami meg se kezdődhetett mert gulf volt mac vagyunk szopunk game beült tankba tv pofájaba. xd én kapok miget leosztom a helit meg a haladó jeteseket.. oszt igla megölt..... tovább szoptunk vege a körnek conect problem oszt elég volt mára oszt inkább mentem criziszezni...OSZT köcsög bf gamerek -
keszegduda
őstag
válasz MohaMárk #8926 üzenetére
Vannak szar napok az tény és való...na meg a kemperek akik csak úgy tundnak leszedni ha épp felszállni készülök helivel...de ez inkább a kezdőkre jellemző, aztán a kick miatt vérig vannak sértve, közben ők a hülyék na meg 48-as betűmérettel vannak kiírva a szabályok amit rohadtak elolvasni...
Amióta leálltam jettel, felszállás után az első fának, megint meg kéne tanulni repülni, na meg a bugokat kiismerni, de sajna nincs időm ennyi. -
MohaMárk
aktív tag
válasz keszegduda #8927 üzenetére
egy bugot nagyon szeretek f18 al...
Kubra - Gát- középen felrobantva tudjátok a heli váró felett.---- aluklról belemegyek bizonyos...( egy videjóból láttam) és visszapatanok...
Már lassan 3 hete csak singlés játékkokal játszok és sokkal élvezetsebbek mint a B+ bf
Persze nem legnehezebben...( crysist 2 nehézségin játszom a négyből) xd
1024 be Magas graffal 35 fps el de semmi akadás...( ultra highon csak vista alatt lehet ott 15 fps volt....a dx10 miatt( SZTEM )))) -
gabipaci
őstag
válasz keszegduda #8927 üzenetére
A múltkor miért csítereztek le bennünket a classon?
Azért mert nem tudtak lelőni bennünket (hála Neked) vagy azért mert én le tudtam lőni őket? (hála nekik)Logitech hardware tester
-
keszegduda
őstag
válasz gabipaci #8930 üzenetére
Hát nem tartom magam nagy helisnek, de szerintem ők nem tudtak lőni, főleg dragonon elég szar szét kell tab-ozni az eget is, a pingjük pedig egész jó volt. Nálam iszonyat hogy milyen sokszor átmegy a rakéta, átlag 60-as pinggel...német szervereken jobb a találataim aránya.
Tv-nél ha nagyon forog a heli akkor kattints sokat, ha áll vagy lassan megy akkor próbálj a haladási iránya elé lőni, ekkor nem kell sokat korrigálni és kattintani sem csak a végén, én így csinálom. Az utóbbi vonatkozik a tankokra is, ha áll elég becélozni és kilőni kattintások nélkül...ki fogod idővel ismerni csak napi szinten kell vele tolni...
Ha dragonon már megy a lövés akkor a többi nem okozhat gondot. -
MohaMárk
aktív tag
válasz keszegduda #8932 üzenetére
NEm kel tab elég olyen graf beállítás amin lehet látni
hátrány nem highon nézed kevesebb a szemednek az élmény... -
HDR renderin
senior tag
laci gondolom te sem mész vissza,mert szar a ping!!!
-
keszegduda
őstag
válasz HDR renderin #8937 üzenetére
Én mindjárt megyek, de ha szar a ping, hát nem helizek...
-
gabipaci
őstag
válasz keszegduda #8938 üzenetére
Fürdetés után én is megyek, ha lesz még valaki
Logitech hardware tester
-
DNS_65
senior tag
Jót henteltünk délután: keszeg, predator!
Kár hogy mikor beléptem, már a fél ticketünk elveszett
Jó volt ellenetek játszani a kezdő körben, majdnem megnyertük igy is.
Aztán átálltam a sötét oldalra, és onnantól kezdve nyertünk folyamatosan,
mindig mi lettünk érmesek
Kár h a ping 120 körül volt, és ugy eltüntetek.
1 helyről nyomtátok a gémet? Tisztára ugyanolyan pingetek volt...[ Szerkesztve ]
-
MohaMárk
aktív tag
válasz Spancer RE #8943 üzenetére
Tök jó az aláírásod alatt lévő map...Nem is tudtam ven ilyen...igaz sok értelme nincsen
csak jó tudni... -
HDR renderin
senior tag
faxom nem lehet letölteni hacket ehhez a szarhoz!
Fizetni kell elvileg érte!!!
-
HDR renderin
senior tag
ez durva:nem is kell admin:VERY NICE HACK
-
MohaMárk
aktív tag
válasz HDR renderin #8946 üzenetére
ÉS ez mennyibe kerül? utánajárhatnál téged ez a téma úgyis érekel...
Ezzel lehet kickelni is? -
maskimx
senior tag
válasz HDR renderin #8945 üzenetére
Te tényleg a szánalom legalja vagy. Remélem majd a kuporgatott kis pénzeden megvett hackkel jól lenyúlják a serialodat, aztán kezdheted a huszadik accodat.
Kenny te se panaszkodhatsz, bár ha már skilletek nincs, akkor tényleg ez az utsó megoldás. Vagy húzzatok szépen el simsezni.[ Szerkesztve ]
www.tacticalgamer.com
-
keszegduda
őstag
válasz HDR renderin #8946 üzenetére
Sok a gyógy ember, de senki se zavartassa magát hogy az EA nagy ívbe tesz már a BF2-re.
-
HDR renderin
senior tag
válasz maskimx #8948 üzenetére
szted miért akarok hackel játszani??????????
Mert már a faxom ki van hogy mindig csak ilyen buzi hacker fax jön fel elb@xni más játékát!!!!!
Tegnap pl. egy német cigány CLASS-on jettel kicsit hackelt!Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest