Új hozzászólás Aktív témák
-
MohaMárk
aktív tag
Helis páylafutásom legelején az akkori legjobb magyar helis páros próblat tanítgatni ők ezt videót muatták hogy ebből tanujam meg az egyedül gunerkedést ugy hogy a gépágyúval lősz közbe.
-
Pedro78
senior tag
Na szoval, lenne egy kerdesem, nem pont ebbe a totyikba valo, de en csak itt ismerem az embereket es tudom hogy maskim es myloo kenik a temat, meg ha jol lattam lacitol sem idegen a dolog...lenyeg > van egy gep amit ajanlottak vetelre es tanacs kene, megeri-e, tudom-e majd fejleszteni stb
Amit kihamoztan...
Elso ranezesre ez egy Packard Bell gep, nemtom ismeri-e valaki, itt kint azert lehet kapni...mellesleg a haz nem tul nagy es vinyonak sem volt tul sok hely belul
Alaplap : ezt csak az oldalanak elszedesevel tudtam megallapitani mert az everest nem akarta megmondani > MSI N1996 , szerintem nem egy jo alaplap, az mindenesetre tuti hogy ramnak csak ket hely van
Proci : Intel Core2 6400 2.13GHz
VGA : elvileg ATI Radeon x1950 Pro de ezt sem irta ki az everest, lehet a fos vista miatt ami rajta van
Memoria : 2 db 1024MB-os ddr2-es 633MHz-es
van meg hozza egy 19"-os flat monitor...amire meg nincs is szuksegem
hat nemtom...szerintem ezt megvennem nem erdemes,de azert varom a reakciokat...bar ocso...viszonylag
[ Szerkesztve ]
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
GameOver
aktív tag
válasz Brian_RL #9651 üzenetére
Alapmű, ez kétségtelen.
Én az "espawn" című videóba voltam egy időben nagyon belebuzulva. Sajnos neten már sehol sem találom magát a teljes videót, itt is csak a bevezetője van fenn.
Meg talán még az xGx|Gismo_Camaxide által készített tankos videó hasonló kaliberű, hasonló színvonalú, mint ez a kettő (stream, HQ download).
-
maskimx
senior tag
válasz Pedro78 #9656 üzenetére
Jóez, bár videókártyát így is cserélhetsz bf3-kor. Proci gondolom elfut 3ghz körül, meg vinyó is van a csomagban.
Így hirtelen gőzöm sincs, milyen a mostani vasad, esetleg nem érné meg jobban azt bővíteni?
A gépre szánt pénzből kijön proci vga, talán ram is.www.tacticalgamer.com
-
keszegduda
őstag
válasz Pedro78 #9656 üzenetére
CPU tükéletes, főleg ha kicsit meg is rántod úgy 3-3,2ghz körül, viszont a ram korlátot szabhat a tuningba de vissza tudod osztani, esetleg egy kis fesz is mehet alá ha képes megfelelő feszt adni neki a lap.
A VGA ma még elég ha a kicsit régebbi játékokkal játszol, az újakhoz egy-két kivétellel elég gyengusz. 8800GT vagy 9600GT jó árban van és elég jó a ár/teljesítmény arányuk.
Legyen megbízható winyó pl.: WD esetleg samsung és egy jó ATX 2.0-ás táp is.
A lap nekem nem tetszik benne és a ram , bár önmagában a gép alapjáraton tökéletes lehet csak bűn nem megtuningolni egy 6400-ast. Nekem 3.4Ghz szépen megvan igaz egy jó 6fázisú 965-ös lap van alatta.
A régi gépedhez képest így is elég nagy ugrás lesz. A ram nem 533Mhz vagy 667? -
HDR renderin
senior tag
Csatlakoztam egy Klánhoz! ]M@K][-->]Magyar*@ssault*Katonák][
Úgy hogy most ez a nevem: ]M@K] AliEn.vS.PrEd@TOr
[ Szerkesztve ]
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
MohaMárk
aktív tag
válasz HDR renderin #9665 üzenetére
Neked való klán.Veled egyforma kaliberű játékosok vannak ott.
Meg ha nem birnak megölni vkit akkor kickelnek.Mert mindig olyan szerón vannak ahol van kickvote. -
MohaMárk
aktív tag
Na pont beszéltünk overrel hogy haggyuk abba a foci miatt-e?
admin segített eldönteni mi legyen [link] -
GameOver
aktív tag
Ventrilot használ vki? Ott is késik a hang? Gondoltam, áttérhetnénk arra, ha az jobb/gyorsabb, mint a Teamspeak.
-
Dzsozi0öt
tag
És egyébként a mindenki bulizik?
Mert sehol nincs senki. Se a class-on, se itt!Ha citromot kaptál, kérj hozzá tequillát, vagy gin tonicot.....vagy inkább egy gint, akitől aztán kivánhatsz hármat!
-
gabipaci
őstag
Bubsy, most jottem le wake-ről, egy ideig egy csapatban voltunk.
Nem hallotátok amit beszélek?
Mert meg sem szólaltatok.
Toldimikinek próbáltam könyörögni, hogy wake az nem a helivel zászlófoglalós pálya.
Főleg nem kezdőknek.
És azt tudjuk hogy én kezdő vagyok, de talán Ő még kezdőbb ezen a téren.
Hiába írtam Neki bármit, nem is reagált.
Kétszer sikerült felszállni nélküle, egyszer kifogtam egy profi gunnert, egyszer meg szólóztam egy jót.
És nem foglaltam egyn zászlót sem...
Na mindegy, csak játék...Logitech hardware tester
-
gabipaci
őstag
-
gabipaci
őstag
válasz keszegduda #9684 üzenetére
Én mostanában sehol, de most mehetünk. Ide?: 84.244.187.141
ott várlak[ Szerkesztve ]
Logitech hardware tester
-
Bubsy8hun
tag
Valaki szokott a sony vegas8.0-val videót készíteni?mibe tömörítsem,hogy kis helyet foglaljon+aránylag jó minőségbe?Van egy újabb videóm,de több mint 200mb-ot foglal!Azt amire feltöltöm egy hetembe belekerül?
Senki sem lehet tökéletes... Belőlem is hiányzik a hiba.
-
F_Zs
aktív tag
válasz HDR renderin #9527 üzenetére
Nem azért játszok ilyen korán,mert annyira rá vok kattanva a játékra,hanem mert korábban lefekszem!
A szerverekkel kapcsolatban:van pár szerver csak még nem néztél körül....és van billentyűzet,és egér is,amit használhatok keresésre -
MohaMárk
aktív tag
Van egy téma AMIT tegnap maski hozott fel tsen.
Ez egy olyan progi aminek a nevét már elfelejtettem hogy helyetted klikkel?
Meg a fontosabb amit maski említett amiért ez kéne nekem de valószínűleg ilyen nincs is hogy:megszünteti a fegyver hátrarúgását.Ha tudnátok ilyet kérlek irjátok le infibe sok hasznát venném.Lasan má megint csak infizni fogok.Ki tart velem?néhanapján -
gabipaci
őstag
válasz MohaMárk #9691 üzenetére
Autohotkey.
Nagyon bonyolult,részletes okosság.
Kaptam egy kész solo-heli scriptet privátban, amit kicsit átírtam, és most így nagyjából jó, kézreesik minden.
Csak az a baj, hogy nagyon sok szerveren kidobnak a használata miatt.
Igazából a legnagyobb haszna az, hogy egy gombnyomás után eltelik bizonyos idő, és hangjelzést ad.
Nekem ez a tv raksi újratöltési ideje
Amúgy a progi alkalmas lenne rendkívüli dolgokra, a visszarúgás csillapítására is, de szerintem minden fegyverhez más script kellene, mivel más a visszarúgásuk.
Ámbátor lehet hogy tévedek...Logitech hardware tester
-
-
Pedro78
senior tag
válasz keszegduda #9684 üzenetére
X-fire a titok nyitja gyermekeim
-
Pedro78
senior tag
[ez] egy jo film, latta valaki, es mekkora mar ahogy kezdodik
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- APPLE MacBook Air 2024 M3 13,6 asztroszürke 8GB/256GB
- Playstation Move kontroller VR-hoz is!
- Amazfit GTS 2 mini szép és hibátlan állapotban.
- imac 2019 / 3.7 GHZ 6mag / IntelCore i5 - radeon pro 580X8GB / 36 GB RAM / 2TB FusionDrive
- 91 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (DOBOZOS, csak 1db)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest