- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Pendrive probléma
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
myloo
tag
válasz HDR renderin #9095 üzenetére
Igy van! Nem kapsz macit mert statpandigos vagy meg mert csunyán beszélsz a játékról !
Munkahelyen : - Te mióta dolgozol itt ? - Hát mióta megfenyegettek, hogy kirugnak .
-
MohaMárk
aktív tag
válasz keszegduda #9104 üzenetére
j1O et favval meglehet?
Nekem már adták meg a kegyelem döfést kocsival nem is egycer
Múlt héten is volt Kubrán amicsi vagyok Mecjet bázist kemepelem már fél kör óta
3\4 ellenség engem próbált megölni iglával kocsival tankal AA vel.
Helivel nem mert miénk volt a hid a mec jetbázison lévőt szintén nem engedtem használatba venni.Mai első köröm Sárkinjól ellhelizgettem egydül xd képfeltöltésponthu val paci ért mert ő szereti
[ Szerkesztve ]
-
HDR renderin
senior tag
válasz MohaMárk #9105 üzenetére
de hogy a rákba lehet igy helizni,főleg egyedül??????
Én ezt már qrvára nem értem!!!!
Hány monitoron játszol?
4?Egy elöről,egy hátulról,meg két oldali kamera állást látsz!Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
HDR renderin
senior tag
nem érdekel semmi,csak hogy legyen meg a csillag,azt már hogy hogy játszok,azt le van kakilva!!!
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
maskimx
senior tag
válasz HDR renderin #9106 üzenetére
Sharqin elég egyszerű, vagy a tv tornyot spawncampelte szólózva, vagy azt már befoglalták és minden mást. Vagy lerakta egy hegy tetejére a mi-28-at kért mellé supplyt, aztán csak nyomta a tv-t ködhatáron túlra.
Olyat is lehet, hogy amcsiként beül a mec helibe, egy kivételével minden spawnpointot blokkol kocsival, aztán lövi a megszületőket. Persze ilyet ki sem néznék Kennyből, ez a sok kill nyilván mind a heli elleni harcban gyűlt összewww.tacticalgamer.com
-
keszegduda
őstag
válasz HDR renderin #9107 üzenetére
És akkor el kell menni paddolni? Nekem is csillagom van aztán nem tartom magam egy nagy játékosnak pedig ekkor már illene alkotni valamit, de idő hiányában nem lehet. Neked meg időd mint a tenger, ha ezt az időt normális játékkal töltenéd biztos jobb lennél. Aki már 2-3 éve játszik, ismeri az összes hibát és nem rohan fejjel a falnak hanem rafináltan kihasználja azokat. Csalók conquestben nem nagyon vannak én legalábbis nem találkoztam velük, de infanty-ban hemzsegnek. Tv-zést is hamar elsajátítottad és ha "rendesen" játszol már rég pro lehetnél...
MOD:
Blogod=0 Cserélgeted rendesen a blognak nevezett irományaidat mint az a bizonyos a bugyiját...
[ Szerkesztve ]
-
keszegduda
őstag
válasz HDR renderin #9106 üzenetére
Cempeléssel...ő nála ez alap dolog. Nézd meg hányszor rúgták ki és ezt igazítsd a játékidőhöz...többször rúgták ki eddig mint engem, holott 9-10X többet játszottam és ez nem véletlen...
Erre csak azt tudom mondani hogy magyarok. -
MohaMárk
aktív tag
válasz maskimx #9108 üzenetére
"Sharqin elég egyszerű, vagy a tv tornyot spawncampelte szólózva""
innan vannak a killek 1\3-a""""Vagy lerakta egy hegy tetejére a mi-28-at kért mellé supplyt, aztán csak nyomta a tv-t ködhatáron túlra.
Olyat is lehet, hogy amcsiként beül a mec helibe, egy kivételével minden spawnpointot blokkol kocsival, aztán lövi a megszületőket""""ezeket még soha nem alakalmaztam, a második ötletete te már vagy báki akit láttá már csinálta? van az ellenségnél (sharkin) 14 db beépített emebered az ellenségnél akik lerakják a kocsit? xd de láma ötlet húh ez nagyon nagy butaság
Itt van a taktika peróbáljáto kitalaláni hogy kell ezt alakalmazni holnap leírom hogy is van...van nyeremény is aki a legközelebb áll hozzá
-
MohaMárk
aktív tag
válasz keszegduda #9110 üzenetére
2 szeró van ahol betartok mindent de télleg
Mert jó...És ha vétek repülök -
maskimx
senior tag
válasz MohaMárk #9111 üzenetére
Én bizony már láttam, elég egy beépített ember, vagy ha nem születnek sokan a helis bázisra, akkor magad is meg tudod csinálni. Velem csinálták már, és kivédhetetlen sajnos.
A taktkád meg.. l33t paint skillz for teh win
Ez mondjuk max egy útvonalterv, felszállsz, elkapod a cobrát, ami valahol a 2. környékén van, kicsit spawncampelsz, aztán mész tv toronyhoz további spawncampelésre. Gondolom amint valami rád lő, rohansz vissza a helipadhoz javítani. Kihívás=0Na meg ilyen stathoz az kell, hogy a másik csapat full láma legyen. Ha én lennék ilyen szituban, összefognék pár ügyesebb emberrel, csinálnék egy hunt4mi28 squadot, és te többet bizony nem szállnál fel
Utána meg ellopnám a helit, és a te seggedet campelném rojtosra.Minden ilyen halál fasza k/d-t látva csak erősődik bennem az érzés, hogy a bf egy kalap szar, maradok a poénál
www.tacticalgamer.com
-
keszegduda
őstag
-
MohaMárk
aktív tag
válasz keszegduda #9115 üzenetére
Biztos igaz de nekem jó a sima battlefield....
-
HDR renderin
senior tag
miért nem nyomtok egy KIS Fonak+Fonak_BL........Gameover+mckenny helicsatát?
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
MohaMárk
aktív tag
válasz HDR renderin #9118 üzenetére
Szted rajtam múlik ? szervezd meg én eljövök
-
GameOver
aktív tag
válasz MohaMárk #9103 üzenetére
Azért nehogy már szégyelld azt a videót, mert megmarom magam. 98 másodperc alatt lelőni 3 repcsit, az akárki akármit mond, nem mindennapi teljesítmény. Az meg hogy nem voltak túl nehéz lövések, kit érdekel? Egy gunnernek a Blackhawkokat is le kell lőnie, függetlenül attól, hogy az túl könnyű célpont neki. A helit meg azért hibáztad el, mert én túl közel mentem hozzá. Persze ettől még el lehetett volna találni, de hát emberek vagyunk, hibázunk. De azon ne múljon, lassan itt a hétvége, tőlem csinálhatunk jobbat is.
-
MohaMárk
aktív tag
válasz GameOver #9120 üzenetére
Elolvastam fórumot hátha montá vmi az új hsz emre de még nem
Meg az utoló hsz ed utolsó mondatát én nem akarom én nem akrok semmi ilyet
Nem akarok elvenni tőled semmilyen olyan időt amit nem a megad szórkazotatására....
vagy hogya picsába irjam le de érted ugye mit akarok? -
GameOver
aktív tag
válasz MohaMárk #9121 üzenetére
Tekintve, hogy Te vagy a legpontosabban célzó gunner, akivel valaha repültem, így ez nem is lehet kérdés. De előbb szerintem neked is kell küldenem egy DVD-t. Van ugyanis egy nagyon hatékony heli vs. heli taktika/technika, amit mintha még Te sem használnál. Ezt maskimx-szel már éppen kezdtük volna veszélyesen jól tolni, mire elment poezni...
Amúgy nem vagyok túlzottan oda ezekért az 1v1(2v2)-kért, de ha ők sem úgy fogják fel, hogy most megnézzük, kinek nagyobb a micsodája, hanem csak, hogy játszunk egy jót, akkor miért ne. Persze nem muszáj itt túlkomplikálni az egészet. Felnézünk a Classra, aztán ott is bármikor összefuthatunk velük (többé-kevésbé fair körülmények között).
-
MohaMárk
aktív tag
válasz GameOver #9123 üzenetére
Jah jön a kezdő f35bs és neked megy???
Nem ezt akarom játszani...Mod: engem nem érdekel egy videjó se
Esetleg meg tudom adni a torrentes seed szeróm ftp jét oda feltolhatod nekem8
De ha visszaélsz azzal ami ott fen van megkereslek.Mod2: most jut eszembe nem is ezt akarzam ini elsőre hanem ezt:
ENGEM NEM ÉRDEKELNEK A battlefieldes VIDEJÓK ( más dolgokat sztek nézni)
nem fogok elemezgetni[ Szerkesztve ]
-
GameOver
aktív tag
válasz MohaMárk #9122 üzenetére
Mondtam, már hogy szeretek jó gunnerrel pilótáskodni. Engem kurvára nem érdekel, ha egész körben nem nyírok ki senkit sem, ha közben a gunner mindenkit szarrá lő. Ez a dolgok rendje, és ez így tetszik is nekem. Nekem ez is remek szórakozás. Kicsit ugyan néha zavar a stílusod (kezdve ott, hogy nem irkálunk szitkozódó üzeneteket az ellenségnek (ha belénk jött repcsivel, hát belénk jött, ha lelőtt minket, hát lelőtt)), de ha ezen tudsz változtatni, akkor kívánni sem lehet tőled jobb gunnert.
-
MohaMárk
aktív tag
válasz GameOver #9125 üzenetére
Hát de hát ha nem az első pár 10 000 pontját szerzi és nem először csinálja?
Akkor az téged nem zavar nem egycer fordult már az is elő hogy nem birt leszedni minket és megunta nekünk jött szándékosan mert láttmert ugye mind tudod én csak akkor vagyok F9 nézetbe mikor a gépfegyóval lövök....ha nem tv zek épp és mondjuk 100 méter magasan vagyunk akkor soha nem vagyok pilótafülke nézetbe akkor is össze visza váltogatom még helibe is hányszor lőnek minket hátba jettl miközbe menkülün az anyahajóra 2 iggla rakétával a seggünkbe... és te nem nézel F11 el hátra én meg má 10 másodperce irom hogy jet coming back te meg mész oszt meghalunk...NÉZETEK
Használd (nekem egéren 2+ gomb van nézet van rajtuk...) -
GameOver
aktív tag
válasz MohaMárk #9126 üzenetére
Ennyit a nézetekről...A 2 és fél perc alatt több, mint hússzor néztem hátra és majd feleannyiszor oldalra, amiből az egyik nem mellékesen életmentő volt...Szóval ami azt illeti, én is szoktam néha használni a kameranézeteket...De egész egyszerűen van az úgy néha, hogy olyan szögből jön a repcsi, hogy nem látni, vagy egyszerűen tényleg csak későn látom meg. Valakinek ugyanis néha előrefele is kell néznie, mivel az egy jó gunnertől el is várható, hogy többet használja a különböző kameranézeteket és a minimapot, mint magát a pilótafülke nézetet. De hál' Istennek most már ahogy hallom vettél mikrofont, így majd tudsz figyelmeztetni a közeledő veszélyekre, ha esetleg én nem látnám azt. Több szem többet lát!
-
MohaMárk
aktív tag
válasz GameOver #9127 üzenetére
Igen mester..
Beleolvasba a hszembe ...Nagyon lehangolt? Nem vagy rosz pilóta!!!!! Szeretem ha nem mindig egyedül megyek...
Bocs ha megbántott...Csak mindig olyantól halunk meg 89%ba amit egy egycerű nézetváltással vagy hogy ezentűl ordibálni fogok a füledbe...
Nem rémlik olyan halál amikor egy ellenséges heli szedett volna ki minket forgás vagy egyáltalán bármikor?Hmm? idéézé má föl nekem gondolkodok de nem rémlik..LAci: holnap fölteszem amit kértél meg a leírást....Emlékszel egyálltalán már mit kértél?
[ Szerkesztve ]
-
HDR renderin
senior tag
juj az mekkora bug volt vazze!!!
Lacival heliztem és pont megláttuk egymás egyszerre a 2 helivel!!
Laci felemeli az orrát,én kilövöm és nézem hogy a laci sehol!
Nézem a hogy a gyerek kilötte a lacit a heliből,és méghozzá TV-vel!
Gyerek kilötte a TV-t,és becsapodott,de nem haltunk meg,vagyis a laci meghalt,de én nem,mert a heli nem robbant fel!
Utána én meg lezuhantam mert későn vettem észre hogy a laci meghervadt!Úgy hogy nem tudom milyen game ez,de nagyon elkúrt az is biztos! (szétverős smile)
[ Szerkesztve ]
-
keszegduda
őstag
válasz HDR renderin #9131 üzenetére
Headshoot volt vagy nem tudom, nekem 1X sikerült ezt elérnem hogy így kilőjjem, de azóta sem sikerült.Legrosszabb esetben is a lábujjam végén lévő köröm csöcskének a sarkát találta el.
Viszont pár jetet kiszedtél...[ Szerkesztve ]
-
HDR renderin
senior tag
válasz keszegduda #9132 üzenetére
jah,de az a jet vagy lassan jött felénk,vagy hátulrol megküdtem!
De szemből eddig mindig átment,hogy hova a rákos köcsög-be kell löni!!!?Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
maskimx
senior tag
válasz HDR renderin #9134 üzenetére
Na elmondom a nagy titkot, már úgy sem bfezek, nem számít. Ha szemből jön a repcsi, akkor a benne ülő pilóta bal szemére kell célozni. Ami neked a jobb oldali. Így garantált a siker.
www.tacticalgamer.com
-
maskimx
senior tag
-
MohaMárk
aktív tag
válasz keszegduda #9130 üzenetére
Nem épp hogy kevesebbet kapsz..Csak látod a célkeresztet.bármikor
[ Szerkesztve ]
-
MohaMárk
aktív tag
Ma itthon vagyok vmi apró betegség megfogott....vki irhatana xfriebe hogyha fent leszek...
Mod: tegnap nagyon jó köreim voltak ezért mondom megnézem milyen a tegnapi SPm em..hát nagyon durva..
2 kört jászotam kb 1,5 óra volt a 2 összesen... a bf2s szerint és ezalatt a 2 kör alatt szereztem 400 pontot xd jó vagyok? jó az átlag..?[ Szerkesztve ]
-
maskimx
senior tag
-
Pedro78
senior tag
válasz HDR renderin #9145 üzenetére
Martmint a pilotaera?
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
MohaMárk
aktív tag
Jól mondod ahol a test és a függőleges vezérsik találkozik bizos pont 100%
Legalábbis szemből.Mod : ha meg seggbelövöd akkor meg tök mindegy úgyis maga mögött húzza 2 méterrrel xd nem lehet elhibázni
[ Szerkesztve ]
-
myloo
tag
Attól függ kinek a farkát célzod. Akinek nagy van azt könnyebb eltalálni !
Amugy szerintem nem a szemét kell célozni hanem a bölcsességfogát.Munkahelyen : - Te mióta dolgozol itt ? - Hát mióta megfenyegettek, hogy kirugnak .
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
- ASUS VivoBook S14 S430FA NumberPad INTEL i3-8145U CPU, 512 GB SSD, 8GB RAM, INTEL UHD Graphics 620
- Keresek Xbox Series S konzolt, kontroller nélkül
- Apple Macbook Pro M2 Touchbar 13'', Space Gray, 256/8, 100% akku, garanciális
- Újszerű Kingston 32GB/3200MHz DDR4 HyperX Predator XMP (Kit! 2db 16GB) (HX432C16PB3K2/32) memória
- Apple iPhone 12 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest