Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
HD TV, így a felbontás ha jól tudom 1280*720. Már ami a tv-t illeti.
Az asztalon 1920*1080-at lehet beállítani max, de 1280*720-at használok, a bf-et meg 1024*768-ban nyomom.
Kicsit torzít, de már rég megszoktam.Logitech hardware tester
-
F_Zs
aktív tag
Valaki jön egy kicsit törni?x-fire-ön fenn leszek!!
-
ÁDI
aktív tag
Help!Az xfire frissítése a gond:letölti, majd telepíti az filéket.
Végezetül ezt üzeni:setup was not completed succesfully.xfire found running;update failed.
Mit csináljak,hogy frissüljön?SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
ÁDI
aktív tag
válasz keszegduda #8255 üzenetére
oksi,thx!
a könyvtárában találató 89exe-t elindítva (kikapcsolt állapotban) a frissítés ugyan ezzel a hibaüzenettel sikertelen...SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
nagash
senior tag
Péntek este tankkal sikerült kilőnöm Daqing-on Fonákékat. Vagy három hónapra visszamenőleg törlesztettem ezzel... Természetesen helivel voltak...
Nagyon élvezetes volt, maskimx-el toltuk hajnalig rengeteg gyönyörű gyilokot begyűjtve. Volt hogy a jet-et kb 3 méterről toltam szembe TV-vel ami ugye inkább mák mint skill, de sajnáltuk, hogy nem volt aznap sehol Battlerecorder...[ Szerkesztve ]
Knoblauch macht einsam.
-
HDR renderin
senior tag
nekem mostanában nem megy a TV!
Mert hát a qrva BUG szorakozik,hogy baxa meg az anyukáját!!!
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
MohaMárk
aktív tag
válasz HDR renderin #8259 üzenetére
Milyen bug? azé mért vagy mérges ez nem a te hibád.
-
Brian_RL
aktív tag
Valaki küldjön mostmár egy JÓ!!!!! Punkbuster frissítést, mert az enyém 5 frissítés után is kidob abból a ****** ****** ** ****** ** * ** játékból
Nagyon elegem van már belőle. -
ÁDI
aktív tag
eddig soha nem frissült,midíg leszedtem/újra raktam....
tűzfalon engedélyezve, de az antiviren és xfiren mit kellene beállítani?
bocs a sok offért......
ja és kösz, hogy megnézed!SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
HDR renderin
senior tag
válasz MohaMárk #8260 üzenetére
hát igaz csak már elegem van hogy full telibe találom rakétával a jetet vagy a helit és egyszerűen átmegy mindha nem lenne ott semmi!
Épp ez az,hogy telibe találom azt nem robban fel(csak nagyon ritkán),de ha ugy lövök mellé ahol a qrva hitbox van akkor eltalálom!!!Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
maskimx
senior tag
válasz HDR renderin #8266 üzenetére
Látom valaki szórakozott a régi accoddal. Gondolom biztos nem te voltál, 700k pont, meg 4 csillag, érdekes.
www.tacticalgamer.com
-
MohaMárk
aktív tag
válasz maskimx #8267 üzenetére
Vicces mit ne mondjak..Sok pénzbe került?hetett?
Teganp fölmentem a The saxon fighterre 50en voltak egymás után 9 aranyérem.Jó volt.
Stippót ( értékelném 7\10 a jet vezetési tudása, én magamat 6\10) re értékelném)
2X leszedtem tv vel hehe ő meg engem vagy 4X .
Mod:alakugat[ Szerkesztve ]
-
MohaMárk
aktív tag
Ha őt meglátjátok
Menekülj a szeróról ( de csak akkor ha jetbe ül,és ha ellenség)
Ő akivel találkoztam eddig a legügyesebb jetes...Helibe egy darab0.Kb.
He egycer meglát és nem vagy 6 másodpercen belül 1200 fölött véged van.Kb igy tudom értékelni 10\10. -
Yutani
nagyúr
válasz MohaMárk #8269 üzenetére
Mondjuk 650 órát repült. Valószínűleg van tapasztalata.
Emellett mióta "besorozták" (2.5 éve), átlagban napi majdnem két órát (1:54) játszott.
Elképzelem, ahogy a kis sápadt, szemüveges francia srác, akit a többiek csak ütnek és kiközösítenek, a BF2 előtt görnyed nap mint nap, hogy elégtételt vegyen a világ gazságai miatt.
#tarcsad
-
MohaMárk
aktív tag
Játszok most Zsuzsival meg Pedroval.
Dalian, amcsikon bc van Azt csinálom amit az admin és bann: apádat.Nem értem az embereket. MIt bannol amikor ő is azt csinálja j1O el én meg helivel...
Esetleg ha ellenség lenne akkor jobban megérteném de akkor is az ő hibája lenne mert ő volt béna hogy ezt történt.....IDIOTák -
Yutani
nagyúr
válasz MohaMárk #8272 üzenetére
Üldözési mániád van? Hol itt a fika? Egy sztereotípiát írtam le, ennyi!
Egyébként kell hozzá tehetség a gyakorláson felül. Én sosem leszek egy nagy játékos, hiába csinálok bármit, mindig többet halok, mint ölök. Soxor assem tudom, honnan lőnek le. Másik fele, hogy hiába kezdek el én lőni előbb, el is találom többször az ellent, az meg 1-2 skulóval lenyom. Hejj bazz.
#tarcsad
-
MohaMárk
aktív tag
Na bakker.Dalian,china vagyok elcsorom a cobrát nem az anyahajóról hanem a szárazföldit és BAN a TSF ről kedvenc szeróm OMG
-
Cramo
tag
a szabályoknak egy nagy baja van, ha admin hozza általában magára nem, csak a public játékosokra van betartatva...és ha ezt szóváteszed BANN...
Asus P5Q Deluxe, mtech 450w, 2Gb Crucial Ballistix Tracer LED 1066Mhz, E7200@3,6, HD 2900 Pro, X-Fi Extreme Gamer
-
GameOver
aktív tag
Az az igazán nagy probléma, hogy vannak adminok. Nem tudom ki volt az a címeres ökör, aki kitalálta, hogy egy szerveren valaki, akinek természetesen hazahúz a szíve, majd pártatlanul és igazságosan fog bíráskodni. Mintha egy tétre menő focimeccsen az egyik csapat szimpatizánsa lenne a bíró. Nonszensz! Aztán nyerjen a másik csapat. Esélytelen!
Véleményem szerint is a skript az egyetlen szóba jöhető és a legjobb megoldás. Az nem válogat, nem kivételezik senkivel és nem felejti el megbüntetni a szabályszegőt.
Engem ugyan elég nehéz kordában tartani, már ami a szabályokat illeti (mert én a "no teamkill" és a "kommander nem repül"-ön kívül minden más szabályt f@szságnak tartok ), de anno a demóban volt egy-két skriptes szerver, aztán ott még én is úgy táncoltam, ahogy a script fütyült. Ott nem volt kecmec. Az más kérdés, hogy azokat a scripteket is f@szságnak tartottam, mert hülye szabályokat tartottak be( ), de ott legalább nem volt adminjoggal való visszaélés, meg kivételezés, amitől nekem is hányingerem van.
Meg amíg csak egy-két normálisabb szabály van, az hagyján, de nem ritkán olyan ordítóan nagy baromságokat tudnak kitalálni egyesek, hogy azt nehéz megállni röhögés nélkül. Ezt már nem is hívnám játéknak, inkább: "Kövesd az idióta szabályaimat, mert úri kedvem úgy kívánja!".
-
DieHard
senior tag
válasz GameOver #8283 üzenetére
néhány a bfstats ról, ami sztem jó: pl tilos pl bc, ugye rankeden ez ugy néz ki hogy ha van admin akkor be van tartva , amugy nem. bfs-on meg ha bizonyos hatósugaron belül lövöd meg az ellent, akkor felrobbansz géppel együtt , tehát érdemes nem a carrier közelében ólálkodni. vagy pl helire csak két ember várhat, a többi közelébe sem tud menni, mert "ellökődik onnan. igy nincs az a nagy tolongás, várakozás. (ez jó, mert néha 10ember vár valami légi kütyüre, és igy lehet ám könnyen bukni.)",de a legjobb a tk, ami bezony 30mp legalábbis ennyi volt legutóbb (hátránya, hogy a nem szándékos tk is ennyi), ez csak pár dolog, de anno nagyon megszoktam. de már nem játszok private rankedon. hallottam is hogy kicsit megváltozott negativ irányba.
-
elbandy2
csendes tag
Az ea -nak kéne adni ranked patchet mindenkinek akinek eredeti bf-e van,és akkor minden clan tudna inditani ranked servert,és akkor nem kellene engemnemszabadlelőniadmin serverére felmenni.Ez egy játék, és ezek az adminok amilyen szabályokat ki tudnak találni az nem semmi.
Gigabyte x48 DQ6,E8500,CHIFTEK 850W,Sapphire HD4870X2 ,OCZ 2X2GB KIT,Samsung 500GB HDD,MERC keyboard,Logitech G9. Gericom 22" TFT
-
myloo
tag
válasz elbandy2 #8285 üzenetére
Azért vannak kivételek .Ott van pl a Class szerver.
Szerintem a Fonak és Kis Fonak a legtürelmesebb adminok az összes admin közül.
NEm hiszem hogy bármely admin igy elviselné, amit sokszor ők kapnak. Meg veszekszenek is velük, mert jó helisek. Kempelik őket mert tudjak ha felszállnak akkor nincs menekvés , igy inkább kilövik őket a földön stb. Azért én biztos vagyok benne hogy nagyon kevés admin van aki ezt ilyen emberséggel és türelemmel viselné, mint ahogy ők.
Szerintem ők az élő példa hogy lehet jól adminolni egy szervert csak az a baj hogy nem sok ilyen van. Akik náluk ban listán vannak azok biztos hogy meg is érdemlik.
Volt már olyan hogy csak azért banoltak ki egy szerverről mert 14/0 volt a k/d. "!B myloo Cheating" .Munkahelyen : - Te mióta dolgozol itt ? - Hát mióta megfenyegettek, hogy kirugnak .
-
DieHard
senior tag
-
Yutani
nagyúr
válasz DieHard #8287 üzenetére
TV2 Dragonon szoktam én is nyomulni, meg az ANTIK Air szerveren is. Ez utóbbin folyamatosan dobja a szerver a jeteket és heliket, ahogy felszáll az egyik, kapod is a másikat. Kánaán!
Tegnap ezen az Antikon nyomtam egy kicsit. Egy gyerek leszedett 2-3-szor egymás után (ő jet, én heli), és bepattantam egy jetbe (kínai oldalon játszottam). Megtaláltam, befogtam, de az anyahajó felé húzott. Én utána, kilőttem a rakétákat, ahogy áthaladtam a carrier felett. Ekkor valaki le is lőtt, de utána rögtön az én rakétáim is célba találtak, ellenség kampec. Erre kaptam egy figyelmeztetést basecamp címen, valamint 30 sec büntit.
#tarcsad
-
myloo
tag
válasz DieHard #8287 üzenetére
(figyelmeztettek ? miért ?) Hát ha nem tartod be a szabályokat ne csodálkozz
Engem még soha nem kickeltek ki pedig biztos volt már, hogy megérdemeltem voltna .
Bár én nem szabálytalankodom , de volt már hogy fölöslegesen (utolag visszagondolva, nem volt igazam) jártattam a pofám.Munkahelyen : - Te mióta dolgozol itt ? - Hát mióta megfenyegettek, hogy kirugnak .
-
Yutani
nagyúr
Valszeg igen: ANTIK 4 AIR
Van Antik 2 is, de az nem air mappos.
De itt van a mi kedvenc CLASS szerverünk is: CLASS HUN AIR
[ Szerkesztve ]
#tarcsad
-
myloo
tag
Kb 800 óra infantry után én ugy gondolom, hogy nem a szerencséről szol az infantry, bár kell hozzá az is . Az a szerencse ha nincs cheater a szerveren.
De lőni tudni kell. Én nem szeretem ha sokan vannak egy szerveren . Az a király ha 64 map 16 játékossal. Ott lehet szervezni ,előre gondolkodni. Esetleg négy öt emberrel elbánsz egyedül is. de amikor 40 en 64 en szaladgálnak egy 16 os mapon az káosz.
Ott tényleg szerencse, ha nem halsz meg az első öt méteren.Munkahelyen : - Te mióta dolgozol itt ? - Hát mióta megfenyegettek, hogy kirugnak .
-
HDR renderin
senior tag
nekünk a lacival volt egyszer ilyenben részünk!
T3-volt a neve,40-es ping.
Strike at karkand,16-os map,64 player,na itt volt háboru,de mindig elsők voltunk ketten!!!Nem volt olyan qrva sok bug,mint most!
Jay és Némabob idézet: Durva anyját!!! :)-LOL Mágus trükkök:David Blaine vs. Chris Angel!!!---youtube!
-
Cramo
tag
hát ezt a szerencse dolgot úgy értettem, hogy NAGYON sok múlik a fegyver szórásán, nekem több mint 1000 óra infim van (jóval több warokat is mind számolva) , mostmár nagy részt 3-as kd felett vagyok, alatta szinte soha, és a skill is számít ha sokan jönnek rád ( 4-6 ember) de 1v1 a fegyó is fontos. pl AK-val olyanokat lövök meg sokszor, hogy csak nézek
Asus P5Q Deluxe, mtech 450w, 2Gb Crucial Ballistix Tracer LED 1066Mhz, E7200@3,6, HD 2900 Pro, X-Fi Extreme Gamer
-
Yutani
nagyúr
válasz keszegduda #8296 üzenetére
Közben utánanéztem itt a topikban, és már korábban is írt valaki erről. Gyakorlatilag nem érdemes ilyenen játszani, ha előre akarok haladni a rendfokozatban.
#tarcsad
-
DieHard
senior tag
pontosan. az antik szerverek, és az összes többi innen: [link]
ezek a bfstats.info oldalra nyomják a statot. és nem számit bele az ea által hivatalos ranked szerverekbe. szval akkor ne játsz ezeken ha a világranglistán akarsz feljebb kerülni. mondom, én akkor nyomtam itt, amikor még nem volt meg eredetibe, mert ugyebár itt müxik a game warez kulccsal is. náluk is hagytam kb százezer pontot. meg a netem is gyökér volt, percenként dobált. de nagyon jó közösség volt, sok rendes arccal ismerkedtem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Delta Force: Hawk Ops
- Hyundai, Kia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS blog: egy év a NUC mini PC-kkel
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest