Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz gabber01 #78006 üzenetére

    A kábel nem hiszem, hogy tönkrement volna, inkább csak mindig is határeset volt a minősége, és most véletlenszerű, hogy mikor melyik VGA-val működik mégis, vagy épp nem.
    A TV port esetén már lehet, hogy tönkrement (azok érzékenyek, kis áramlökés, vagy zrlat simán kinyírja őket), de még ott is lehet "szoftveres" hülyeség, pl. az, hogy más az EDID attól függően, hogy melyik port tud (e)ARC-ot, PC módot, stb. Vagy UHD TV-ken lehet a menüjükben állítani, hogy melyik portra engedélyezed az UHD Deep Color módot, ami nagyobb sávszélességű és újabb formátumokat jelez a forráseszköz felé (tehát megint csak változik az EDID).
    EDID-el kapcsolatban egyszer távolítsd el az összes monitort az eszközkezelőben és indítsd újra a gépet (pipáld be, hogy mutassa a nem csatlakoztatott eszközöket is, és töröld mindet egyesével, az aktívakat is). Erre alternatíva a DDU (az lepucolja a VGA drivert és a mentett monitor EDID-eket is).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák