Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Children of the Sun teszt

    gp Miért áll egy alig két órás logikai lövölde 94%-on Steamen, ami nem tartalmaz logikai elemeket?

  • Volkswagen ID.7 menetpróba

    ma Most jutott el a Volkswagen oda, hogy az ID.7 mellé tényleg büszkén odaállhatnak, viszont az árazással még mindig lesz dolguk.

Új hozzászólás Aktív témák

  • pucz

    senior tag

    Szevasztok!

    Adott egy Gigabyte GTX 1080, Windforce hűtéssel. Volt olyan, hogy elkezdett csíkozni a kép, meg szemcsésedni. Főleg fekete alapokon lehetett észrevenni. Ilyenkor tudtam, takarítani kell, meg amúgy is elég szar hőfokokat produkált. Takarítás után megint semmi probléma egy-két hónapig (vidéken lakom, annyi por van mint a k.isten..).

    Ma megint elkezdte, ki is takarítottam, és jó is volt. De megint elkezdte, de totál random. Van mikor asztalon elkezdi, majd abba hagyja. Van mikor játéknál van ez. Illetve olyan is van, hogy egy másodpercre eltűnik a kép. Ez is tök random.

    Hőfokok olyan 60 és 70 fok között alakulnak, de ha megtapizom a backplatet, szerintem egy rántottát el lehetne rajta készíteni, és nem mellesleg egy-két pontban, olyan mintha "izzadna" is.

    Mi lehet a gyíkja? Gondolkoztam garin, van rá extra csere garancia, de míg átnézik, stresszelik, majd böfögnek valamit, elmegy egy hónap. Arról nem beszélve, hogy szerintem azt mondanák, most drágább ez a kártya, fizessek rá...

Új hozzászólás Aktív témák